icon

KET - september/október 2022

dorothy13
25. aug 2022

Ahojte, chystá sa niekto?

no_co_uz
1. sep 2022

@bambi112 uz som bola na kontrole, tak sme sa dohodli, ze chvilu pred najblizsou menstruaciou pridem na sono nech ma tesne pred pozrie a predpise rovno lieky na stimulaciu. Vobec neviem co mam od toho celeho cakat :D Podla toho co som citala by mala byt sanca tak 50/50, ze ET/KET vyjde, tak snad bude tato skupinka zdarna 🙂

veruunkaa5
1. sep 2022

@no_co_uz verím že ano, a každá sa bude môcť neskor tešiť 😊

verkverk
Autor odpoveď zmazal
bambi112
1. sep 2022

@no_co_uz ja zajtra idem na kontrolu, dúfam že všetko bude v poriadku. Baby vy ktoré ste po Ket, na koľký deň cyklu ste mali transfer?
Ja tiež pevne dúfam že tento môj prvý KET bude úspešný. Doktorka mi vravela,že je tam veľká šanca že sa to podarí, vzhľadom na to že aj prvý ET bol úspešný (lenže to neskončilo dobre:( )

marhulka2022
1. sep 2022

@bambi112 et tiez uspesny, 1x ket na 17 den cyklu neuspesny, teraz 2x ket na 21 den cyklu uspesnost uvidime...

saskia222
1. sep 2022

Zeny mozem sa opytat podla coho sa rozhoduje ci podstupime ET/KET? Ja mam zajtra usg ohladom toho ci narastla sliznica maternice po th Estrofemom. Mala som z neho strasne migreny🤦‍♀️, tak dufam ze to aspon stalo za to. Ked narastla sliznica, ideme tiez na stimulaciu.

bambi112
1. sep 2022

@marhulka2022 kedy si mala ten druhý ket? Držím ti palce ;)

bambi112
1. sep 2022

@saskia222 ja som mala hneď po opu ET ( teda na 6ty deň) nemala som žiadne OHSS tak som mohla ísť. Na ket chodia ženy po neúspešnom ET, alebo keď z nejakých dôvodov sa odkladá ET.

no_co_uz
1. sep 2022

Dievcata - zo zaujimavosti - kolko vajicok vam odobrali, kolko sa ich podarilo oplodnit a kolke z nich prezili kultivaciu a boli vhodne na vklad?

veruunkaa5
1. sep 2022

@no_co_uz ahoj pri kazdom sme to mali inak. Pri prvom ziadne embryo, pri druhom len 1. Pri 3. IVF 19 vajicok 14 zrelých 10 sa oplodnilo a 4 sme mrazili.

misulkamirkova22
1. sep 2022

@veruunkaa5 no ahoj tak ako máš nejaké príznaky či ? Ja zatiaľ nič vôbec teda okrem občasnej bolesti podbrušku ale to pripisujem aj liekom tak uvidíme no pevne verím že to vyšlo ❤️

misulkamirkova22
1. sep 2022

@no_co_uz ja som mala 13 oplodnili sa 12 a narazili sme 4

veruunkaa5
1. sep 2022

@misulkamirkova22 ahoj ja tiez sem tam pichnutie v podbrušku, dost ma ale pobileva panva (bedrové kĺby a kríže tiez asi z liekov) a dnes je mi od rana dost zle ale mam nizky tlak tak asi preto, snazim sa pit vela vody snad to prejde 😊 inak normalka

bambi112
1. sep 2022

@no_co_uz ja som mala 15 z toho 14 sa oplodnilo, 5 mám v mrazničke a + 1 čo išlo na ET

marhulka2022
1. sep 2022

@bambi112 teraz som v priprave..buduci tyzden ni vychadza vklad..no uz radsej nikomu nic nehovorime

misulkamirkova22
1. sep 2022

@veruunkaa5 no ja som dnes v noci mala také pichanie zo spodu ako pred menzesom až som sa na to zobudila tak hádam to bolo uhniezdnovanie a Nie to že sa mrcha spúšťa 😩 a držím palce hádam to všetko bude tak ako si prajeme

bambi112
1. sep 2022

@marhulka2022 keď všetko pôjde podľa mojich predstáv, tak aj mne vychádza na budúci týždeň vklad 🙂 my sme na tom rovnako s partnerom, radšej nikomu nič nehovoríme. A kam chodíš do car?

marhulka2022
2. sep 2022

@bambi112 do brna chodime reprogenessis, mame darovane oocyty..

bambi112
2. sep 2022

@verkverk ahoj🙂) ako sa cítiš? 🙂

bambi112
2. sep 2022

@marhulka2022 a si spokojná s nimi ? 🙂 tuto na SK ste to neskúšali?
Tak dnes všetko v poriadku na kontrole 🙏 9.9 mám naplánovaný KET 😇😇

marhulka2022
2. sep 2022

@bambi112 super, ja som mala 8mm sliznicu..sk nie hned sme isli do brna..

verkverk
Autor odpoveď zmazal
bambi112
2. sep 2022

@verkverk tak sa držkaj🙂) kedy ideš na krv ?
Ja som dneska bola na kontrole, budúci piatok ma čaká KET, moc moc sa teším 😇🙏

verkverk
2. sep 2022

@bambi112 nápodobne 😊 na krv pojdem 13.teho a pondelok urobím test.pri dcerke na osmy den som mala brutal silne ciarky na teste.tak uvidíme

bambi112
2. sep 2022

@verkverk to je super, tak si mala riadne vysoké hcg ;) nech to máš aj teraz 🤞🤞

verkverk
2. sep 2022

@bambi112 ďakujem.ano bolo velmi velmi vysoké,ze ako pri dvojickach a vyššie 🤷

misulkamirkova22
3. sep 2022

@veruunkaa5 no ako si na tom skúšala si už testovať ja sa chystám od zajtra tak uvidíme verim že tam budú // 😍❤️ A dnes ma od rana príšerne boli hlava aj prsia 😍❤️

veruunkaa5
3. sep 2022

@misulkamirkova22 este som neskúšala, ja sa pokusim vydrzat co najdlhšie. Mna len sem tam pichne v podbrušku, a prsia mam take napnute citlivé inak nic 🙂 verim ze tam všetky budeme mať pozitivnu správu ❤️

misulkamirkova22
3. sep 2022

@veruunkaa5 tak tak nech všetky budeme možno aj spolu za 9 mesiacov kočíkovať ❤️😍 no ja som do dnes mala tiež len sem tam pichnutie ale dnes ráno som sa zobudila s bolesťou hlavy no a tie prsia 🙈

cubos
3. sep 2022

Ahojte žienky, budete aj testovať, vy čo ste po ET/KET či sa necháte prekvapiť až na krvy? 🙂 ešte len čakám ms ale tak, teším sa s vamy a už pomali premýšlam že čo a ako.. 😁 Myslim že ja nevydržím čakať tak dlho... Ak planujete tak na ktorý deň a ako často? 😊