icon

KET - september/október 2022

dorothy13
25. aug 2022

Ahojte, chystá sa niekto?

ivonka121
23. sep 2022

@bambi112 ja som mala 576,7 na 12dpt som zvedavá čí to bude rásť. A v centre mi povedali, že sono za 2-3 týždne. Tak keď pôjdem na kontrolu tak sa objednám. Dnes je 2 týždne od transferu testy mi ukazujú kolajničky 🥰 len dúfam že to všetko dobre dopadne. Si veľmi milá tak dúfam, že zostaneme v kontakte.

bambi112
23. sep 2022

@ivonka121 určite bude, ja stále hovorím že treba pozitívne myslieť, a uvidíš všetko bude dobre. 🙂
Ja som si odvtedy ani neurobila ďalší test, musím si zakúpiť nejaký 😇 lebo doma už nemám.
Určite anooo ,zostaneme 😊😘
Inak mávaš aj ty také mierne kŕče v brušku?

ivonka121
23. sep 2022

@bambi112 áno mám aj ja hlavne keď behám. A sem tam mám akoby točaky a návaly tepla. Ja si budem robiť testy asi každé 2-3 dni nech som kludnejšia.

bambi112
23. sep 2022

@ivonka121 no ja tak isto . A aké testy kupuješ?

ivonka121
23. sep 2022

@bambi112 snažím sa testovať značkou dr max , že vraj sú najspolahlivejšie. Teraz majú akciu 2+1 zdarma takže ďalšia výhoda. ( 2ks v balení 10kove) a ty?

bambi112
23. sep 2022

@ivonka121 ja som mala doma z dmky taký obyčajný test, tuším baby top test sa to volá. Ale vyskúšam aj ja ten z dr.maxu.

ivonka121
23. sep 2022

@bambi112 skús baby ho tu vychovávajú

misulkamirkova22
26. sep 2022

@stelush no ahoj tak ako ? Čo nové ?

dorothy13
autor
28. sep 2022

Ahojte,v piatok ma čaká vklad. Mám zmiešané pocity,teším sa ale keď vidím,že to hocikomu nevyjde tak sa aj dosť bojím,či sa mám tešiť. Ako môžem podporiť vklad?

dasty1992
28. sep 2022

@dorothy13 podporit jedine doplnkami a liekmi, ktore predpokladam ze beries a potom uz len verit a psychicka pohoda 😊

bambi112
28. sep 2022

@dorothy13 ahoj🙂 hlavne buď v kľude a teš sa . Ešte ťa to len čaká a už máš negatívny postoj. Nestresuj, všetko bude dobre🙂

saskia222
28. sep 2022

@dasty1992 akymi doplnkami viem podporit vklad? Vcera som bola na odber, vklad ma caka dalsi cyklus.

dorothy13
autor
28. sep 2022

@bambi112
@bambi112 ja viem,že som akási negatívna ale ja keď sa začnem mega tešiť tak som potom veľmi sklamaná tak radšej taká neutral chcem byť...ďakujem

dasty1992
29. sep 2022

Este taka otazka baby..naco sa vlastne robi po 14tich dnoch po vklade aj sono, ked povedia ze oni este nemusia nic vidiet??? Minule som sa tak zamyslela, ze ked vkladaju embryo,vidis to aj ty na obrazovke,tak snad na sone potom uz to bud vidno,alebo nevidno, ci??

kaitlin3
29. sep 2022

@dasty1992 to embryo ktoré ti vkladajú na vklade tak nemôžeš vidieť, je strašne malinké, vidno len tekutinu v ktorej pláva, po tých 14 dňoch môže alebo nemusí vidno gestacny vak, niekto ma vyššie hcg tak ho vidno a niekto nižšie, len ho ukáže neskôr aj keď je to normálne tehotenstvo 🙂

dorothy13
autor
30. sep 2022

Ahojte dievčatá,práve som po vklade expandovanej blastocysty, Jednotkovej kvality. Verím,že budem ako vy za chvíľu s dvomi ciarkami 🙂 po akom čase sa môžem najskôr otestovať?

dodla86
30. sep 2022

@dasty1992 Ahoj... December 21 prvy ket vysiel..no nedopadlo to (11tt ZP)... Dnes som mala druhy KET, takze opat dlhe 2 tyzdne predo mnou 😆😆😆🍀🍀🍀✊✊✊😊😊😊

dasty1992
1. okt 2022

@dorothy13 najlepsie je nestresovat sa, netestovat sa a pockaj az do kontroly a odberu krvi 😉..a ked, tak myslim ze skor ako na nejaky 12-13ty den sa ti neoplati testovat

dorothy13
autor
1. okt 2022

@dasty1992 dakujeeeeem a ako poznám že sa to podarilo? :D

gabrielamodrykonik
3. okt 2022

Ahojte baby, ak mate recept od lekara na Meriofert Kit 75 IU. Tak zostalo mi este 5 suprav v baleni, exp. 09/2023. Cena 25,- E. (Cele balenie 10 suprav stalo 65,- E). Len osobny odber s preukazanim receptu (ktory si samozrejme nechate).

gabrielamodrykonik
Autor odpoveď zmazal
sussah
5. okt 2022

Aj my sa chystame v okt na ket 😊

tanusenka
6. okt 2022

Ahojte, minuly mesiac som mala neúspešný vklad 😔 tak sme sa dohodli v CAR ze pojdeme obcyklus lebo som 14 dni krvacala no proste nebol to vhodn cyklus na vklad … kokos a cakam na mesiaciky ako na spasenie a oni uz par dni meškajú a vobec sa nezda ze sa vobec chystajú prist … myslite ze vyvolávacka by bolo dobra cesta? Ci radsej cakat …?

sussah
7. okt 2022

@tanusenka ja osobne by som cakala kramy prirodzene a nie umelo vyvolavacku 😉

gabrielamodrykonik
7. okt 2022

@tanusenka ak ti mozem poradit, chod do vkladu az vtedy ked ti aspon dva mesiace pred tym normalne nabehne menstruacia a telo normalne funguje. Kup si ovulacne testy a kontroluj si, ci u teba prebehla v tych dvoch mesiacoch ovulacia a a podla toho aj sama zistis, kedy priblizne by mohla prist aj treti mesiac a aj ten si odkontroluj ovulaciu. A potom na ten treti mesiac by som isla do vkladu. Pocas tych troch mesiacov si vycisti hlavu, hyb sa, rob co ta tesi, nestresuj sa a uzivaj vyzivove doplnky vhodne na planovanie rodicovstva. Vklad 5 dnovej blastocysty by mal byt naplanovany na piaty den od ovulacie. Uzivala som este styri dni pred vkladom progesteron na vkladanie 1-0-1. Ja by som v haprujucom cykle, ktory prichadza nepravidelne, alebo kde neprebehla ovulacia, nesla do vkladu. Ked vsetko funguje ako ma, prebehne aj ovulacia, telo da spravny signal maternici, ze sa ma pripravit na oplodnene vajicko a vtedy je najvacsia sanca na uchytenie. Prvy den po vklade som sa viac menej setrila, druhy den som uz ale bola na prechadze na cerstvom vzduchu a chodila, fyzicky sa nenamahala, ale mala som aktivny pohyb, cize som nelezala v posteli. Dufam, ze vam vklady vyjdu.

gabrielamodrykonik
7. okt 2022

@sussah a este k tym ovulacnym testom. Ked ti vyjde pozitivny ovulacny test, znamena to, ze najblizsich 24-36 hodin by mala nastat ovulacia, v den ked mas pozitivny test by ta mal skontrolovat aj lekar ultrazvukom a zobrat ti krv na LH hormon a dat ti dalsiu uzv kontrolu na druhy den a zhodnotit vysledky z krvi. Vtedy viete najlepsie naplanovat vklad blastocysty na piaty den po ovulacii. Toto plati ak absolvujes vklad v nativnom = prirodzenom cykle, ktory nie je riadeny umelo hormonami.

sussah
7. okt 2022

@gabrielamodrykonik to asi nepatrilo mne 😊

tanusenka
7. okt 2022

@gabrielamodrykonik Ja som mala pravidelný cyklus jedine ked som mala antiku inak nie mam PCO vajecniky ovulacia neprebieha tak ovulácne testy su mi na prd… ale tak cca viem take rozmedzie tyzdna ze kedy chodi ale teraz uz je davno ze uplne mimo ale ze uplne … inak cvičím chodim na prechádzky mam dve deti takze mam co robit nelamem si s tym extra hlavu ale teda na Ket som sa tesila a furt nic z toho

gabrielamodrykonik
7. okt 2022

@sussah patrilo to tanusenke 😀

dorothy13
autor
8. okt 2022

@dasty1992 ahoj tak predsa som sa testovala :D som 8dpt. Horný je Rapid a dolný je dr.max. asi ma Max viac farbiva.. tak budem robiť už len ten :DkaDopadne verím,že je to na dobrej ceste. Už ma nebolia ani prsia ani sa necítim nijako