icon

KET v novembri 2023: Podporte sa v čakaní

ameli221
31. okt 2023

Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.

snazilkaxy
22. nov 2023

@beba6989 hmm, neviem teda, prečo mi nepredpisali tiež clexane alebo niečo...prešla si si teda všeličím a teším sa že teraz sa vyvíja všetko v poriadku, držím palce.

sedmickasedem
22. nov 2023

@zuzana_1811 ďakujem ti pekne. Dám vedieť v piatok 😊Ja mám dnes také silne tlaky celý deň, už len čakám, kedy sa mi rozbehne menstruacia.
@mooninkaa to je super, to by mohlo byt dobre znamenie. Silno držím palce 😊 ja už ani neviem, ale tak už som s tým aspoň viac menej zmierena, vyrovnaná a uvidim na 100% v piatok. Musel by sa stať mini zázrak, ale veď aj tie sa deju, nie? Naposledy som sa testovala v pondelok, tak je to vo hviezdach 😊

kuzlatko
23. nov 2023

@sedmickasedem ahoj, tak ako dnes? Aj si este testovala?

kuzlatko
23. nov 2023

@snazilkaxy ahoj, ako sa dnes citis?

sedmickasedem
23. nov 2023

@kuzlatko ahoooj ☺️dnes veľmi podobne ako včera. Mám také bolesti menštruačné, ale také zvláštne, raz ma to moc boli a potom menej. Tie kríze cítim a inak sa citim taká moc unavená, ale to už môže byt z tohoto všetkého vyčerpanosť. Asi by som zaspala aj po stojacky momentálne 😃 test som si nerobila, ale rozmýšľam, či si neurobím dnes, dnes som 10.deň po KET. Ty sa ako cítiš? 😊 kedy sa planujes testovať, či pockas do krvi?

mooninkaa
23. nov 2023

@sedmickasedem zajtra velmi drzim palce 🍀 daj vedieť ako si dopadla. Od pondelka je dlhá doba 😉

kuzlatko
23. nov 2023

@sedmickasedem ja som zatial.len 2 den po a sem tam pichanie v podbrusku,ale to skor pripisujem vsetkym hormonom. Chcela by som vydrzat do 11 dna. To bude budúca sobota. Vtedy by som mala dostat menstruaciu. Tak dufam,ze nepride. Keby som nahodou nieco citila, mala naznaky tak testnem aj skor,ale bojim sa. Naposledy som to mala tak,ze od nejakeho 8 dna som mala kyselinu a strasne som zo vsetkeho grgala 😂 tak uvidime. Tebe moc drzim palceky 😉

sedmickasedem
24. nov 2023

@mooninkaa
@kuzlatko
Dievcata, tak ako som už vedela od včera po negatívnom teste, krv je negatívna. Nebudem klamať, včera som mala velmi nepekný večer, bolo mi veľmi ťažko na srdci. Aj som to tušila, ale potoky sĺz sa nedalo zastaviť. 😞 čo už, musím sa trošku dať dokopy a snáď stihnem vklad pred Vianocami a budem veriť vo vianočný zázrak. ✨🍀
Moc Vám ďakujem, držím Vám palce a budeme si písať ako sa cítite 😊❤️

kuzlatko
24. nov 2023

@sedmickasedem je mi to luto,ale pevne verim,ze to pred vianocami stihnete a budete mat tie najkrajsie vianoce ❤️

snazilkaxy
24. nov 2023

@kuzlatko ahoj, dobre, nekrvacam, skoro vôbec nespinim, tak snáď sa vstrebáva ten hematom. Ty?

mooninkaa
24. nov 2023

@sedmickasedem to ma mrzí, teraz treba myslieť pozitívne a ďalšie embryjko bude to vytúžené bábätko 🍀 skús 4-5 dní pred vkladom a v deň vkladu piť alebo jesť ten ananás s od menštruácie po ovuláciu piť alchemylkový čaj, podľa mňa to má dačo do seba. Hlavne popri tých všetkých liekoch trocha prírody neuškodí. Silno držím palce 🙏🏻
Ja sa testnem zajtra, tak sa vám ráno ozvem.

kuzlatko
24. nov 2023

@snazilkaxy ja zatial nic. Dnes 3 den po KET a len sem tam nejake pichnutie. Strasne by som chcela aby to islo rychlejsie. Tak ako som bola kludna zo zaciatku tak zacinam byt nervozna.

kuzlatko
24. nov 2023

@mooninkaa drzim palce aby boli // 😉

snazilkaxy
24. nov 2023

@kuzlatko skús byť kľudná, ja som neverila, že sa to dá, ale naozaj som to nechala plynúť a veľké nutkanie som mala spraviť si test na piaty deň poobede a bola tam tá čiarka, takže skús sa dať do pohody a bude to dobre ❤️

mooninkaa
25. nov 2023

@sedmickasedem @kuzlatko dievčatá síce mám // ale je strašne slabá, takto by určite nemala vyzerať čiarka na 10ty deň… obávam sa či to nebolo biochemické. Skúsim zase o dva dni a potom už len v stredu na kontrole.

sedmickasedem
25. nov 2023

@mooninkaa ďakujem pekne ❤️ skús poslať ten testik pozrieme ho. Nestrácaj nádej ešte, hlavne, že čiarka je a možno sa len začína ukazovať. Ten alchemilkovy čaj pijes iba ráno alebo aj večer? 😊 mám ešte doma aj vceliu materskú kasicku, tu som si dávala aj predtým a ešte mi predpísali taký sprej na predlaktie kvôli sliznici. A vlastne dnes som aj dostala svoje dni v plnej paráde, tak snáď to ešte stíham ✨

sedmickasedem
25. nov 2023

@kuzlatko skús byt kludna, ja viem, že je to ťažké, ale naozaj skús sa nejak zabaviť, chod na prechádzky. Osud nezmeníme, len mu môžeme dopomôcť 😊 neboj, dobre to dopadne, tak sa nastav ❤️

mooninkaa
25. nov 2023
mooninkaa
25. nov 2023

@sedmickasedem skoro ju ani nevidno, to už by mali byť čiarky ako hrom…
Alchemilkový áno, od dnes začni dva krát denne. Ale sypany nie vrecúškový. Od dnes máš ideálny čas na nový štart 🙂

sedmickasedem
25. nov 2023

@mooninkaa ale podľa mňa je pekná čiarka. Neviem ako naživo, naozaj to bude najlepšie vidieť o tie dva dni, keď zosilnie, je to jasne, ale ja si myslím, že je pekná ❤️ a ja som si kúpila vrecúškovy 🫣 ten neni dobrý?

kuzlatko
25. nov 2023

@mooninkaa nestresuj sa a tes sa z dvoch ciarok. Podla mna je ciarka vidiet krasne. U kazdej to HCG stupa inak a aj babo sa mohlo uhniezdit trosku neskor. Skus testnut o dva dni a uvidis ci je ciarka silnejsia. Moooc ti drzim palceky

kuzlatko
25. nov 2023

@sedmickasedem ano snazim sa nastavit pozitivne, len sa moc pozorujem a hlavne porovnavam co som citila naposledy. Ale tak dnes budem travit vela casu s krsniatkami tak pridem na ine myslienky 😉

mooninkaa
25. nov 2023

@sedmickasedem @kuzlatko ďakujem žienky za podporu, budem veru múdrejšia neskôr. Manžel chce aby som si už zajtra spravila ďalší test tak uvidím. Ešte to úplne neodpisujem ale mám z toho skôr strach.
Sáčkové čaje nemaju taku koncentráciu zložky ako sypane, odporucam vzdy uprednostnovat sypane cajiky aj ked je s nimi viac roboty 😅

sedmickasedem
26. nov 2023

@mooninkaa ja ta úplne chápem, ja som bola vždy zvedavá, aj som si robila skoro testy, ale zároveň mi naháňalo hrôzu z toho, čo tam uvidim 😞 ale keď som bola pri malom tehotná, tak si pamätám, že mne už keď jemno ukázalo čiarku, už som si spravila večer, bola silnejšia, na druhy deň ráno zasa takto. Proste ta farba bola stále výraznejšia, takže asi by ti ukázalo už dnes, či bude silnejšia alebo nie. Urob tak ako to cítiš 😊 každopádne moc na teba myslím a držím palce, nech len tmavne ❤️

sedmickasedem
26. nov 2023

@kuzlatko to je dobre, rodinka ta privedie na iné myšlienky 😊 a asi to neporovnávaj, lebo ono sa aj hovorí, že každé tehotenstvo je iné. Mám kamosku, čo pri prvom úplne super, nič necítila a pri druhom stále vracala, stále jej bolo spatne. Ja som pri malom na začiatku ani nič necítila, až potom trošku neskôr taký hlad a triaška ráno 😊

kuzlatko
26. nov 2023

@sedmickasedem vcerajsok mi ubehol ani neviem ako. Bolo super s detmi. Vynimocne velmi posluchali 😂 Inak ako ti pisala @mooninkaa o tom alchemilkovom caji, tak mne jedna bylinkarka radila pit Gynastan Bylinny zensky caj 2x denne od 1.dna menstruacie po ovulku. Okrem alchemilky obsahuje vsetky mozne ine bylinky,ktore by mali vyrovnavat hladinu hormonov.

snazilkaxy
27. nov 2023

Ahojte žienky, tak ako sa máte? Cítite...

sedmickasedem
27. nov 2023

@mooninkaa ahoooj no ako? Čo máš nové?

mooninkaa
27. nov 2023

Ahojte, dnes už čiarka ledva viditeľná. Predpokladám že to bolo to biochemko. Nevadí, v stredu to predpokladám potvrdia. A vy ako ?

kuzlatko
27. nov 2023

Tak zienky, dnes 6 den po KET a mam slabe hnede spinenie a bolesti ako na ms. To uz asi dobre nedopadne. 😔 A tak som tomu nasmu poslednemu embryjku verila.