KET v júni
Ahojte baby ste tu niektorá , čo podstúpila ket teraz v júni ?
@ruzo super gratulujem
@butterfly333 dakujem krasne 🙏
@dagmara51 gratulujem a prajem všetko dobré.Mozem vedieť čo pomohlo aké sú to tie huby? Ja idem o týždeň na vklad .
@ruzo ananás čerstvý? Koľko toho na deň ?
@butterfly333 ja som pila tie 100% ale aj prirodne tabletky su
@ruzo ďakujem tabletky mám.aj ja ty si to brala týždeň pred?aj týždeň po?
@butterfly333 ano
@ruzo ďakujem
@butterfly333 tak to mi predpisala akupunkturistka huby reisha a od vkladu uzivam "Dang Gui Shao Yao Wan" 056 Rast hory tchaj ----to je na podporu tehotenstva
neivem ci to pomohlo alebo to tak malo byt, no predtym som to neuzivala a nevysol nam vklad a teraz s tymito preparatmi a akupunkturov den pred vkladom a v den vkladu vysiel
@dagmara51 a dá sa to normálne zohnať vied mi poslať foto? Ďakujem
tie gulicky maju aj v online lekarni - su to len bylinky na podporu tehotenstva vo forme guliciek
,.https://www.mojalekaren.sk/tcm-rust-hory-tchaj-...
@butterfly333 a tie huby reisha si nemusis davat mne to dali po IVF lebo ztoho stimulovania a celoho procesu som mala oslabene telo, kvotvorbu atd... a tieto huby reisha su univerzalne nemaju nic spololcne s tehotenstvom ale potrebovala sem aby sa moje telo dostalo po tem IVF a neuspesnom ET a vsetkych tych hormonoch do poriadku.. a musim povedat ze som sa po nich dobre citila.... https://www.mycomedica.sk/eshop-reishi.html
@dagmara51 aha tak to je super že to pomohlo. Ja chodím teraz na intralipidy koli cytokinom aj medrol beriem ten zatiaľ nezaberá tak dúfam že tie intralipidy pomôžu.
@dagmara51 ahojte baby ja vám poviem test pozitívny v pondelok všetko v poriadku , vo štvrtok som išla do centra na krv negatívna , tak som išla v piatok ešte k môjmu dr , ktorý mi robil pondelok sono a upokojil ma že všetko je ok no v piatok mi oznámil že sme o bábo včasné prišli , snažím sa s tým zmieriť a akoby toho bolo málo včera som havarovala na aute , nic vážne mi teda nieje len som doudierana a mám zacvaknuty nejaký nerv tak neviem pohnúť z hlavov , takýto som mala víkend

Ahojte babulky ;) tak to vyzera aj u nas velmi pozitivne 🥰 v piatok Vam dam vediet.
A @lmt ahoj. Ja som tiez nic take nemala. Len kyselinu listovu cca mesiac dopredu. A o tom ananase som aj ja pocula 😉