KET - september/október 2022
Ahojte, chystá sa niekto?
@misulkamirkova22 tiež dochazdam, nejakych 80 km. Je to tvoj prvy vklad alebo si uz bola na vklade?
@veruunkaa5 prvý a ty ako si na tom ? A od kial si ak sa môžem opýtať ?
@misulkamirkova22 Sabinov. Je to moj 3. vklad. Verím, že konečne úspešný ☺️. Držím palce na zajtra ☺️✊
@veruunkaa5 držím nám zajtra palce potom nápis ako to prebiehalo 😍 bože ja sa tak teším a tiež verím že ten prvý u mňa síce ale verím že úspešný bude
Ahojte 🙂 pridam sa k vam..sice este nemam KET za dverami, ale koncom septembra ideme na nase prve IVF a snad aj ET. Zatial mame za sebou 2xIUI. Prve uspesne, ale tehu skoncilo MA, druhe neuspesne v july. V tomto smere (IVF) som novacik, tak som rada, ze sa k vam mozem pridat a mozno sa od vas dozviem uzitocne rady 🙂 Drzim vam vsetkym velmi palce dufam, ze tu budete po vklade pridavat len same pozitivne prispevky 🙂
@misulkamirkova22 @veruunkaa5 dievčatá ako , aké máte pocity z dneška? Držím vám moc palce 🤞😊
@bambi112 dakujem krásne som strašne šťastná ale aj moooc unavená 🙈😍 verím tomu že to vyjde držím nám všetkým palce aj vám čo vás to len čaká ❤️
@bambi112 ďakujeme 😍 verím že o 14dni budeme mať len dobré správy. Pocity zatiaľ žiadne ale to je príliš skoro. Zatiaľ usilovne hniezdim 😁
@misulkamirkova22 na krv pôjdem len k svojmu lekárovi, nejdem do centra. Ale pojdem na 14. DPT
@misulkamirkova22 @veruunkaa5 supeeer😇🙏 prajem vám to z celého srdca. Takže o 2 týždne kontrola? Fuh, riadne dlhá doba ,ale snáď ubehne raz-dva. 🙂 a ste doma na pn či pracujete?
@bambi112 áno toto obdobie je pre mňa najťažšie, čakať a nič s tým nemôžeš robiť. Ale na PN nebudem, pri prvom som bola a trvalo to nekonečne dlho. Budem chodiť do práce aspoň to rýchlejšie ubehne 🙂
@bambi112 ja som sa dala na pn a áno je to dlhá doba ale nejako to zvládnem 10 príde partner s prace (6.9. Ma narodky ) tak si chcem 9.9 spraviť test verím že bude pozitívny a dám mu ten najkrajší darček 😍
@veruunkaa5 áno v robote ten čas oveľa rýchlejšie ubehne ako doma. Ja vzhľadom na moju prácu musím byť doma na pn ,mám rizikovú prácu, takže pre mňa to tiež bude boj 😀🤭 ale nejak to dáme ;)
@bambi112 na predpis zatial nie, len vitaminky a doplnky aj ja aj manzel 🙂
@veruunkaa5
@misulkamirkova22 tfuj, tfuj aby sa podarilo 🍀

@misulkamirkova22 helios Košice