KET v novembri 2023: Podporte sa v čakaní
Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.
@ameli221 ďakujem veľmi pekne.
Ahojte, ja som mala KET 30.10., ale to uz sa radim skor do novembra 🙂 prezivam tazko posledne dni pred testom z krvi (ma byt 8.11. v stredu). Vcera (6dpt, 12 dni po Ovitrelle) som si urobila 3 testy pocas dna a vsetky slaba ciarka, ale jasne viditelna. Dnes rano bez zlepsenia, dokonca mozno slabsia a dnes poobede uz nevidim nic. Dnes mam zaroven uplne najsilnejsie pocity stahov, krcov ako pred mrchou. Skusam sa drzat nadeje, ze to neni biochemko ako posledne a ze mozeist este o neskoru implantaciu mrazeneho embrya a pomaly nastup hcg. Ale neviem 😔
@zuzana_2407 ja mám cyklus v rozmedzí 28 až 32 dní a KET mi robili na 19ty deň. Na Vianoce neviem či spravia...asi skôr nie, ale závisí od centra...
@bibi57 nie je to nejak skoro na test z krvi? Ak dobre rátam tak na 9ty deň od Ket?
@snazilkaxy ano je to na 9. den, tak mi ten odber naplanovali.... po ET som mala posledne na 10. den
Ja mám zajtra 6dpt,tak skúsim testnut. Budem každý deň,trosku ma to ukľudňuje. Tiež klasika,bolesť podbruska a krížov presne ako pred MS. Takze je to 50/50 😀😀😀
@bibi57 aha, tak ja som mala prvý a verím že posledný ket, no keď som čítala vseliake články a diskusie, všade najskôr robili test z krvi na 12ty deň. Ale môže byť, treba veriť centrám, vedia čo robia. Každopádne držím palce, stále nie je nič stratené, daj sa do pohody, skús už netestovat a krv rozhodne.
@martinkova super, daj vedieť. Držím palce, ja tiež asi začnem na 6ty den po, tak zajtra kúpim testy a pozajtra idem na to tiež
@snazilkaxy jaaaaaj ďakujem. Dám vedieť. Snáď nám to vyjde.
@martinkova
@martinkova držím palce, už teraz som za teba napätá, akoby som ja šla testovať 🙂
@ameli221 a ty nejdeš testovať? 😶
@snazilkaxy nie, ja som so dala záväzok, že vydržím do krvi, tak zatiaľ som odhodlaná. Verím, že vydržím
@ameli221 fakt? Tak to si dobra, teraz si ma namotivovala, keďže nemám stále doma tie testy, ešte mám šancu vydržať. Ale myslím, že vydrzim tak Max do piatku. No tebe držím palce až vydržis
@ameli221 😀 zlatá
@martinkova
@snazilkaxy
Baby, ja uz som to párkrát vydržala do krvi, dá sa to. A hlavne, ja mám za sebou už par neúspešných vkladov, teda si chcem nechať nadej, že to vyšlo až do posledného dňa 😉
@ameli221 no jasne,chápem.
@ameli221 ja mam zas taky pocit ze takto sa zbytocne natahujem a nadejam sa a chcela by som uz vediet vysledok… potom sa nechcem ani testovat lebo nechcem vidiet ten negativny test, dalsi den si zas skracujem den v hlave kedy sa prvy krat testnem…uplne sa to vo mne bije😔
@martinkova tak ako, otestovala si už dnes?
@snazilkaxy ahojky,no,je to biele.
@martinkova tak je to ešte asi skoro moc. Verím že keď si spraviš o dva dni, tak tam bude druhá čiarka 🙏
@martinkova aj ja si myslím, že 6DPT je ešte skoro.
Baby fakt sa skuste netestovat a vydrzat pokial mozno do krvi😉...zbytocne sa budete len stresovat,zamestnajte hlavu inymi,prijemnymi vecami,lebo psychicka pohoda je najviac a aj tak ten vysledok neovplyvnite. Tak ako @ameli221 mam tiez za sebou neuspesne vklady a netestovala som sa,tusim len raz aj to len preto,ze som nasla doma zahrabany nejaky stary test,ktoremu koncila doba😆
@dasty1992 ja som práveže v psychickej pohode, ale asi to myslíš tak, že keď si spravím test a neuvidím tam náhodou druhu čiarku, tak psychika začne pracovať však? Ja nemám doma testy, čo je super, no dnes pôjdem na nákup, takže tá lekáreň ma bude strašne vabit..ale máte pravdu určite baby, no skúsim to..aj keď ja mám také brucho dnes, jak keby som mala dostať, ale je ešte priskoro na ms..
@snazilkaxy ano presne tak to myslim,lebo ked tu posledne dni sledujem,ako sa baby vkuse testuju,pomaly uz druhy den po vklade,tak to je straaasne skoro. A ak,tak uplne staci urobit si test,predtym ako sa ide na krvne testy,podla mna😊. Ano,je pravda,ze niekomu mozno uz skor ukazu testy pozitivne vysledky,ale inym zas vobec nemusia,predsa kazde telo je ine
@dasty1992 áno, to je pravda. Tak som odhodlaná vydržať aspoň deň alebo dva pred testovaním. Ja idem na 13 deň od vkladu, keď vklad nerátam, tak sa skúsim až na 11ty. Snáď vydržím, budem sa tu vami motivovať 🙏
Akooo,ja to beriem ako je. Niesom smutná ani nič,keď to vyjde, bude fajn,keď nie tak sa nezrutim. Všetko ma svoje výhody a nevýhody. A testovanie ma ukľudňuje,vôbec nestresuje. Každému vyhovuje niečo iné a každý nech robí ako to cíti.
@martinkova to je super, že to takto berieš. Presne ako píšeš,nech každá robíme ako to cítime. Ja som nerozhodná v tejto veci zatiaľ..raz mám pocit že chcem testovať a potom zas, že nie. No snažím sa tu v našej skupinke motivovať a zatiaľ mi to ide.
@martinkova celkom presne si to vystihla 😉...kazda sme ina, ale tiez sa snazim to brat,ze ak vyjde,potesim sa,ak nie,nejdem sa zrutit

@zuzana_2407 ahoj
1) u nás v centre počítajú podľa kontroly na 10.-11. deň cyklu, ja mam cca 28 dňové cykly q mala som ket aj 16 aj 17 den...
2) záleží od centra, u nás robia aj v nedeľu aj vo sviatok, teda myslím, že by urobili. No každé centrum ináč.