icon

KET v novembri 2023: Podporte sa v čakaní

ameli221
31. okt 2023

Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.

mooninkaa
18. nov 2023

@zuzana_1811 @sedmickasedem dievčatá ja sa pridávam k vám s tým nafúknutým bruchom, hrúza 🙈 ale ja by som rada vydržala sa netestovať aspoň tých 10 dní tak dúfam ze vydržím. Objednaná na krv som po 14tich dňoch čiže 29.11. Ale budem sledovať vaše testovanie tak píšte ako ste dopadli, držím palce na //

sedmickasedem
19. nov 2023

@zuzana_1811 aj ja mám ten tlak, ale ja sa zasa bojím, či to už nemám aj zo stresov 😃 ale nafúknutá som riadne, ja si vkladám Progestanelle tri krát denne a aj mi celkom z toho chuti papať 🫣😅 pevne verím, že sa všetko na dobre obráti a prekvapí nás pozitívny test. Už som si povedala, že keby to teraz nevyjde, tak budúci pokus si ani dovolenku brat nebudem, len v deň vkladu. Ja pracujem z domu, aspoň mi ten čas rýchlejšie ubehne, lebo človek potom nad tým moc premýšľa a to tiež nie je dobre 😊 ale my to dáme už teraz! Inak to byt nemôže 💃

sedmickasedem
19. nov 2023

@mooninkaa to máme podobne, mne povedali o dva týždne, čiže na krv idem 27meho 😊 máš pravdu, už by som sa netestovala takto skoro, ale je veľmi ťažko odolať. Ja som to brala tak, že keď je to hatchujuca blastocysta (snáď som to napísala správne, stále sa tieto výrazy učím 🤣), tak by to test mohol ukázať skôr. Ale zbytočne som si robila len stresy, raz mi ukáže pekný duch, na druhy deň slabší. Onicom, počkám si do toho utorka a snáď by sa už mohla ukázať pekná čiarka, keby to vyjde. Ty máš takéto silne odhodlanie na netestovanie? Obdivujem ta ❤️ a okrem nafúknutia cítiš niečo iné?

mooninkaa
19. nov 2023

@sedmickasedem áno aj mne vkladali hatchujúcu blastocystu, podľa mňa je možné že ukáže výsledok skôr, ale ak náhodou neukáže tak to stále neznamená že niesi tehotná. Preto som sa radšej rozhodla počkať, hlava robí strašne veľa a to sklamanie len z jednej čiarky je najhoršie. Vydržala som 10 dní pri dcérke, snáď vydržím aj teraz. Aj keď ma to strašne láka aspon po týždni to už skúsiť 😅 uvidíme či to tento krát vydržím. Tak dajte vedieť dievčatá ako pokračujete 🙂 ja dnes som OK, ani brucho nafúknuté ani nič, len som mega hladná aj ja asi z toho progesteronu

ameli221
autor
19. nov 2023

Dievčatá, tak nám to bohužiaľ nevyšlo, testy negatívne, zajtra idem potvrdiť na krv 😔 všetkým Vám silno držím palce a prajem pozitívne testy. My bojujeme ďalej.

sedmickasedem
19. nov 2023

@mooninkaa vam vyšla dcérka na prvý pokus a toto je vás druhy vklad? 😊 verím v to, že to tak bude a budeme všetky úspešne ❤️ ja som tiež taká hladnejsia z tých liekov, podbrusko citim nonstop akurát niekedy viac a trošku dnes citim kríze, hlavne keď dlhšie stojím.

sedmickasedem
19. nov 2023

@ameli221 je mi to veľmi ľúto 🥺 kolky vklad to bol? Ďakujeme pekne za podporu a verím v to, že ten ďalší vklad bude ten pravý ❤️

sedmickasedem
19. nov 2023

@zuzana_1811 tak ako dnes? Moc na teba myslím a držím palce

mooninkaa
19. nov 2023

@ameli221 to ma mrzí, ďalšie embryjko bude urcite to pravé 🥰 silno držím palce
@sedmickasedem ano dcérka sa podarila na prvý krát, uvidíme či aj teraz budeme mať také šťastie. Som troška skeptik žeby to dva krát za sebou vyšlo na prvý pokus tak sme nechceli dlhšie čakať… len predsa už mám po 30tke

zuzana_1811
19. nov 2023

@mooninkaa vitaj medzi čakatelkami 😊 dúfam, že to bude ako pri prvej dcerke, na prvý šup. A klobúk dolu, keď vydržíš čakať.🙏
Ja som sa samozrejme testovala aj dnes @sedmickasedem a znovu nič, snehobielo. Ale stále viem, že je skoro, predsa dnes len 6-ty deň. Ale musím povedať, že ja som takto kludnejsia a mám menšie nervy ako keď by som mala čakať. Tiež mi to nafúknutie zmizlo dnes, ale stále cítim len taký zvláštny pocit v podbrušku. 🍀
@ameli221 je mi ľúto, že to tentokrát nevyšlo. A ako ďalej, máš ešte nejaké nanuky v mrazničke? Chceš ísť hneď v ďalšom cykle, do Vianoc ešte asi stíhaš 🫶

sedmickasedem
19. nov 2023

@mooninkaa Ja verím , že budeš mat zasa šťastie a bude aj druhé 🍀 prečo by sa to nemalo stať? Musíme veriť na zázraky 🙏a pri dcérke si sa ako cítila, cítila si nejaké zmeny? Ja neviem, ale mňa dnes boli cele telo, podbrusko, kríze. Keď po tomto budem mať negatívny test, tak potom sa už na takéto signály nabuduce ani nemôžem spoliehať a nič si nahovárať.

sedmickasedem
19. nov 2023

@zuzana_1811 určite je skoro, isto tam v priebehu ďalších dni na teba čiarka vykukne. Mňa boli teraz cele telo, podbrusko a kríze. Ako som písala vyššie, keď po tomto budem mať negatívny test, tak na takéto signály sa už nabuduce nemôžem spoliehať 🫤

ameli221
autor
19. nov 2023

@sedmickasedem @mooninkaa @zuzana_1811 ďakujem dievčatá. Bol to náš 6.vklad. Máme ešte jedno posledné embryjko. V decembri ideme pre neho, veľmi veľmi sa modlím, aby bolo to práve 🙏
Vám všetkým ďakujem za podporu, držím palce a v dobrom závidím. Držte sa 🙂

mooninkaa
19. nov 2023

@sedmickasedem ak si dobre pamätám tak vôbec som nemala žiadne príznaky pred tým ako som spravila test. Až okolo toho 6teho týždňa mi potom začali. Ale pamätám si že som tiež každý jeden pich alebo bolesť pripisovala tehotenstvu pred testovaním. Lebo strašne veľa robi hlava, si prečítaš že ak si tehu tak ťa bodne v zadku a za hodinu ťa bodne 🙈 nenormálne to funguje. Teraz ani pre istotu nič nečítam iba vás tuná v skupinke kedže sme v tom spolu 💪🏻

snazilkaxy
19. nov 2023

@ameli221moc má mrzí, že to nevyšlo...ale veľmi držím palce, aby to vyšlo, sedmička je šťastné číslo veľa ľudí, verím, že bude aj tvoje 🙏

sedmickasedem
19. nov 2023

@ameli221 určite to posledné bude šťastne, pred Vianocami budeš aj v dobrej nálade a budete mať krásny darček. 🥰 Ďakujeme, nemáš nám ešte čo závidieť, zatiaľ sme v tom spolu, nič nie je iste, zostava nám len dúfať 🙏

sedmickasedem
19. nov 2023

@mooninkaa pamätám si aj ja pri našom malom, že som to zistila na 8dpt, ale nám sa podaril prirodzene, len nám to doktorka naplánovala a tiež som neregistrovala žiadne príznaky, bolo to pred Vianocami, stále som niekam chodila, nemala som čas na to myslieť a podarilo sa 😊 je to proste vo hviezdach a ako ma byt, tak to bude. My sa snažíme odkedy mal malý 2 roky, teraz ma už vyše 4 a nedávno som si uvedomila, že to tak možno aj malo byt, našla som si prácu, v ktorej som šťastná a spokojná. Keby ostanem tehotná, tak ju možno nikdy nemám. Človek si až neskôr uvedomí, že všetko sa deje pre niečo. Ale pevne verím, že sa to uz podari 😊 to máš pravdu, veľa robí hlava

mooninkaa
Autor odpoveď zmazal
mooninkaa
19. nov 2023

@sedmickasedem to je skvelé že sa vám to podarilo aj prirodzene. Teraz máš tiež predvianočné obdobie tak to možno opäť takto vyšlo 🙏🏻
Všetko je tak ako má byť 🙂

majka2022
19. nov 2023

@ameli221 poradím ti Modlitba je veľmi dolezita 🙏, skús k tomu pridať na uhniezdenie vysoké dávky Bromelainu- je to výťažok z ananásu …mne to pomohlo - modlitba a Vysoké dávky Bromelainu …

kkzuzka
20. nov 2023

Ahojte 🙂 tak nakoniec to vyšlo 🍀 dnes som bola na krv hcg 1531,1 o dva týždne idem na sono. Nakoniec to bojovník nevzdal a teraz budeme bojovať spolu 💪🏽❤️. Ešte neni nič vyhraté, ale verím že to bude všetko v poriadku. Každej jednej z Vás ktorá prežíva ten strach a obavy prajem nech to má šťastný koniec 🙏🏻

snazilkaxy
20. nov 2023

Ahojte...ja som mala minulú stredu hcg 1315, testy krásne tmavé...a teraz som šla na wc, krv na nohavičkách...taká hnedo - vínová...aj na papieri po utreti..neviem čo mám robiť, v stredu mám ísť do car aj k svojmu gyndovi, neviem či ich informovať hneď o tomto...bojím sa...

dasty1992
20. nov 2023

@snazilkaxy ked tak zajtra zavolaj do CAR a oni ti povedia co robit,pripadne ci prist😉

zuzana_1811
20. nov 2023

@kkzuzka gratulujem 🥳 🍀

kkzuzka
20. nov 2023

@zuzana_1811 ďakujem 🍀 dúfam že bude všetko v poriadku a bude krásne rast

zuzana_1811
20. nov 2023

@snazilkaxy keď som bola prvýkrát tehotná, môj doktor mi hneď povedal, že keď budem mať akékoľvek krvácanie môžem ísť hneď na pohotovosť, aj keď nič nebude ešte vidno ale môžu ti aspoň zobrať krv a budú vedieť viac ako ja doma s mobilom v ruke 🍀 je to na tebe ale ja už by som sedela v aute na ceste na pohotovosť. Ale keď nie, určite by som zavolala zajtra do CAR. Určite bude všetko v poriadku, držím palce 🙏

beba6989
20. nov 2023

@snazilkaxy ja som tak mala pri prvom tehotenstve. Hematom tam bol. Ascorutin mi dali pre zastavenie krvacania a vacsiu davku progesteronu… Ja uz teraz prevencne picham na riedenie krvi. Mas nieco na riedenie?

zuzana_1811
20. nov 2023

@sedmickasedem ako sa dnes máš? Dúfam, že príznaky len silnejú. Zajtra testujes, však? Ja som si dnes opäť robila test a pomaličky sa začínam zmierovať s tým, že to nevyšlo 😕 Aj keď ešte mám nádej, no nemám ani príznaky ani nič.

snazilkaxy
20. nov 2023

@beba6989 nemám 😢 ja sa bojím, že je to potrat...gynekológ mi odpísal že ak je to silné mam ísť na pohotovosť, ak nie ráno k nemu..akože ja nekrvacam, je to také že utriem a stále tam je hnedo červená krv...progesterone si dávam ráno a večer jednu. Neviem teda...

beba6989
20. nov 2023

@snazilkaxy ja som isla na pohotovost. Hospitalizovali ma. Teda raz ano a druy krat nie len mi podavali lieky. On mohol aj len odkrvacat hematom a bude dobre to vobec nemusi byt zly koniec. Ale v nemocnici daju nieco na zastavenie krvacania nech sa nerozbieha a predsa sa pozru aj. Tam sa pri uhniezdovani tie cievky praskaju a moze sa urobit zhluk… Nato beriem ten clexane na riedenie prevencne teraz. Asi by som isla na tu pohotovost. Drzim palce neboj baby niektore krvacaju a predsa sa plodik udrzi. Vsetko dobre dopadne 🙏🍀