KET v novembri 2023: Podporte sa v čakaní
Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.
@snazilkaxy aj ten ascorutin si nekupila? Ja by som isla hned na pohotovost. Daju nieco na zastavenie krvacania. Pripadne aj nieco na riedenie aby sa ti netvorili zrazeninky. Pokial hematom tak aby si sa nerozkrvacala uplne... Moja sestra ustala aj silno rozkrvacany hematom. Stale moze vsetko dobre dopadnut no utekaj na pohotovost. No a dnes na sone videli uz dutinku?
Teraz mi poslal gynekológ vysledoj HCG, tak minulu stredu 1315 a dnes 23000...ale čo z toho keď krvacam 😞
@beba6989 dnes na sone videl vacok a v ňom prstienok, hcg ako som písala v správe vyššie vyskočilo o 22000...ja sa snažím myslieť pozitívne, ale je to ťažké...čítala som ze jasnocervena krv je zle ...hematóm dnes nevidel na sone mi vravel. Ascorutin mám. Na pohotovosť asi idem, mám aj krče..
@snazilkaxy drzim moc moc palce 🙏🍀
@snazilkaxy budem drzat palce aby vsetko dobre dopadlo.
Na pohotovosti je strašne veľa ľudí...ale myslím, že už som potratila...bola som na wc, vložka krvavá celá, gulička ciernovervenej krvi a niečo zvláštne biele...ako kus plodu...k tomu mám bolesti v podbrušku čoraz viac ..
@sedmickasedem @kuzlatko
Baby, skúste pozrieť v zázname z vkladu, či to nemáte zapísané. Ja som tiež najskôr nevedela, potom som sa pýtala embryologičky. Ja som mala pri vklade AA, ešte mám ďalšie tri také, a potom dve o niečo horšie, ale to tiež si uz nepamätám.
@sedmičkasedem ešte počkaj, už dva dni vydrž, nikdy nevieš. Dnes som bola s kamoškou tiež po KET, sice už dva roky ale vravela, že 9-ty deň mala biely test, potom sa už netestovala a 11-ty išla na krv a bolo to tam. Dnes má doma chlapčeka a uvažujú nad ďalším 🍀
Ja zajtra idem už na krv, tak mám stále nádej, že sa môže taký zázrak stať aj mne ✨
@snazilkaxy to ma mrzi 😔
@zuzana_1811 ja som pozerala, ale nemam tam nic. Iba,ze kryoembryotransfer , 1 embryo. Nic viac. Potom uz len co mam dalej uzivat a za 14 dni na krv. Kazde CAR to ma inak.
@snazilkaxy to ma mrzi oooch 🥺 ale stale dufaj po sone sa ukaze ci zostalo kde malo 🙏
@snazilkaxy je mi to veľmi ľúto. Ja by som na tvojom mieste určite išla na pohotovosť, ale urob tak ako to cítiš. Ja keď som bola tehotná s malým, dostala som vysoké horúčky a všeličo mi islo hlavou, utekali sme na pohotovosť, len aby ma pozreli, či bije srdiečko. Možno tam majú často takéto prípady a vedeli by ti rýchlo nejak pomôcť 😞 v každom prípade, je mi úprimne ľúto ten strach, ktorý prežívaš.
@zuzana_1811 ja to tiež nemám v papieroch, asi máme rovnaký CAR, tiež mi dali len ďalšie inštrukcie ako mám užívať tabletky. Úprimne ti držím palce a daj nám vedieť ako zajtra dopadnes, silno držím palce 🍀❤️
@zuzana_1811 inak vieš nad čím som ja rozmyslala? Že keď som mala hustejšiu štruktúru sliznice, že to by mohol byt dôvod, prečo by mi neukazoval test, že možno to embryo sa dlhšie uhniezdovalo ako štandardne. Ja už môžem byt gynekolog-pôrodník, lebo ja už tu tak špekulujem z každej strany 🤣🤣 už sama na sebe sa smejem, ale v tomto prípade som realista a možnosť tejto šance sú asi 3% 😃😃
@sedmickasedem 🤣🤣🤣 smejem sa veľmi ale ešte viac ti prajem aby si mala pravdu. Téma hodná rigoróznej práce pani doktorka
@zuzana_1811 🤣🤣 topiaci sa aj slamky chytá. Silno držím dnes palce, daj vedieť ako si dopadla ❤️
Inak ako tu pisete o tom ananase. Nechcela som tabletky uz toho mam dost co brat ale az pri tomto vklade som teda pila pozehnane toho dzusu. Aj som uzivala GS MimiStar Forte daky mesiac. Je doporuceny pri ivf. Aj som po termin vkladu pila alchemilku. Mimo liekov z caru toto co mne hadam pomohlo. Niekedy zial nepomoze nic je to genetika a podobne. Tak ci uz to teraz pomohlo alebo to nie je pricina neviem no kazdopadne chceme vzdy spravit co je v nasich silach. Drzim moc palce vsetkym 🍀
@sedmickasedem
Tak výsledok negatívny 😥
@zuzana_1811 och, je mi to moc moc ľúto 🥺😢 aj ti povedali niečo viac, niečo nové ako budete postupovať?
Ahojte, my ešte bojujeme, včera to silné krvácanie bol hematóm, nie potrat...máte niekto skúsenosti? Užívať mam trikrát denne 200 mg progesterone a trikrát denne ascorutin...
@sedmickasedem ďakujem. Najneskôr do týždňa by mala prísť mesačná choroba a v prvý deň mám hneď volať do CAR a dohodneme sa s doktorkou na ďalšom postupe, keďže chcem ísť hneď do ďalšieho vkladu.
Držím palce ale aspoň tebe, ešte to nevzdávaj a budem čakať na tvoj výsledok.
@kuzlatko a ty sa ako cítiš?
@snazilkaxy to sú skvelé správy ! Bude to malý bojovník silno držím palce 🙂
@sedmickasedem negativny test este nie je 100%tny vysledok ;) ale nabuduce uz netestuj tak skoro ver mi bude ti tak lepsie 🙂
Ja som v pondelok špinila slabo, ale včera to prestalo. Pevne verím že to bolo uhniezďovanie. V piatok alebo sobotu ráno sa chystám testnúť
@snazilkaxy nedali ti tabletky dicinone aj? Ja som brala aj tie keď som krvacala
@majka2022 nie nedali. Iba ascorutin a progesterone stále..
@snazilkaxy ale ja to mám doma som zistila, lebo keď som mávala silný menzes tak mi to predpísali
@snazilkaxy ak ho máš doma určite si daj aj dicinone- je to vitamín ktorý sa berie keď krvacas …držím palce 🙏
@snazilkaxy mala som preto som ti aj pisala o nom. Raz dopadlo zle lebo bol pri plodiku a odrezal vyzivu... Raz dopadlo dobre a mam synka 7 rocneho. Spinila som cely 1 trimester. Hoci hematologicke vysetrenia som mala v poriadku dali mi teraz pri vkladoch automaticky clexane na riedenie. Teraz som v 6tt+0 a zatial nespinim nic. To som uz v predchadzajucich spinila. Ascorutin zastavuje krvacanie ale nezabrani v tvorbe zrazeniniek a hematomov. To skor anopirin, fraxiparin, clexane
@snazilkaxy ahoj, tak sa teraz treba co najviac setrit. Pekne lez a hladkaj brusko.
@zuzana_1811 Ja zatial nic zvlastne. Trosku citim podbrusko, ale inak nic. Je moc skoro na akekolvek priznaky. Naposledy som testovala na 11 den po KET v den ocakavanej menstruacie. A bola uz krasna druha ciarka. Tak hadam to vydrzim aj tentokrat. 😉

@kuzlatko aj gynekológ aj v CAR povedali že je to zbytočné ísť na pohotovosť...počkám do rána, ak mám o to prísť, radšej nech je to teraz ako vo vyššom štádiu...