KET v novembri 2023: Podporte sa v čakaní
Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.
@ivi222 ahoj, aj ja som mala vklad 2.11.ja sa cítim už dva či tri dni ako keď mam pred mrchou...len prsia nemám naliate a citlivé..uvidíme, čo to značí, lebo veľa žien má príznaky tehotenstva ako keď sú pred mrchou, verím, že to bude aj náš prípad teda. Ja som mala včera staršie a v lekárni mali len test rapiclear, ktorý sa robí až keď meška mrcha, tak som nekúpila. Takže aspoň vydržím takto do krvi snáď 🙂 ak ideš zajtra testovať, držím silno palce.
Ahojte dievčatá, držím Vám všetkým palce a pridám sa k Vám. Ja momentálne chodím na kontroly pred prvým vkladom, bola som už 5 krát, takže som velmi zvedavá ako to dopadne 😊
@sedmickasedem ahoj medzi nami 🙂 držíme palce na vklade. To máš veľakrát kontrolu pred vkladom, ja som mala len raz.
Žienky ako to máte a kávou? Pijete? Ja som nemala kávu od vkladu,ale už by som si dala. Rovnako som včera večer mala brutálnu chuť na pohár vína, ale samozrejme nedala som si. Toto okolo vytúženého bábätká je silnejšie ako ostatné..a sex? Mám blok ja aj partner ..
@snazilkaxy ďakujem,myslim,ze budem testovat,z toho dôvodu,ze keby bolo biochemicke,nech to viem. Lebo to som uz raz zazila,sice nie po vklade ale prirodzene a to aj po sprave,ze prirodzene sa nam nepodarí kvoli nepriechodnym vajcovodom.. a teda ja mam aj prsia riadne naliate,co normálne pred menzesom nemavam,ale to pripisujem progesteronu. No co ma "stve"ze brucho mam nafuknute neskutocne,vyzeram ako v 5tom mesiaci tehotenstva 🤦kolegyna je v 6tom a brusko ma mensie nez ja,v ziadnom 😒
@sedmickasedem fuu to si veľakrát na kontrole 🙂ja som bola tiez len raz. Tak nech sa zadarí 🍀🍀
@snazilkaxy ja pijem kavu normálne,rano aj poobede,ale vecer si uz nedavam, inokedy som davala..vsetky moje kamosky pili kavu ako tehotné,tak to neriešim..a veru na vino som dostala aj ja chut🥂ale nedala si samozrejme.. no a sex,tiez nic.. len u nas to uz je mesiac a pol co nic,ked nie dva.. tak ked by bol test s dvomi čiarkami,aspon si poviem,ze to ma zmysel abstinovat 😀 🤷
@snazilkaxy dakujeeem, už mi dnes volali a v pondelok idem na vklad, neskutočne sa už teším ❤️😃 oplatilo sa, veľmi pomaly mi stúpali hormóny v krvi, tak som tam stále musela chodit, som tam už ako doma 😃 a ty si už po vklade?
@ivi222 ďakujem moc, áno áno, chodím tam ako na hodiny klavíru 😃 ale v pondelok už idem aj ja na to, tak sa moc teším. Necitala som vyššie, aj ty si už po vklade? Ak áno, moc držím palce 🙏❤️
@sedmickasedem super, hlavne je,ze sa ku vkladu uz dostanes a ked to kontroluju,tak to bude v poriadku 🙏ano,ja som bola prvýkrát v zivote na vklade,KET,v prirodzenom cykle. Len progesteron beriem jednu vecer zospodu a anopirin.. a doniesla som si dnes zasielku,testy,tak som rovno jeden skusila a vysledok je takyto😇
@ivi222 jeeej teším sa s tebou
@ivi222 vidím tam tu ciarocku!! ❤️ tak skús aj zajtra a bude isto silnejšia 😊 ty si mala vklad toho druhého a dnes ti už takto pekne ukázala? Ja sa bojím skoro testovať, lebo mne ukazoval aj Gonasi aj Ovitrell ešte na 10ty deň, dokonca aj digitálny a dnes som si pichala Gonasi 😊 inak neberiem ani ja nič tento cyklus, tak som zvedavá
@ivi222 inak je to aj môj prvý vklad a verím, že budeme všetky úspešne a šťastne prestastne 😃
@martinkova ďakujem ale mam veru veľký rešpekt. V živote som mala len raz pozitivny test a to veru som ani neverila,ze by mohol byt. Robila som ho len preto,ze som musela chodit na injekcie a vtedy by som tehotna byt nemala. Tak len pre istotu a poviem ti,ze bol biely,tak ja ani necakala vtedy a hodila ho do kosa. No potom som vysypala ten kos,asi o 3 dni a zrazu mi padli oci na test a tam dve ciarky 😄tak som bola na krvi a potvrdene HCG ale nestupalo,takze z toho nic nebolo 😒
@sedmickasedem ano,2.11.bol KET. No uvidíme,skusim aj zajtra a dalsie dni. Je to vo hviezdach 🙏kazdopadne som chcela vediet,ked by to aj bolo biochemko,nech o tom viem a mozem riesit,preco zase len to . Drzim palce aj ja tebe🍀🍀🍀
Dievcata mate niektora spinenie? Ja som mala najprv taky biely-slaboruzovy vytok a preslo mi to do hnedeho spinenia, neni to vela ale uz druhy den😏
@pauli_nama áno mala som aj ja tak najprv svetlo ružové a potom hnedé spinenie tak deň a pol a potom prešlo.. vraj to je pravdepodobne uhniezdenie 🙂🙏🏽🍀
@ivi222 samozrejme, úplne to chápem ☺️potom čakáme foto dnešného testíku 🍀
@pauli_nama podľa mňa to je dobre znamenie 😉
@sedmickasedem robila som dnes skoro rano o 5.30 lebo som isla do prace a takto 🙏
@sedmickasedem dakujem za podporu🙏 trosku sa bojim lebo to trva uz dlhsie ako 2 dni a minule mi to takto preslo do menstruacie, skor mi to pripomina odlupovanie sliznice maternice😏 aj ked ja beriem prolutex a pozerala som akurat, ze je to tiez medzi neziaducimi ucinkami..
@ivi222 to je nadhera, je silnejšia, moc moc sa teším s tebou ☺️ kedy máš ísť na krv?
@pauli_nama ružový je určite dobre znamenie, aj si skúšala volať do CAR? Čítala som tu mnoho príspevkov o takomto špinení, že im niečo na to dali, aby sa zastavilo 😊
@sedmickasedem no snad bude len tmavnut🙏🙏🙏este to ani priatel nevie,len vy tu 😄😇♥️az 16.11. Idem na krv
@sedmickasedem jj volala, povedali ze na medikacii sa nic nemeni a mam lezat s vylozenymi nohami🤷🏻♀️

Ahojte baby,tak ako sa citite?mne vcera bola zrazu strasna zima,som zaspala a spotila sa,ale uz to preslo🙏no dnes citim podbrusko,tak hadam to nie je zla predzvest 😬dnes mi pridu testy,tak neviem ci zajtra neskusim. Vklad bol 2.11.