KET v apríli 2022 - podporme sa
@graciela01 vsetko pohode ja mam krv az v utorok kedze tie sviatky... Sem tam mam bolest ako na menzes 😊 a povedali ti kolko mas hcgg??? Ci eeste si nemala krv asi co to splietan😂😊
@graciela01 ja som testovala uz od 5 dna po ket... Jasne ze bielo dokonca som mala cisty test aj vcera rano... Do mna voslo obrovské zúfalstvo.. Urobila som pobede a uz tam bola slabulinka ciarka.... A to co som poslala bolo dnes ale bojim sa je to velmi slabe
@mons007 iba povedali, že je to pozitívne, o hladine hcg nič konkrétne.
Strašne moc ti držím palce 💚. Je to ozaj šťastie. Nech ti čiarka každým dňom silnie. 🥰
@graciela01
@mons007
Ahojte 😏tak vyzera to tak ze negativne dnes 10den. 😢 Takze tak
@lusya95 urcite treba este cakat drzim palce
@marilliana baby ja mam skor ten problem ze uz 2 den mam stale len ducha na teste 🤷♀️
@lusya95 a ktorý test si si robila?
@mons007 ktoré testy robíš?
@graciela01 tie z dmky baby top test. Tie som mala jedine teraz.
Neviete mi povedat ci medzi transfermi byva nesiac pauza alebo sa moze ist na transfer hned dalsi cyklus?
@lusya95 neskúsila si iný test? Ja som robila 3 testy, lebo ten prvý mi vyšiel úplne slabý. A 3 rôzne druhy. 🙈
Neviem veru, či tam musí byť pauza. To asi záleží aj od tvojho nastavenia, stavu a odporúčania lekárov.
@graciela01 v sobotu skusim iny kupit dnes uz nekupim nikde. A nechcem skusat dnes uz dalsie aj keby som mala ine. Takze uvidime
@graciela01 predvcerom pobede som mala top test z Dm vcera pobede woman sectret z lekarne a dnes tiez woman secret ale ked som ich porovnala tak dnesny je silnejsi ale o kusok len... Ten top test mi ukazal prveho ducha az pobede rano som robila ten isty na ten 9den po ket a nebolo nic bielo a pobede uz bol duch.. Teraz som 11 den
@mons007 no vidíš to 💙💙💙 gratulujem, nech to ďalej šťastne pokračuje 💚💚💚
@graciela01 dakujem❤️🙏
@mons007 parada, dolezity prvy krok🙏🏻
@lusya95 no ako, mas nieco nove?
@marilliana Ahoj vies co nechavam to na utorok na krv 😏 tam sa uvidi .
Ahojte dievčatká, gratulujem k //, dúfam, že onedlho sa pridám k vám 😇 ja idem na KET 25.4 veľmi sa teším☺️
@88matulka88 @lusya95 @mons007 @graciela01 ahojte, na mna to cele dolieha...6 den od vkladu, ale nemam nejake ziadne pocity, chvilkami ako pred menzesom, vcera nad ranom pichnutia...som total na nervy z toho a do toho tolko roboty ze az ☹
@marilliana ahoj no to moze byt aj pozitivne ked nieco take citis ale nikdy clovek nevie . Skus byt v pohode 🙂 chapem 14dni(aspon u mna) cakania je vela . Ja mam dnes krv ale skor si myslim ze to bude negativne
😏Takze tiez neskacem od radosti ale mysli pozitivne
.🙂
@88matulka88 drzime palce 🙂
@marilliana nezúfaj. Každá žena má iné pocity po transfere...... Mysli pozitívne. Ja ti určite držím palce a dúfam s tebou, že to bude pozitívne. 💚💚 A na robotu kašli.
@graciela01 snazim sa. Ono, nam ET v lete nevysiel, potom sme mali pauzu, v ramci ktorej som otehotnela prirodzene. Ale v 7tt sa prestal plod vyvijat a musela som ist na potrat. A teraz...sme si povedali, ze ked to nevyjde, ze uz do dalsieho cyklu odberu vajicok atd nepojdeme...bude to take definitivne...
@mons007
@marilliana
No tak som negativna. 😏

@mons007 a všetko ok? Ja som mala jeden deň strašne krytický a bála som sa robiť tehu test skôr ako deň pred krvným trhu testom a sonom. 🙈🙂