KET v apríli 2022 - podporme sa
@ajla01 nie, viem,ze skor ako v sobotu to asi nema vyznam...a aj potom je to este dlha cesta.v novembri som mala zamlcany potrat 7tt. otehotnela som...prirodzene.velka radost to bola.
@marilliana tak aj ja v sobotu planujem test, a tiež mam hociake pocity, ten smútok ako je test neg. pozna asi každa z nas ktorá tu je. Ano ja som tiež bola vytešená keď som videla pozitivny test, a ked som zacala krvacat a v 6tt kyretáž, myslela som že od tej bolesti my praskne srdce...ale je to za mnou snažim sa pozerať dopredu a určite to štastie čaka aj na mňa len si musím počkať😊
@marilliana tak ja som to nevydržala a urobila som si test a negativny 😔
@ajla01 to mi je ľúto a ktorý deň si po ? Možno máš ešte cas
@ajla01 och ☹ no ja asi ani nebudem minat peniazky. mam pocit, ze sa kazdou chvilkou dostavi menstruacia, v noci mi bolo zle od zaludka. 3 hodiny som nespala po polnoci.
@bytcanka10 9 deň je dnes.... nevadí ideme ďalej
@marilliana tak ja od rána tak isto, už mi to ken lieky držia, ach toto čakanie, je na nič....človek je len neštastny😪
@ajla01 ešte nezufaj....aj keď toto isté som už zažívala a úplne viem ako sa cítiš..
@marilliana ale stále užívaš lieky či ?
@bytcanka10 tak aspoň som už spokojnejšia že viem, a zase už nič ine sa stat nemože ako ma to prekvapit.
@bytcanka10 ano uzivam
@marilliana ahoj uz vieš ci to vyšlo....drxim prsty silno ..mne uz ukazalo čiarku...tak snáď to bude ok och všetkým vám držím silno silno prsty
@martrle ahoj...netestovala som sa.hoci som vravela,ze ani nebudem, dnes som kupila.asi zajtra, to bude 10 den...A super drzim Ti palce🙏🏻✊🏻
@marilliana držim palce, aj ja skusim ešte zajtra ráno tak potom napíš.
@ajla01 ahoj tak beloba. este skusim v pondelok a potom uz budem cakat na krv.zvlastne je,ze tie menstruacne krce pominuli.teda aspon toto mi este dava malilinku nadej...
@marilliana tak to mi je strašne ľúto, ale ešte nezúfaj, nám ukázalo až dnes ráno dosť zretelného ducha na teste🥰....tak teraz už len dúfať že všetko dobre dopadne 🙏
@ajla01 to vážne ???? Tyyyy...tak to úplne super držím palce nech je všetko na dobrej ceste
@bytcanka10 Ano, skoro som ráno odpadla 🤣 ani som čakať nemusela heď sa čiaročka objavila, veľmi sa tešime ale tak opatrne, zlú skúsenosť už za sebou máme tak čas ukáže 🙏🙏
@bytcanka10 A ďakujeme....baby držim vám všetkým palce ✊🙏
@ajla01 super🙏🏻✊🏻🙏🏻 ako este som nehodila flintu do zita. uvidime.
Dievcata, blbá otázka...ale v pondelok ráno o 10 mám KET, ráno o 6:00 cca si vkladám progesterón... Mám ešte ráno si vložiť a tak na KET? Alebo po transfere,keď prídem domov?
@88matulka88 určtite vložit ráno aj pred KET, ja som mala KET o 11:00 a o 9ej som si vkladala.....Mala by si to mať napísané aj v správe a ja som sa na to špecialne pýtala a povedal, že určite vložit....
@ajla01 nemám to v správe, ale si vložím určite, aj som si myslela, že asi treba, lebo inak by mi povedali... Ja len kvôli tomu sa pýtam, lebo po vklade mám tu tabletku na intimke, tak či to nebude vadiť keď to tam bude "zavádzať" 😅
@88matulka88 oni si určite poradia😊mňa trošku vyčistili, alebo niečo také.Bol to okamih hneď vklad.

@marilliana a uz si si skusala robit test??? Myslim si že ešte nie je všetko stratene.