icon

KET v apríli 2022 - podporme sa

martrle
22. mar 2022
mons007
6. apr 2022

@88matulka88 neviem mozno nieee mozno ano viem to cakanie je nekonecne.... Ja som uz v decembry mala mat vsetko za sebou..... Nakoniec bol s toho april.. Ale na dobre sa dlho caka ci ako sa to hovori😊

mons007
6. apr 2022

@lusya95 ahooj prebehlo to vsetko hladko, prisla som zobrali ma na izbu prezliekla som sa a cakala som na embryologicku aby mi povedala v akom stave mam mrazacikov po rozmrazeni 😊 prisla povedala ze obe su 120 bunkove ze super kvalita... Potom asi o 5 min som uz isla na salu kde mi najprv vydezinfikovali a vycistili dutinu este od tych cipkov co beriem zaviedol kateter a sledovala som na obrazovke moje 2 embryjka ako ich vcucli do tej pipety ci co to je... Potom mi to tam zaviedol vsetko prebehlo bez problémov... Nastavili mi casovac na 10 minut... Potom som sa zodvihla isla na izbu obliect a domenko😊😊😊a pocity moje hned ako mi vlozili ma zacala hlava bolet.... A od vkladu mam pichanie dole a bolia ma krize hlavne po zobudeni a strasne vela cikam.... Snad to je vsetko na dobrej ceste😊

malulienka
6. apr 2022

@mons007 Držím palce❤

lusya95
6. apr 2022

@mons007 mne ani len o embryjku nic nepovedali co ma mrzi ale verím ze vsetko dobre dopadne. No ja radsej priebeh hovorit nebudem 🤣 inych by to asi moc nepotesilo . Som rada ze ti to prebehlo vsetko v poriadku. Ja som vkladala iba 1 .takze uvidime no tych 14dni je strasne vela uz teraz odratavam🤣

mons007
6. apr 2022

@lusya95 mna to celkom zaujimaaa napíš 😊 ďakujem tak isto aj tebe prajem aby sme boli tehulky ❤️

graciela01
7. apr 2022

@lusya95
@mons007
Dievčatá mne vkladali jedno embryo. Povedali iba toľko, že vyzerá super. 😊 Tak snáď bude bojovník.
V decembri nám nevyšla IUI. V januári mi vlastne cyklus a prípravu prekazil covid, potom som zasa nemala v poriadku sliznicu, museli robiť hysteroskopiu, takže sme opäť ďalší cyklus čakali. A to čo mohlo byť v januári sa udialo teraz v apríli. Snáď to tak jednoducho má byť, aby sa dosiahlo to vytúžené šťastie. 🙂🙂

mons007
7. apr 2022

@graciela01 ahoj ja som na tom nejak podobne tiez som sa nevedela dopracovať k tomu ivf... Stale to nieco pokazilo a oddialilo... Ale tiez som si vravela ze asi to tak malo byt 😊😊😊 beries aj nejake vitaminky??

mons007
7. apr 2022

@graciela01 a ako sa citis?? Uz mas tusim 6ty den po vsak?? Kedy budes testovat???? Ja mam pen 4ty den po ale testovat chcem asi na nejaky 7-8 den kedze na krv az 19 idem dost neskoro tolko nebudem čakať 😂😊

graciela01
7. apr 2022

@mons007 mne dali, krv pred Veľkou nocou, 14.4. Cítim sa všelijako. Prvé 3 dní úplne v pohode. 😊Ale potom.... Špinila som, 2 dni, pocity ako pri menzese. Preplakala som celú noc. Taká spuchnuta som akási bola aj zospodu, bolelo ma všetko a v hlave len,, krámy nie, krámy nie,, Akosi som sa spustila. Mám strach robiť tehotenský. Ale dnes zasa ok. Tak asi takto u mňa. 😂

mons007
7. apr 2022

@graciela01 to spineniee moze byt uhniezdovanie... Nevdzavaj too a hlavne bud pozitívne naladena.... Aj ked to je niekedy boj poznam to😊.... Takze o týždeň krv... Drzim palce vsade možné nech to vide 👌👶...

graciela01
7. apr 2022

@mons007 ďakujem veľmi pekne. 😊🙂 Raz sa musí na nás všetky to šťastie usmiať. Ty sa ako cítiš? Bádaš nejaké zmeny na sebe?

mons007
7. apr 2022

@graciela01 tak normalne 😊 az na to ze spim aj pobede co som nikdy nedokazala ale to z liekov si myslim.... A mam stale taky tlak pod bruskom to bude asi tiez z liekov neviem... 😊

lusya95
8. apr 2022

@mons007 ja idem na krv az po velkej noci v utorok19teho. No priebeh nebol bohvieco prisla som tam na pol11tu . Bola som tusim druha v poradi . No troska komplikacie. Vraj prazdny mocovy mechur aj ked som pila este v aute ale asi malo🤣 cous. No tak doktor bojoval o 100-600 a ja teda bolesti som mala celkom ze dost vyse 20minut sa vo mne rypal nevedela som stale co sa deje potom povedal ze mam tam proste nejaky pravy uhol ze sa nevie cez to dostat . Tak po pol hodine rypania to doktor vzdal.Dali mi infuzku cakali ze sa mi tym naplni mechur a ze o hodinu to vyskusame znova . No mne aj po infuzke ostalo uplne zle tocila sa hlava a busilo mi srdce .Asi z diazepamu a utrogestanu tipujem. Tak bola v izbe so mnou radsej sestricka. No po hodinke znova na stol. Doktor pozera ze zas prazdny mechur. Reku super . Dole zo stola a chlastat z dbanu vodu. To davam za vinu aj im ze mi uz tu prvu hodinu nedali aj nieco pit ale len infuzku😏couz muz cakal stale v cakarni. Ten bol uz tiez.trochu nervozny. No a skoro presla hodina dalsia a isli sme na to uz po treti krat. Takze 20minut rypania, uz sme to skoro vzdali doktor sa pytal ci som ochotná prist zajtra pod narkozu . Reku nemam problem keby sme vedeli skor tak by som isla hned 😏 no este sme to nevzdali doktor zavolal este druhu doktorku ze nech sa pride pozriet a skusit to. Tak sme tam cakali doktorma prisla po chvili skusala to asi 10minut a podarilo sa. Ja uz cela orosena od potu a triasla som sa od bolesti ale zvladli sme to. A verim ze ten moj PRAVY UHOL🤣 tam tu moju malu zmrzlinku udrzi a bude sa jej tam pacit. Odchadzali sme boli nejake dve hodiny . Takze necakala som taky priebeh 🤣
Vidim ze ideš na krv este pred velkou nocou tak drzim palceky moc . 🙂 Beres aj utrogestan ?
Ja zatial nic nepocitujem ale planujem sa testovat niekedy cez velku noc uvidim ako vydrzim🤣
@graciela01 Drzim palceky aj tebe 🙂

Verim ze nam to vyjde🙂🙂 a budeme si uz len babence posielat .

mons007
8. apr 2022

@lusya95 jeejda😕 asi sa nevedel dostat cez krcok s tou hadickou 🥴tak si si vytrpela vies moj doktor tiez mi vravy ze nemam dostatocne plny mechur a hovorim mu ze plnsi uz nedokazem mat.. Som ledva cakala kým to skonci aby som sa vycikala... Ale hral sa tam asi 5 minut a islo to... Boze chudika co si musela prezivat za stresy😊 snad to vsetko stalo za to🥰 a ako sa citis ja mam 19steho tiez krv tak som zveddava.. Mna niekedy boli brucho ako pri ms tak dufsm ze to nebude ms😊

lusya95
8. apr 2022

@mons007 a beries aj utrogestan? 🙂 Ja beriem . Hej nevedel sa dostat nadaval este aj na tie hadicky lebo ze kedysi mavali este iny druh ale ten teraz nemali . No troska som si vytrpela viac ako som cakala Ale nevadi pre babo spravim vsetko ❤️ no takze ideme rovnako na krv a test si budes robit kedy pred velkou nocou?🙂
A popravde nejak nic necitim dnes som citila.akurat troska vacsiu unavu na to ze som doma a nic nerobim som bola az moc unavena🤣 mozno z toho nic nerobenia,🤣🤣 inak neviem nic nepocitujem uvidime🙂

mons007
10. apr 2022

@lusya95 beriem estrofem 3x2 a amelgen cipky 2x1... Testovat budem asi na 10ty alebo 11ty den... To bude asi štvrtok piatok😊ja sa aj bojim testovat lebo sa bojim sklamania... Mam 27 rokov a nikdy som nebola tehotna. A s muzom sme spolu od mojich 16 moja skolska laska 😊 a babo sme chceli uz hned po skonceni strednej takze mam za sebou roky sklamania.. 😕

marilliana
10. apr 2022

@martrle ahojte pripajam sa sem...caka ma vklad v stredu.20 DC....

lusya95
10. apr 2022

@mons007 ja planujem tiez tak asi v piatok uvidim ako sa budem citit 🙂 tiez sa velmi bojim sklamania. U mna problem nebol skor u priatela. Ja uz som raz tehu bola ale potratila som cca v 11tyzdni som mala byt ale babo sa nevyvijalo uz dlhsie.😏😏a od vtedy su uz dva roky snazenia a uz ma to nebavilo behli sme na kliniku a uvidime 🙂 verim ze to vyjde. Ja mam 26 a tiez sme s muzom uz dlho . Vsetci na okolo maju uz aj vacsie deticky a ja co som vzdy tuzila bo dietati tak takto sme na tom😏

lusya95
10. apr 2022

@marilliana drzime palceky🙂

mons007
10. apr 2022

@marilliana drziim✊✊✊✊

mons007
10. apr 2022

@lusya95 asi tak nejak ja som jediná z rodiny ktora este nema dieta akoze celkom sme si zvykli na ten zivot bez starosti😊 ale predsa ja som rodinne zalozena od malicka a babatko je jedine co mi chyba ku šťastiu... 😊 Velmi chcem tomu verit ale musim byt aj realista..

lusya95
10. apr 2022

@mons007 tak aj my sme si zvykli ale tak dlho po nom tuzim a ani ma nenapadla myslienka ze buxeme.mst nejske problemy. Ach a ked pocujem par ktory omylom otehotnie tak ma ide rozdrapit ze preco ti co chcu nemozu mat a opacne . Kde je ta spravodlivost ?hej aj ja sa snazim byt realista. Ja uz vymyslam ako to oznamim muzovi 🤣 takze verim ze nam to vyslo.

martrle
autor
10. apr 2022

@marilliana aj mňa🙂 drzim prsty

mons007
10. apr 2022

@martrle drzim palce😊😊😊

marilliana
11. apr 2022

@martrle fakt??? no drzim palce!!!

mons007
12. apr 2022

Ahojte baby akoo???

graciela01
12. apr 2022

@mons007 ahoj. 🙂Ja mám vo štvrtok odbery a sono. Cítim sa v podstate normálne. Ty ako?

lusya95
12. apr 2022

@graciela01 ahoj 🙂ty mas aj sono? Ja len krv 😏

graciela01
12. apr 2022

@lusya95 ahoj, áno aj sono. Vždy mi robia aj sono, aby videli sliznicu, ako napr. reagovala na lieky, či nebola moc hrubá alebo naopak tenká, aby sa embryo mohlo v pohode zachytiť na stenu sliznice.

lusya95
12. apr 2022

@graciela01 Aha to je zaujimave celkom dobry pristup . Este som o tom nepocula.Skoda ze tak nerobia vsade mozno pri druhom ket by sa dalo niečomu vyvarovat. Toto bol tvoj prvy Ket?
A uz si si robila aj nejaky test? A ako sa citis?🙂