icon

KET v máji 2024: Kto ide na kontrolu?

ria999
19. máj 2024

Ahojte, je tu niekto kto bude mať KET teraz v máji? 🙏🏻
Ja mám zajtra 12.den a kontrolu 🙂

nikoleta999
19. máj 2024

Už tu taká téma je, ale ja idem v utorok 🙂

ria999
autor
19. máj 2024

@nikoleta999 hľadala som tému no nenašla som 🙈 .. tak držím silno palce ✊🏻 .. prvý ket ťa čaká či?

nikoleta999
19. máj 2024

KET, ET - apríl/máj 2024 takto sa volá 🙂) Niee, už druhý, z prvého mám syna a Ty ? 🙂)

ria999
autor
19. máj 2024

@nikoleta999 ďakujem pozriem sa na tú skupinku.. mňa čaká už 3KET.. žiaľ doteraz neúspešne 🙄 .. ideš v normálnom cykle či berieš aj lieky? 🙂

petkocka
19. máj 2024

Ahojte kocky , ja som mala vklad 7.5 a zial u mna sa jednalo o biechemicke 😢 zajtra idem este na kontrolnú krv ale test uz od 10 dna bledne , prvy som robila 9 den 😀bol celkom pekne pozitívny , no 10 den sklamanie . A sla som aj na krv kvoli progesteronu a zobrali mi aj hcg a bolo len 28 , lieky mi zakázali vysadiť a odber opakovať zajtra . No chcela by som ist hned na dalsi vklad ak sa bude dat .

nikoleta999
19. máj 2024

@ria999 syn sa podaril z nativu, tak idem bez liekov. Akurat v utorok som si pichla Gonasi a progresteron beriem… Och, to mi je luto, ze neuspesne. Mate aj diagnozy ? Nevzdavaj sa, nam dr. po prvom
vysetreni daval podpisat papier na DE, ze to v nasom
pripade ani nema zmysel skusat a sancu nam daval 3% na vlastne dieta, odmietli sme DE a syn sa podaril 🙂) Mame posledneho mrazacika a potom skusim este jedno IVF a koncim…

nikoleta999
19. máj 2024

@petkocka To mi je luto :( ale ono je aspon dobry znak toho, ze sa aspon uchytilo … Nabuduce to vyjdeee 🙏🙏

petkocka
19. máj 2024

@nikoleta999 no nam sa dcera podarila hned na prvy vklad , ostalo nam 5 embryi, z toho 2 krat ani tuk a teraz toto biochemické . Skusame uz od jej 6 mesiacov . Teraz v auguste bude mat 2 roky . Verim ze teraz by to mohlo vyjsť ♥️lebo sme sa s mužom dohodli ze uz pojdeme len na jeden vklad a viac to uz nebudeme riesit . Ale mame dve embrya tak premyslam ze mozno by sme dali obe vlozit 😀

nikoleta999
19. máj 2024

@petkocka A do ktorého centra chodíš ? Niektoré CAR nechcú vkladať dve ... Ale ak už dcérku máte, tak si myslím, žeby to problém byť nemusel 🙂) Držím palce

petkocka
20. máj 2024

@nikoleta999 my chodime do brna do Reprofitu . Len strasne si zvazujem ci to vobec chcem 😀😂(vlozit dve )
A vy kam chodite ?

mmmooo
21. máj 2024

@ria999 ja som bola 4.5.24, a vyzera ze to vyslo, pozitivne testy som mala od 3 dna po vklade a 13 den po KET hcg 1070 len dr., 23.5. Idem na sono tak uz verim ze nam to po 7 rokoch podarilo, inak doteraz vzdy len biochemicke

nikoleta999
21. máj 2024

@petkocka Ano je to dilema 🙈Ja som tiez nad tym rozmyslala, ak pojdem este nahodou do jednej stimulky, ako nalozim s embryami, akoze este ich ani nemam 😅😅Ale tiez by som mala dilemu, ci vkladat 1-2
My chodime do Reprofitu v Martine 😀

nikoleta999
21. máj 2024

@mmmooo A aj si mala nejake priznaky ? 🙂

lmt
21. máj 2024

@nikoleta999 ahojte, pridavam sa, my sme mali ked v sobotu, vkladali sme 2 embrya.

mmmooo
22. máj 2024

@nikoleta999 nie zatial nic abaolutne len pozitivny test od 3 dna po vklade

nikoleta999
22. máj 2024

@mmmooo Wauu, to riadne skoro 😳Ja som pred 3 rokmi mala od 3 dna vsetky mozne priznaky, ale test som robila az na 9 den, tak bohvie odkedy by bol pozitivny. Drzim palce 🙂

nikoleta999
22. máj 2024

@lmt Ahooj, super, ze ste sa dali na dve, silno drzim palce, aj mas nejake priznaky ?

petkocka
22. máj 2024

@lmt ahoj , mozem vediet dôvod preco vkladali dve ? Tiez nadtym premyslam 😀a tebe silno drzim palce

petkocka
22. máj 2024

@nikoleta999 inak aj my mame dcéru o tri mesiace bude mat 2 roky . A tiez som testovala na 9ty den 😀😀😀a boli uz riadne čiarky 😀

nikoleta999
22. máj 2024

@petkocka Ja som doma nemala testy, preto som nemala čím testovať iba ovulačnými, tam sa to vyhodnocuje inakšie a keď tie ukazali možno tehotenstvo, utekala som kupiť tehotenský :D

mmmooo
22. máj 2024

@nikoleta999 no nechcela som povodne testovat a brala som to tak ze aj tak bude negativna je skoro a ked som zbadala ducha tak uz mi nedalo uz som musela kazdy den 🙈

lmt
22. máj 2024

@petkocka my uz 1 dieta mame, tiez po Ket, vtedy sa vkladali tiez 2ks a zostalo s toho 1 babo, tak sme to riskli tentokrat opat.

lmt
22. máj 2024

@nikoleta999 tym.ze uz mam za sebou viacero vkladov, tak uz sa extra snazim.nesledovat, chodim do prace, plus dieta a domacnoct. mam bolesti podbruska takmer denne, ale inak nic.

lmt
24. máj 2024

ako baby? zvladate to cakanie? su aj nejake co testovali?
Ja som si mala po ket pichnut este 2x ovitrele, takze dnes som si pichla, testy teda neriesim, nakolko by mohli byt falosne pozitivne, dnes som. 6dpt.

mmmooo
24. máj 2024

@lmt vcera sono po 19 dnoch od KET na sone gestacny vak, zlte teliesko a zas cakat tyzden na srdiecko 🙏🙏🙏🙏 pomoooc 🙈 myslim ze toto je este horsie cakanie ako cakat na pozitivny test lebo test som.mohla.hocikedy ocikat a aspon trochu sa pripravit a toto nemozem nic fakt len cakat 😵‍💫

lmt
24. máj 2024

@mmmooo super, drzim palce👌

momo9090
31. máj 2024

Ahojte ja som bola na KET 16.5.2024 a včera sme boli na odber krvi na HCG mám 2000 a na ultrazvuku gestačny vačok veľmi sa tešíme ❤️😊 beriem estrofen a progestanelle a mám pocit že stoho strašne priberám mám brucho ako 5 mesiaci. Mate stým skúsenosti ?