KET v júni
Ahojte baby ste tu niektorá , čo podstúpila ket teraz v júni ?
@miska1973
@nelly1412
Dievcata, dakujem za podporu.
Aj som cely cas vnutorne citila, ze to vyslo a dnes ma chytila totalna depka 🙈
Totiz uz sme si preskakali toho vela, mali sme posledne 2 mrazaciky z III.IVF cyklu, stalo to cele neskutocne peniaze, aj ked sme to mali hradene poistovnou, takze na dalsi cyklus, ktory by sme si mali platit cely sami uz asi tak skoro nenasporime... Ale moc Vam drzim palce, aby ste boli uspesne ✊😘
no mame zasebou ako vidim vsetky už dost drsne obdobie a zasluzili by sme si vsetky to vytuzene babätko..... inak neivem ako vy ale ja som pri tomto druhom IVF, vklade č. 2 uzivala mesiace pred tym huby reisha, a chodila na akupunkturu a pila nejake bylinkove caje a na akupunkture som bola aj den pred vkladom aj v den vkladu este. tak ja neviem sice este neviem ako to dopadne ale kazdopadne prvýkrát po dvoch rokoch mi vysli dva pozitivne testy. takze verim v to ze aj ta činska medicina -
akupunktura pomohla ....
a tym ze v decembri (1.IVF) nam neostala po PK ani jedno embryo na vklad tak manzel chodil pravidelne tiez na akupunkturu raz do mesiaca a pil vselijake bylinky par mesiacov a mozno tam zasa pomohla ta cinska medicina a pri tomto druhom IVF sme mali uz 3 embrya vhodne....
a este posledna vec uzivam od dna vkladu tieto gulicky vid odkaz tak mozno aj tie pomohli k hore uvedenym vsetkym veciam a vysli mi pozitivne testy...aj ked teda este neviem ako to dopadne vsetko, ale verim odteraz tejto cinskej medicine viacej nez predtým
Dobre ranko, ako ste dopadli s testovanim?
ja idem tiez zajtra na krv a vysledky krvi budu az poobede o 4 v stredu. uz aby bola streda poobede, neskutocne pomaly to ide tie dni ...
a este aj v praci som sama v kancelarii kolegyna je na dovolenke takze aj v praci mi to uteka pomaly.
Babulky, prinasam mam povzbudenie, tak po dvoch rokoch cakania a dvoch IVF za sebou,,, som dnes videla na ultrazvuku gestacny vacok.... teraz uz len mysliet pozitivne a dufat ze prekonam to najrizikovejsie obdobie do 3.mesiaca co je predomnou......
velmi vam drzim palce aby sme sa mohli spolu radovat.

@mikasz ahoj ..bola si tiež na vklade 24.6? A visiel ti naozaj negatívny alebo máš tam aspoň nejakého ducha ? Drzim palce ..