icon

KET v novembri 2023: Podporte sa v čakaní

ameli221
31. okt 2023

Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.

kuzlatko
9. nov 2023

@ivi222 potichucky gratulujem! Nech len krasne tmavne dalej 😉

snazilkaxy
9. nov 2023

@ivi222 teším sa s tebou. Neplanujes si však spraviť aj inú značku? Ja som samozrejme nevydržala, keď už som si kúpila testy a dr.max mi vyšiel včera aj dnes s druhou slabšou čiastkou - to som si kúpila že test 6 dni pred mrchou a dnes som si spravila aj rapiclear, čo sa robí v deň očakávanej mrchy alebo po meškaní a ten mi vyšiel úplne biely s jednou čiarkou. Tak neviem teraz čomu veriť...ten dr.max som robila aj hneď po prebudení aj o 4 hodiny neskor a čiarka stmavla..

snazilkaxy
9. nov 2023
pauli_nama
9. nov 2023

@snazilkaxy ja by som verila tomu co ti ukazal //🙂 nie kvoli prehnanemu optimizmu ale preto ze asi bude citlivejsi na hcg a teda ten ti uz ukazal ze hcg tam je👏👏👏 drzim velmi palce nech to uz len tmavne😊

snazilkaxy
9. nov 2023

@pauli_nama to je skvelý názor, ďakujem veľmi 🤗🙂

dasty1992
9. nov 2023

Dievcata drzim palce🍀🍀...chcem sa spytat, robili ste si aj tie navyse vysetrenia (reprodukcna imuno,hematologia atd.) predtym ako ste zacali riesit KET???

ameli221
autor
9. nov 2023

@snazilkaxy gratulujem a prajem nech tmavne a rastie 🙂

snazilkaxy
9. nov 2023

@dasty1992 ďakujeme ❤️ ja osobne som si nerobila nič. Toto je môj prvý vklad, povedala som si, že ak nevyjde prvý, potom si pred ďalším budem riešiť imuno atď...

pauli_nama
9. nov 2023

@dasty1992 ja ano, kludne napis spravu ak ta nieco konkretne zaujima

snazilkaxy
9. nov 2023

Nedalo mi to a kúpila som livsane tiež pred ms a výsledok rovnaky ako dr.max. ten rapiclear po meškaní neukazuje asi dobre, teda verím v to.

beba6989
9. nov 2023

Ahojte. Pridam sa ak smiem lebo ten cas cakania sa tak vlecie… Ja som bola na vklade 30teho oktobra. Tak isto mi vychadzaju testiky ako fotka hore. Tiez mam dr max a livisane. Prave som si vsimla ze to je jeden vyrobca. Testik mam 7meho, 9teho dna rovnaky viacmenej ako dnes co je 10den. Len vzdy iny cas dna testovane… Tak dufam ze sa to ten 11-12 den zlomi a zosilnie, lebo uz som takto mala biochemicke. Drzim palceky vsetkym moc moc moc

michaela_lm
Autor odpoveď zmazal
sedmickasedem
9. nov 2023

@ivi222 aj mu to planujes povedať, či počkás do krvi? 😊 bude sa isto moc moc tešiť ❤️

sedmickasedem
9. nov 2023

@snazilkaxy to je ďalšia krásna správa, veľmi sa teším dievčatá a zároveň ma to veľmi povzbudzuje a myslím pozitívne, že to určite dopadne dobre aj mne a budeme sa tešiť všetky ❤️

sedmickasedem
9. nov 2023

@pauli_nama tak už neostáva nič iné, len veriť, že vedia, čo robia. Ale keď je to len také spinenie, tak to podľa mňa neznamená nič zle 😊 treba si naozaj dopriať oddych, pozri si dobre filmiky a nalad sa pozitívne, že všetko dobre dopadne 😊ja v to verím ❤️

snazilkaxy
9. nov 2023

@sedmickasedem ja nám všetkým prajem pozitívny výsledok, november bude pre nás všetkých najkrajší mesiac 🥰🙂

kkzuzka
9. nov 2023

Ahojte 🙂 ak môžem pridám sa aj ja do tejto skupinky. Ja som mala KET 7.11. Mám za sebou prvé IVF a s jedným zamrazenym embryom z 5 dňa. Verím v šťastný koniec a že to náš bojovník zvládne !!🍀🤞🏼obdivujem každú jednu že sa dokážete testovať skôr, aj ja by som strašne chcela ale odolavam nakoľko som len dva dni po, ale taký ten strach z toho že ak uvidím biely test tak ma to len demotivuje. Preto držím Vám palce nech to každej jednej z nás vyjde a dočkáme sa vytúženého 👼. Moje pocity po KET mierne bolesti v podbrušku ako pred ms mám aj citlivejšie prsiach a zvýšená chuť do jedla..ale inak sa cítim dobre/normálne. Toto čakanie je extrémna neistota tak si to aspoň spríjemným vašimi správami 🙂

snazilkaxy
9. nov 2023

@kkzuzka ahoj, držím moc palce 👍🙂 dva dni je príliš skoro, skús vydržať aspon do 6teho, ešte lepšie by bolo keby aj do 7meho dňa. Daj sa do pohody presne ako to tu písali baby, tiež som neverila tomu, že sa dá dostať do pohody, ale naozaj sa to dá a tiež mi tato skupina k tej pohode veľa pomohla. A nesledovat sa, čo sa tu tiež viackrát opakuje tiež robí veľa. Veľa šťastia 🙂

snazilkaxy
9. nov 2023

@beba6989 ahoj, keď nesilneju čiarky, tak to znamená že to môže byť biochemko či? Držím palce, nech ti čiarky silnejú a nech nám o pár dní po krvi napíšeš že si tehotná 🥰👍 kedy máš krv vlastne?

kkzuzka
9. nov 2023

@snazilkaxy ďakujeem 😊

beba6989
9. nov 2023

@snazilkaxy krv mam v pondelok. Dnes som 10ty den. Ked som mala biochemicke aj silneli trosku a nic. Teraz no je to rozostup 3 dni len tak este sa to moze zlomit hadam. Pri prvom dietati sa to tiez rozbiehalo horsie. Neviem no mam uz 5ty vklad toto (mala som 8 mrazacikov), niekolko potratov v minulosti i mimomaternicove tehotenstva. Beriem uz aj medrol pre podporu a je toho vela no uz. Tak uz clovek tu mysel neobalamuti a hlada nadej vsade 🙏

snazilkaxy
9. nov 2023

@beba6989 to ma mrzí, prešla si si veľa zlým, a preto verím, že tentokrát to dopadne dobre. Je super, že hľadáš nádej vo všetkom. Testy vyzerajú pekne a dobre dopadne ak krv, verím v to 🙂

sedmickasedem
9. nov 2023

@beba6989 ahoj 😊 mne sa ale zdá ta posledná ciarocka silnejšia, najlepšie je testovať tými istými testami, tak najlepšie uvidíš rozdiel, moc ti držím palce 😊

beba6989
9. nov 2023

@sedmickasedem no vyrobca je rovnaky tuna ale ano pravda. Pritom ten posledny som robila po prichode z prace dnes a zriedeny moc vela. Tak to ma drzi este nadej... Uvidim zajtra ci pozajtra rano 🙏. Dakujem velmi pekne a tiez vam to moc vsetkym prajem a poradim co budem nahodou vediet ci moct

beba6989
9. nov 2023

@snazilkaxy dakujem krasne tiez drzim palce

sedmickasedem
9. nov 2023

Je tu niekto, kto ma vklad v pondelok? 😊 či som v tom sama? 😃

sedmickasedem
9. nov 2023

@beba6989 aj to môže spraviť svoje, že to bolo poobede a iný testík 😊 určite pošli aj zajtra a porovnáme s ostatnými 😊

zuzana_1811
9. nov 2023

Ahojte baby, držím Vám všetkým palce a tiež sa k Vám pridám o pár dní. Vidím tu už pár pozitívnych testov a ani neviete, aká je to pre mňa psycho podpora. Gratulujem.
@sedmickasedem aj ja idem v pondelok

ameli221
autor
9. nov 2023

Dievčatá, veľmi sa teším toľkým pozitívnym testom, potichu všetkým gratulujem. Dáva mi to nádej do môjho čakania na test.

sedmickasedem
10. nov 2023

@zuzana_1811 super, teším sa, že takto ideme spolu, môžeme si zdieľať pocity 😊 to máš prvý vklad?