icon

KET v júni

miska1973
30. jún 2020

Ahojte baby ste tu niektorá , čo podstúpila ket teraz v júni ?

dagmara51
5. júl 2020

@mikasz ahoj ..bola si tiež na vklade 24.6? A visiel ti naozaj negatívny alebo máš tam aspoň nejakého ducha ? Drzim palce ..

mikasz
5. júl 2020

@miska1973
@nelly1412
Dievcata, dakujem za podporu.
Aj som cely cas vnutorne citila, ze to vyslo a dnes ma chytila totalna depka 🙈
Totiz uz sme si preskakali toho vela, mali sme posledne 2 mrazaciky z III.IVF cyklu, stalo to cele neskutocne peniaze, aj ked sme to mali hradene poistovnou, takze na dalsi cyklus, ktory by sme si mali platit cely sami uz asi tak skoro nenasporime... Ale moc Vam drzim palce, aby ste boli uspesne ✊😘

miska1973
autor
5. júl 2020

@mikasz presne viem o čom hovoríš ja mám posledné vajíčko vložené viem ako sa cítiš ja som bola tri krát cez poisťovňu a 4 krát som už išla ako samoplatca , celé dokopy okolo 13 tisíc keď rátam aj vsetky pokusy no proste všetko dokopy lieky cesty a tak

mikasz
5. júl 2020

@dagmara51 nie, snehobielo 🙈

miska1973
autor
5. júl 2020

@mikasz neboj možno sa to ešte vyfarbi , treba veriť

mikasz
5. júl 2020

@miska1973 ved toto, pritom kazdy cyklus mi odobrali 11-13 vajicok. Z prveho bol nakoniec len jeden vklad, z druheho 2 a teraz pri tretom 3 blastocysty, takze este jednu mame v mrazaciku.
U nas cca 9tis. Icsi, predlz.kultivacie, macs separacia, embryoglue, genetika, lieky.... 🙈

mikasz
5. júl 2020

@miska1973 dakujem a co ty? Testovala si? Ci vydrzis? ✊

miska1973
autor
5. júl 2020

@mikasz no my tiež takéto peniaze cize viem o čom hovoríš , no nie zajtra by som sa chcela , ako skúšala som 5,6 aj ôsmi deň no neukázal nic podľa mňa to bolo priskoro

mikasz
5. júl 2020

@miska1973 to je skoro, vacsinou tak na 10-12den sa objavi slaby duch, ktory silnie. Preto aj vravia pockat na krv 14den

miska1973
autor
5. júl 2020

@mikasz mne povedal doktor že 10 deň môžem skúsiť

mikasz
5. júl 2020

@miska1973 drzim palce ✊ kedy ides na krv? Ja v stredu 🙏

miska1973
autor
5. júl 2020

@mikasz ja vo štvrtok idem

mikasz
Autor odpoveď zmazal
dagmara51
5. júl 2020

no mame zasebou ako vidim vsetky už dost drsne obdobie a zasluzili by sme si vsetky to vytuzene babätko..... inak neivem ako vy ale ja som pri tomto druhom IVF, vklade č. 2 uzivala mesiace pred tym huby reisha, a chodila na akupunkturu a pila nejake bylinkove caje a na akupunkture som bola aj den pred vkladom aj v den vkladu este. tak ja neviem sice este neviem ako to dopadne ale kazdopadne prvýkrát po dvoch rokoch mi vysli dva pozitivne testy. takze verim v to ze aj ta činska medicina -
akupunktura pomohla ....

dagmara51
5. júl 2020

a tym ze v decembri (1.IVF) nam neostala po PK ani jedno embryo na vklad tak manzel chodil pravidelne tiez na akupunkturu raz do mesiaca a pil vselijake bylinky par mesiacov a mozno tam zasa pomohla ta cinska medicina a pri tomto druhom IVF sme mali uz 3 embrya vhodne....

dagmara51
5. júl 2020

a este posledna vec uzivam od dna vkladu tieto gulicky vid odkaz tak mozno aj tie pomohli k hore uvedenym vsetkym veciam a vysli mi pozitivne testy...aj ked teda este neviem ako to dopadne vsetko, ale verim odteraz tejto cinskej medicine viacej nez predtým

miska1973
autor
5. júl 2020

@dagmara51 to je super že tomu veris , ja som po vklade jedla ananás vraj je zase dobrý na uhniezdene vajíčka ☺️

dagmara51
Autor odpoveď zmazal
dagmara51
6. júl 2020

Dobre ranko, ako ste dopadli s testovanim?

mikasz
6. júl 2020

@dagmara51 ja uz netestujem, pockam uz do stredy na krv. Iba ma to viac stresuje...

nelly1412
6. júl 2020

@dagmara51 ahooooj 😉 ja sa tiez drzim a netestujem 😊 az mi je to divne

dagmara51
6. júl 2020

ja idem tiez zajtra na krv a vysledky krvi budu az poobede o 4 v stredu. uz aby bola streda poobede, neskutocne pomaly to ide tie dni ...
a este aj v praci som sama v kancelarii kolegyna je na dovolenke takze aj v praci mi to uteka pomaly.

dagmara51
7. júl 2020

Babulky, prinasam mam povzbudenie, tak po dvoch rokoch cakania a dvoch IVF za sebou,,, som dnes videla na ultrazvuku gestacny vacok.... teraz uz len mysliet pozitivne a dufat ze prekonam to najrizikovejsie obdobie do 3.mesiaca co je predomnou......
velmi vam drzim palce aby sme sa mohli spolu radovat.

nelly1412
7. júl 2020

@dagmara51 jeeeej super gratulujeeeem 😍😍 je to uzasne uz len vsetkym nam zvysnim nech sa to pekne potvrdi a budeme spolu rast 🙂

mikasz
7. júl 2020

@dagmara51 krasne spravy, gratulujem 🤗😍

dagmara51
8. júl 2020
dagmara51
8. júl 2020
lmt
8. júl 2020

@ruzo ahoj, mala si prosim ta pouzite aj embryo glue pri KET?, ja budem mat vklad najblizsej dobe a neviem sa rozhodnut ( naposledy sme mali a neujalo sa).

ruzo
8. júl 2020

@lmt nie nepouživala som ale tyzdem pred som jedla Ananas aj po som jedla je to velmi dobre

lmt
8. júl 2020

@ruzo dakujem za radu, ja idem v utorok, tak skusim