KET - september/október 2022
Ahojte, chystá sa niekto?
@bayamacova blahozelaaaaam 🥰
@bambi112 dakujem, este je to iba prvy krok🙂
@ajla01 ahoj. Testy mi od 7 dna vychadzaju pozitivne ale ciarka prestala silniet. Dnes mam dokonca velmi jemne spinenie tak sa uz zacinam bat. Tiez ma boli podbrusko ako pred ms. Vcera vecer som si robila aj digitalny test a ukazal 1-2 tyzdne. No uz ostava iba pockat na piatok na krv.
@stelush tak veď uvidiš, hlavne žiadny stres aj keď ja viem ako to je už sa mi to stalo, prvý krát nám tiež čiarka nesilnela, ale bol to vyslovene len duch a druhý krát sme už mali aj srdiečko a tiež to nevyšlo, bohužial 😪 a teraz asi z toho tiež nič nebude dnes 10 deň a test neg.....je to ťažke
@ajla01 och to ma mrzi 😔 ale este je sanca ze je krpec len trosku lenivy a neukazuje sa 🙂 ja som uz mala celkom pekne ciarky posledne tri dni. Aj dnes je tam stale pekna, ale nie uplne tmava. Zda sa mi stale rovnaka. Uvidim rano ci nezoslabne. Prelezala som cely den a spinenie trochu ustalo, ale brusko boli stale.
@bambi112 Ahoj. Ja bohužiaľ necítim vôbec nič. Ale aj tak si spravím test na 7dpt. Minulý mesiac som mala chuťe, pichanie v podbrušku a v krížoch, taktiež mi vadili aj niektoré vône. Ale tento mesiac nič... akoby som ani nebola na transfery. Som zvedavá ako to dopadne ale nemám dobrý pocit. Tá tvoja unavená a pichanie v podbrušku je super znamenie. Silno držím palce
My sme mali sice KET 26.8 ale zial nedopadlo to dobre. Teda spociatku to vyzeralo fajn, test ukazal dve ciarky, nasledne po dvoch tyzdnoch sa potvrdilo tehotenstvo aj s krvi, 8.9 som mala HCG 485. Lenze v pondelok 12.9 som zacala krvacat tak sme utekali na pohotovost . Hcg uz bolo 2437 tak ma poslali na ultrazvuk a tam nastal problem, na ultrazvuku nebolo nic vidiet a ze pri takom HCG by uz malo byt nieco vidiet. Takze do uvahy pripadalo aj mimomaternicove. Tak na dalsi den rano som mala ist do CAR na krv a sono. Na sone zasa nebolo nic vidiet tak ze pockame na krv, a poobede volali ze hcg klesa uz bolo nejsom si ista ci 1800 alebo 1080. Tak v piatok rano zasa na krv, lieky mi este nechali ze uvidime v piatok. Ale stale mam spinenie takze uz to len tie lieky drzia. Uvidime ci pridu na pricinu alebo nas budu niekam posielat. Ale hned ako povedia ze mozme skusit sa znova nato dame.
@bayamacova no tak ako ??? Robila si už test ? Ja dnes bola na krv tak hcg 4800 o 2 týždne kontrola tak som zvedavá verím že to bude stúpať 🥰
@misulkamirkova22 gratulujem🙂, nech sa tam len babo drzi. Test som si robila, su //, v piatok idem na krv. Zatial neviem, co si mysliet po tych mojich teplotach.

@bayamacova Gratulujeeeem 🙏🍀