icon

KET - september/október 2022

dorothy13
25. aug 2022

Ahojte, chystá sa niekto?

bayamacova
8. sep 2022

@misulkamirkova22 dnes je to 6DPT. Vyzera to na nejaku chorobu nie uhniezdovanie

misulkamirkova22
8. sep 2022

@bayamacova no ja som na 6 DPT mala ducha a 5 DPT ešte bol test snehobiely …. Test si si robila ?

bayamacova
8. sep 2022

@misulkamirkova22 test som si este nerobila, minuly KET som testovala skoro (boli tam duchovia a potom nic z toho), teraz som si povedala, ze vydrzim aspon do 10 dna

verkverk
Autor odpoveď zmazal
misulkamirkova22
8. sep 2022

@verkverk ja dnes v pohode akurát ma hlava dnes boli celý deň

misulkamirkova22
8. sep 2022

@bayamacova tak držím palce 😍

bayamacova
8. sep 2022

@misulkamirkova22 dakujem🙂

verkverk
Autor odpoveď zmazal
stelush
9. sep 2022

Nieco sa tam rysuje 😄 dnes 7 den

dorothy13
autor
9. sep 2022

Ahojte dievčatá, mňa mal čakať Ket niekedy 24septembra ,podľa mojich výpočtov. A dostala som kovid. Dnes pozitívny test. Cítim sa celkom ok,menzes má prísť zajtra... Myslíte ,že môžem ísť na ket? Samozrejme keď mi bude dobre.

stelush
9. sep 2022

@dorothy13 podla mna podla toho aky budes mat priebeh, ako ta to vysili. Ak ti nebude nic vazne a za tydzen budes ok a test negativny tak by to mohlo byt v poriadku. Kazdopadne by som ale radsej zavolala do centra a oni ti budu vediet povedat najlepsie.

dorothy13
autor
9. sep 2022

@stelush áno zavolám keď príde menzes,ja len či niekto nevie vopred poradiť. Kdesi som čítala že aj boli radi,lebo ženy majú protilátky a že lepšie pred ako v tehu. Zatiaľ mi je ok,len trocha teplota a hrdlo. Verím,že za dva dni som fit 🙂a dakujem

stelush
9. sep 2022

Do vecera pekne stmavol dusik 😍 uz len nech sa udrzi 🙏

verkverk
Autor odpoveď zmazal
stelush
9. sep 2022

@verkverk 7 den 🙂

cubos
9. sep 2022

@stelush paráda, gratulujem 😍

stelush
9. sep 2022

@cubos dakujem 😊 len ma trapi ze ma dost boli podbrusko stale. Strasne tlaky v nom mam a mam ho zväcsene dost. Dobre mi je jedine ked lezim. Dufam je vsetko ok.

saskia222
10. sep 2022

Ahojte zeny idem si po radu. V stredu som mala ist na odber krvi co mal byt 1DC (mavam 25DC) a event zacat stimulacie. Dnes, 22DC, zacinam spinit. Nemyslim ze sa mi rozbehnu dnes, skor zajtra. Lenze zajtra je nedela, tym padom im budem volat pondelok co budem 2DC. Nevadi ak by dom stimulacie zacala od 2DC??? Ci sa mam snazit dovolat dnes/zajtra?

dorothy13
autor
10. sep 2022

@saskia222 nemáš číslo také ktoré môžeš volat aj cez víkend? Mne dali také,nonstop linka...

bambi112
10. sep 2022

Ahojte žienky 🤗 ako sa máte? Ja som prvý deň po Ket 🙏😇

saskia222
10. sep 2022

@dorothy13 dali mi, ale ostalo doma a sme odcestovani do nedele🤦‍♀️. Snad to ostane pri spineni este zajtra, aj ked brucho pobolieva.

85zuz
10. sep 2022

@saskia222 ahoj Saskia, nevadí to, ja som začala tiež užívať lieky na 2 DC, a peknee sliznica rástla. 🙂

ivonka121
10. sep 2022

@bambi112 ahoj aj ja som 1 dpt

bambi112
10. sep 2022

@ivonka121 jeeej to je super 🙂 ako sa cítiš? 🙂

ivonka121
11. sep 2022

@bambi112 minulý mesiac som čo to cítila aj keď to bolo biochemické ( nával tepla, pichanie v podbrušku aj v krížoch), tento mesiac vôbec nič. Len ma bolia prsia z estrofemu , ale to už bolia od minulého mesiaca. A čo ty ? Ako sa cítiš? Kedy ideš testovať?

bambi112
11. sep 2022

@ivonka121 u mňa tiež to isté a bolo to biochemické. Teraz je to trošku iné, len sem tam mám kŕče, deň vkladu som cítila riadne kŕče ale odvtedy ozaj len málo krát. Skôr by som povedala že som mega unavená. No testovať asi len pred odberom krvi. Nechcem sa zbytočne stresovať a hľadať tam dúšikov. Ty kedy ideš na odber? Skúsiš aj testnúť predtým? Držím ti palce 🤞🙏

ivonka121
11. sep 2022

@bambi112 koľko vkladov máš za sebou? A kde chodíš do car? Ja si spravím test v piatok. Po toľkých neúspechoch už nestresujem. Tento vklad som nastavená tak, že buď alebo. Aj v deň vkladu som bola úplne inak nastavená ako minulý mesiac. Minulý mesiac som bola presvedčená že to vyjde. Prvý krát v živote som mala na teste // a zrazu nič z toho. Mám ešte 9 zmrzliniek tak nestresujem. Budúci mesiac si dám už pauzu od toho všetkého. Neže by mi to bolo jedno či sa podarí ale po 12 rokoch už pomaly strácam nádej... A to som šialene pozitívny človek.

bambi112
11. sep 2022

@ivonka121 toto bol môj druhý vklad a do gyncaru chodím. Ja som si tiež povedala že nebudem stresovať, bude to tak ako má byť. Na desiaty deň si spravím test ale skôr určite nie. Wau. Silno ti držím palce 🤞🤞 koľko cyklov si už mala predtým?

bayamacova
11. sep 2022

9DPT, su tam // 🙂

ivonka121
11. sep 2022

@bambi112 toto je síce druhý cyklus ale už 6 pokus. A aký máš problém? Prečo sa nedarí?