KET v novembri 2023: Podporte sa v čakaní
Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.
@snazilkaxy myslis? Mali sme blastocystu, tak si myslim,ze by sa uhniezdila skor. Ale dakujem za podporu ❤️
@mooninkaa to mi je veľmi ľúto, ale tak ešte sa uvidí naozaj z krvi, držím moc palce, nech to dobre dopadne 🍀
@kuzlatko ja by som to ešte nezatracovala, veď spinenie je dobre znamenie. Ja pevne verím, že je to to pravé a dobre spinenie 😊 ja som pri synčekovi spinila až po pozitívnych testoch. Ono môže byt, že ako sa uhniezďuje hlbšie, tak vtedy nastane spinenie.
@sedmickasedem budem dufat,ze to este nie je stratene. Dnes zatial ziadne spinenie, aj bolesti su miernejsie a od rana mam "gucu" v krku a je mi zle. Len uz neviem ci sa so mnou nepohrava psychika.
Ahojte dievcata , chcela by som vam vsetkym podakovat za podporu a zaroven vas podporit aby ste to nevzdavali. Nas prvy pokus nebol uspesny bolo to tazke a neverila som , ze by dalsi pokus vysiel ale stalo sa 😊 mam za sebou prve sono a bublinka vyzera super , vsetko je v poriadku , dufam , ze to tak bude aj pokracovat a dotiahneme to spolu do konca ❤️ Momentalne som 5tt
Hodnoty hcg
13dpt 1040
16dpt 3600
@kristiinaz to su krasne spravy, velmi velmi gratulujem 🍀
@kuzlatko isto nič nie je stratené, ja som špinila jeden dva dni keď som bola tehotná s dcérkou presne v tomto čase 😉 dcérka je náš prvý úspešný pokus
@sedmičkasedem tak nakoniec som bola na krvi dnes, akurát mi volali výsledky. Bolo to to biochemické ako som si myslela. Na sone nič nebolo a mala som síce hcg v krvi ale nízku hodnotu. Mám vysadiť lieky.
Nevadí po Novom roku to skúsime opäť. Teraz si ideme užiť Vianoce 🎄
Vám všetkým ostatným držím palce ✊🏻
@mooninkaa dakujem za podporu. Mrzi ma to biochemicke a pevne verim,ze v novom roku to hned vyjde ❤️
@kristiinaz gratulujem ❤️
@kristiinaz gratulujem 🍀♥️🍀 A to Ti v Car robili tak skoro uz sono?
@kristiinaz gratulujem 🥳🍀 krásna správa
@ivi222 Ahoj , nie nerobili, ked som volala do caru s vysledkom hcg povedali , ze k nim uz na sono ist nemusim 🤷🏼♀️ Tak v podstate od vkladu som v care nebola a od pozitivneho testu to riesim s mojim gynekologom.
@kristiinaz aha, ďakujem za odpoveď. Neviem preco mna silou mocou objednali na sono zase do CAR,ked som sa pytala ci nemozem uz ist ku svojmu gynekologovi 🤦🤷
@ivi222 Hmm tiez nechapem , ze v kazdom centre je iny postup 🤷🏼♀️
@ivi222 ja som tiež bola v CAR, tam mi zistili ten hematóm, a mám prísť zasa zajtra, že dostanem záverečnú správu. To som veľa o Tom čítala, že oni ti stanovia termín pôrodu a týždeň v ktorom si a proste uzavrú si tam ten zdravotný záznam.
@snazilkaxy aha chapem. Ja idem zajtra na ultrazvuk na potvrdenie tehotenstva. Tak sa tesim,aj bojim,ci bude všetko v poriadku🙏
@ivi222 držím palce, verím, že všetko bude ok. Mne zakaždým robia sono zo spodu, nie ultrazvuk cez bruško, môj gynekológ aj v CAR vravia že cez bruško je prvé týždne bezpredmetné.
@snazilkaxy hej jasne,zo spodu som myslela.. ďakujem,mam to o 11.15 hod.,tak dufam,,ze to bude posledna navsteva v CAR a potom uz len pekne ku svojmu gynekologovi. Ak teda bude vsetko ok,dam vedieť zajtra 😉
Ahojte dievčatá,tak dnes dopadla kontrola dobre,embryjko je v maternici a potvrdena akcia srdiečka 🙂podla vkladu mi vypocitala doktorka na 6t3d tehotenstva. Pred sviatkami sa mam objednat ku svojmu gynekologovi. A bol pri sone aj priatel😄to som necakala,ze mi doktorka hned povie,ze kde je muz,ze mam ist po neho 😄
@kuzlatko jeej no vidis,tak dufam,ze bude ciarka len tmavnut🙏🙏dakujem,som rada,iked stale sa tomu bojim uverit😇aj doktorka sa nas pytala,vy sa netesite? Ze ona by skakala od radosti😄a my jej na to,ze tesime,ale stale nechceme predbiehat..a ze ved hej,mame pravdu. Tak zase dlhe cakanie do Vianoc nas caka,na dalsiu kontrolu.
@ivi222 super, teším sa. Ja som tiež dnes bola a som 6+4 🙂 no stále mám hematóm, zatiaľ nezmizol, snáď čim skôr zmizne a budeme sa môcť naplno tešiť
@snazilkaxy ahaa,tak snáď to bude ok,ked uz sa to takto pekne rysuje 🙏😉 no mna dnes zarazilo,ze mi povedala doktorka,ze na pravom vajecniku mam cystu, povedala ze malu,ale v sprave mam napisanu 2,5x2,3mm..a to mi doteraz nikdy nikto nepovedal. Tak nechápem,ci sa to mohlo vytvoriť v tom období od vkladu?! 🤷A este ma znepokojuje,ze vlastne nikto nevie,ci to,ze beriem anopiryn,je vlastne opodstatnené. Lebo to mi raz spomenula doktorka pri prvych navstevach CAR a pri vklade som si na to spomenula a druha doktorka mi to teda predpisala. A dnes dalsia doktorka,sa divila,ze na základe coho to vlastne beriem. Tak ze to mam brat aspon do konca 12tyzdna. Lenze ci to je fakt treba,netusim a hlavne ze v letaku je pisane,ze sa to v tehu uzivat nema..
@kuzlatko jeeeej veľmi sa teším s tebou, určite to dobre dopadne 🍀😘
@sedmickasedem dakujem. Dufam,ze ano. Za dva dni spravim znova a dufam,ze uz bude ciarka silnejsia 😍
@kristiinaz veľmi sa teším, že to takto dobre dopadlo ❤️ dúfam, že môj osud bude rovnaký a pridám sa k tebe. Ja idem v pondelok na kontrolu na 10ty deň pred vkladom, som veľmi zvedavá..
@kuzlatko potom pošli fotky testikov, rada ich pozerám 😃
@sedmickasedem Som za to vdacna kazdy den, dufam , ze to bude tak aj pokracovat 😊 super drzim palce verim , ze na vianoce budete mat krasny darcek ❤️
@sedmickasedem tu je ten vcerajsi mini duch. Testovala som az okolo obeda tak nebol prvy ranny moc,ale ja tam toho ducha vidim 😉 zajtra skusim spravit znova,ale tentokrat rano.
Boze baby,tak som sa dnes nalakala,dnes na wcku doma,po velkej.. som mala trosku krvi na papieri.. tak sa bojim,ze čo to.. ale citala som,ze po sone (co som mala vcera vysetrenie) to moze byt.. a taktiež beriem anopiiryn a uz sa mi stalo dvakrát ze mi tiekla aj krv z nosa pri smrkani.. tak dufam,ze to je len z toho 🙏ale teda som z toho riadne v strese,lebo konecne dnes rano som sa "zacala" tesit,ked vcera sme videli srdiecko a doktorka vravela ze vsetko je ok. A dnes toto 😪teraz sa bojim ist na wcko,na kazde cikanie,ze co bude
@ivi222 neboj mozno nejaka cievka len. Alebo sa uvolnil hematom maly po toalete. Alebo po vysetreni. Prave na to ten anopyrin na predchadzanie hematomov. Ja som zaspinila par dni vzad a nasadila som si ascorutin. Som 7+2. Ascorutin je ked sa tam plodik zavrtava a praskaju cievky aby sa nerozkrvacali a pod. Ja by som ten anopyrin nechala. Aj ja beriem prevencne i ked z hematologie nemam na to nalez ale uz som pre hematom potratila ked som krv neriedila…

@kuzlatko aleee, veď to môže byť uhniezdovanie, nestracaj nádej ešte ❤️