KET - september/október 2022
Ahojte, chystá sa niekto?
@veronicka21 aky test si robila? Niekomu ukáže skôr,niekomu neskôr. Tak verím,že ťa intenzita je ako má byť. Zajta robím zas. Tebe gratulujem a pekne tehulkovanie
@dorothy13 ja som robila GS mama test,kamoska mi vravela,ze spolu s Dr.Max su najspolahlivejsie 🙂 dakujem pekne,snad vsetko dobre dopadne aj u teba.
@veronicka21 krásne ďakujem,ja mám teraz také rozpaky lebo som robila top test a ten mi robí také slabulinke čiarky a dr.max krásne. Čomu mám teda veriť. Len ma to stresuje.nikdy som nemyslela,že je až taký rozdiel v testoch
@dorothy13 radsej by som sa spoliehala na tie dr.max.ti maju lepsie aj ovulacne testy.ale ak si chces byt uplne ista,odporucam digitalny clearblue test,ten som si robila 10 dni po vklade. Hlavne sa nestresuj 🙂 citila si aj zahryznutie?
@veronicka21 mám pocit že ten toptest je čínsky test,niekde viac niekde menej farbivá. Robila som ešte jeden z dnešnej krabičky a je trošku tmavší zas. A na ňom som dokonca videla aj to farbivo že je ho viac. Ale už som minula toptesty tak už len dr.max budem a asi radšej už nebudem :D neviem či som cítila zahryznutie ja som stále čakala menzes :D jednoducho moja hlava nejako nevedela pozitívne myslieť. Ale keď sme šli z centra do obchodu tak ma tak dosť zabolelo brucho tak nepríjemne. A potom už ok, len bolesť prs a trošku sem tam maternica. Ale to som si že menzes. No a keď sa objavila čiarka tak rev a radosť. V piatok krv , duuufam,verím,že to bude ok. Teraz keď ležím hocikedy cítim také akoby sťahy maternice že sa musím otočiť inak .. Digi si spravím asi v štvrtok. ty si cítila zahryznutie? Kedy ti robili krv v centre na aký deň? Kam chodíš? A robili ti vtedy aj sono či len krv?
@dorothy13 tie drogeriove testy neobsahuju az tak vela farbiva podla mna. Ja som bola 12.9. na vklade v brne a na druhy den ma cele poobede bolelo brucho,take jemne krce,ale trvalo to 5-6 hodin.tak som si to vysvetlila ako zahryznutie 🤣 na teste z krvi som bola 26.9. a zajtra idem znova na krv a stvrtok prve sono,tak snad bude vsetko v poriadku 😊 a ty kam chodis a kedy si mala vklad?kolko mas rokov?tvoje prve tehu?
@veronicka21 no ti poviem,že test v ten istý deň,polhod rozdiel a silnejšia čiarka,ale hlavne že silnejsia. Čiže v Brne sa tiež chodí 14den ako tu...
Ja chodím do iscare Martin,vklad som mala 30.9 v naturalnom cykle.nemam vajcovody. Jedno dieťatko mám prirodzene. Potom 4mimomaternicove tehotenstva,jedno veľmi zle ,odobrali mi vajcovod a druhý som si dala zobrať lebo robil šarapatu. Tak verím,že už teraz keď by malo byť bábätko v maternici tak,že už bude pekne. A ty?? Aká je tvoja cesta? Ja mám 29 rokov.
@dorothy13 ja mam 33,priatel 37,este nemame babatko. Ja som mala minuly rok tazku endometriozu,v januari ma operovali a doktor odporucil otehotniet do roka,lebo je velka pravdepodobnost,ze sa to vrati.prirodzene sa nam nedarilo,tak sme sli do brna.jednak tam mame znamu a vsadili sme na referencie.pevne verim,ze sa to vyplatilo 😊 ale ty si mala velmi vela starosti ohladom otehotnenia.klobuk dolu pred tebou 👍
@veronicka21 no tak to máš poriadnu jazvu. Teraz už len pekne a bezproblémové tehotenstvo ti prajem 🙏🙏daj vedieť ako dopadlo sono. Ale ja verím,že dobre .
@dorothy13 ahoj,tak sono dnes dopadlo v poriadku presne 7tyzdnov a 1den tehotenstva ako to aj ma byt 🙂 ty si ako na tom?nejake pozitivne tehu testy? 🙂 inak,vy ste ali cez darovane vajicko ked nemas vajcovody?
@veronicka21 ahoj,z celého srdca gratulujem 🙂) nech to už len takto pekne ide. Ja posielam dnešný test. Zajtra mám krv. Nie , nemáme darované. Ja mám vajíčok dosť aj dobrú kvalitu, môj muž má super spermie,aj oplodnenie bolo prirodzené(teda že spermia si v skúmavke vybrala vajíčko) ,len nemám vajcovody. Čiže nemalo sa ako embryo dostať do maternice. Otehotnela som vždy hneď,problém bol len miesto uhniezdenia. Teraz verím,že keď mi embryjo dali na správne miesto tak už to pôjde len dobrým smerom 🙂 mám stále taký rešpekt,kým neuvidím to bábätko v maternici pekne rast. Už som sa niekoľkokrat tešila a nakoniec sono dopadlo ako dopadlo. Tebe držím veľmi palce.
@dorothy13 ahoj,tak to mas uz krasnu silnu ciarku,gratulujem,uz to bude len formalitka ist na krv a potvrdit to gynekologom. daj vediet ako si potom dopadla 🙂))
@veronicka21 joj bodaj by moja,veľmi sa bojím. Čakám výsledky z krvi
@veronicka21 686hcg
@evinku no ja som mala ist na cerstvy ale mala som nizku sliznicu, takze vsetkych bojovnikov zmrazili 🙂 . Potom sa u mna rozvinul OHSS. A este musim ist na usg laveho vajcovodu na vylucenie dg sactosalpinx a ked sa vyluci idem na vklad 🙂 . U teba sa aj vie preco su nepriechodne? A ako zvladas stimulacie zatial? 🙂
@dorothy13 wow 🙂 ono to bude len a len rast,hlavne bud pokojna.planujes aj ostat na PN?
@veronicka21 snáď to dotiahneme do šťastného konca. Neplánujem on,robím v ms a nemôžem si to dovoliť . A ani by som moc nechcela byť doma lebo som psychopat a sledujem sa stále keď nič nerobím.takto prídem na iné myšlienky.
Ty ako?
@saskia222 ahoj... Prvé kontrolné sono dopadlo tak, že mám nejaké folikuly, ale málo.. V jednom aj druhom vaječníku po 1x 14mm,2x 8mm, 1x7mm...cize nič moc... V stredu druhé sono... Mali sme pohovor aj s embriologom, tak uvidíme po odbere a po spermiograme do čoho pôjdeme, uvidíme koľko toho bude a v akej kvalite.... Ty ako?
@bambi112 ahoj, ako si na tom vsetko v poriadku?? Ja som chytila covid tak sa mi to o mesiac vsetko posunulo

@dorothy13 ahoj,ja som si robila test 6 dni po vklade a bola tam pekna ciarka.potom kazdy dalsi den a ciarka zo dna na den silnela.tiez mi vkladali expandovanu blastocytu s kvalitou 1 🙂 drzim palce,mne uz minuly tyzden potvrdili tehu