icon

KET v novembri 2023: Podporte sa v čakaní

ameli221
31. okt 2023

Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.

sedmickasedem
14. nov 2023

@snazilkaxy tak tomu sa hovoria poriadne čiarky 👌to budú krásne Vianoce ❤️

sedmickasedem
14. nov 2023

@zuzana_1811 no mne práveže neukazovali ani obrazovku, z toho som bola trošku smutko. Doktorka to mala na seba otocene a už ako som šla dole z kresla, tak som sa na to zahľadela a potom mi to narýchlo ukázala 😊 ale nevadí. Ja tiež nemám bolesti, nemala som ani po IUI, tam som mala vždy len spinenie, teraz nič. Trošku ma pobolieva podbrusko, ale to bude podľa mňa aj z Progestanelle, mala som to aj pred vkladom 😊 dnes mi majú prísť zásoby testov 😃😃 ty sa cítiš inak v niečom?

zuzana_1811
14. nov 2023

@sedmickasedem vieš čo, vždy po IUI som mala už na druhý deň kŕče a teraz nič. Je síce pravda že ja mám trošku anomáliu, lebo ja mám dve maternice 🙃, a keď som bola na IUI tak ma oplodnovali do ľavej, lebo to tam vždy ten mesiac vyšlo a aj keď som bola tehotná, bolo to tiež v ľavej. Teraz mi vkladali nanuk do pravej maternice, keďže bola o čosi lepšie pripravená.
Haha, testy mne prišli už minulý týždeň 🤣 hneď jak som sa dozvedela, kedy je vklad, objednala som 🤣 V tomto som trochu psycho a najradšej by som testovala už zajtra 🤣
Ty sa kedy chystáš testovať? A na krv máš ísť kedy?

sedmickasedem
14. nov 2023

@zuzana_1811 dve maternice? Waaaw, to som ešte ani nepočula, my ženy sme zázračne stvorenia 🥰 to je super, že ti to vedia takto odsledovať a naozaj spraviť všetko pre to, aby to vyšlo 😊
Ani mi nehovor, veď aj ja 😃 už som aj rozmyslala, že otestujem aspoň to, či mám ten Ovitrell ešte v tele? Ja sa strašne bojím, že sa otestujem cez víkend a keď tak bude duch, tak vlastne ani nebudem vedieť čo, lebo si budem myslieť, že je to Ovitrell 🫤 dohodnime sa spolu, kedy na to pôjdeme? 😃😃

zuzana_1811
14. nov 2023

@sedmickasedem Ja som si nepichala teraz ovitrelle, keďže som išla v riadenom cykle. Ale keď som mala po IUI, tak som po ovitrelle mala pozitívny test ešte na 12ty deň. Keby som mala teraz ovitrelle, asi by som sa už testovala🤣aby som vedela, či ho mám ešte v sebe.
Ale chystám sa testovať už v sobotu (a potom aspoň dvakrát do dňa🤣), viem, že to bude ešte len piaty deň, ale keďže vtedy budem mať narodeniny, tak verím, ze budem mať viac dôvodov na oslavu 😊 Tak čo, budeš sa testovať so mnou?
A áno, tá moja maternica-e je zázrak, aj keď nie veľmi pozitívny, ale verím, že dokáže vynosiť zopár detí 😇

ivi222
14. nov 2023

Ahojte dievčatá,nestiham zase osobitne,tak pisem hromadne. Zatial testiky vyzeraju dobre🙏 štvrtok krv na HCG.. no poviem vám,ze dnes rano som sa velmi bala vysledku testu,lebo som neustale v strese a vcera obzvlášť,kvoli tatinovi a aby toho nebolo malo,tak aj mamina skoncila v nemocnici 😪a neviem ci to je znasobene tymi hormonmi,ale naozaj mam problem sa ukludnit.. nasadila som si magnézium,nic ine asi teraz nemozem,vsak? 😏

sedmickasedem
14. nov 2023

@zuzana_1811 dobre vravíš, skúsim sa testovať od zajtra, aby som zistila, kedy už nebudem mať Ovitrell v tele. Lebo ako sa poznam, potom by som bola celá nesvoja ohľadom výsledku. Či je to z Ovitrell alebo nie 🤷‍♀️ inak som plánovala v piatok. Naozaj budeš mať narodeniny? To by bol ten najkrajší darček, verím že ti splní ❤️ a polovička to prežíva s tebou?

kuzlatko
14. nov 2023

@ivi222 ahoj Ivi, velmi ma mrzi cim si teraz prechadzas. Dufam,ze mamina bude co najskor v poriadku a doma z nemocnice. Bohuzial neviem o nicom inom co by si si mohla dat na ukludnenie. Ono momentalne ti moze ktokolvek povedat "skus byt kludna", ale realne sa neda vypnut svoje pocity. Ja som si najhorsie obdobie prezila pred 2 rokmi kedy sme zacali riesit nase prve IVF. V rozmedzi niekolkych mesiacov diagnostikovali rakovinu obom mojim rodicom. Viem,ze kazda situacia je ina,ale naozaj sa viem vcitit do toho co prezivas. Jedine co ti mozem poradit, co mne pomohlo ako tak zvladnut celu situaciu, trosku sa skludnit a uchovat si chut ist za vytuzenym babatkom bola predstava ako sa moji rodicia budu tesit z vnucata. Snazila som sa predstavovat si ako budu reagovat ked babatko prvykrat uvidia, ked budu kocikovat a podobne. My to babatko zatial nemame,ale pevne verim,ze tentokrat dobojuje nase posledne embryjko do konca. Drzim palce,aby sa situacia u Vas co najskor zlepsila a pekne hladkaj brusko! 😉

kristiinaz
15. nov 2023

Ahojte 😊 dnes som 7dpt a testik vyzera takto 🙂 prvy duch sa objavil 5dpt.
Dufam , ze vsetko dopadne dobre a ze uvidim o chvilu tiez vase pozitivne testiky 😊

kuzlatko
15. nov 2023

Tak mam konecne termin na KET. Ideme na to 21.11. 😉 Dufam,ze sa k Vam coskoro pridam s pozitivnym testom 😉

mooninkaa
15. nov 2023

Dievčatá my ideme akurát na vklad, držte palce 🙏🏻

beba6989
15. nov 2023

@kristiinaz gratulujem krasne ❤️🥳. Uspesna skupina toto. Krasne vianocne darceky 🙏🥰

sedmickasedem
15. nov 2023

@kuzlatko tešíme sa, že sa k nám pridavas, prvý vklad? 😊
@mooninkaa drž sa dnes a pekne oddychuj ❤️

kuzlatko
15. nov 2023

@sedmickasedem Bohuzial nie je to prvy vklad. Mam za sebou 4 IVF, 2 ET neuspesne a naposledy prvy KET v Marci, ktory vysiel ale bohuzial v 11 tt zamlknuty potrat s kyretom. Teraz ideme skusit druhy KET s nasim poslednym embryjkom. Dnes na kontrole sliznica vraj ukazkova 13 mm, tak pevne verim,ze to vyjde a dotiahneme vsetko do uspesneho konca 😉

mooninkaa
15. nov 2023

@sedmickasedem no mám doma 13 mesačnú strelu takže oddych u nás moc nehrozí, takže dúfam že tento nanučik bude bojovník a sestrička mu nebude vadiť už teraz 😅
@kuzlatko silno držím palce 💪🏻

sedmickasedem
15. nov 2023

Dievčatá, chcem sa opýtať vás, ktorym to vyšlo. Mali ste aj nejaké príznaky? Lebo mne v pondelok nebolo nič, utorok navecer ma začalo podbrusko bolieť a dnes ma boli aj podbrusko, aj mi je nejak spatne. Myslite, že by to mohlo byt dobre znamenie?

sedmickasedem
15. nov 2023

@kuzlatko veľmi obdivujem všetky ženy, čo sa vedia takto pozitivne naladiť a presne tak treba, ste silne bojovníčky 🫶 určite to teraz dobre dopadne, sliznica ukazkova, tam sa určite dobre zavrta drobec 😊

mooninkaa
15. nov 2023

@sedmickasedem áno mňa pri dcérke bolelo ako na menštruáciu brucho asi dva týždne a potom asi od 6 do 10 tyzdna som mala uplnu averziu na jedlo. No a taka unava na mna padala ze som poobede chodila na hodku dve spat a potom o 8 vecer uz zase v posteli spala 🙂 tak snad to je u teba dobre znamenie tiez

zuzana_1811
15. nov 2023

@kristiinaz gratulujem 🥳 🍀 a držím palceky
@mooninka vitaj medzi čakatelkami 😊
@sedmickasedem áno, budem mať narodky a verím, že dostanem, čo si najviac prajem. Moja polovička je pri mne, týmto ho pasujem za polovičku roka 🤣 aj keď ma toho teraz v práci dosť veľa, robí pre mňa aj nemožné. Včera večer ma začala bolieť hlava a dnes celý deň mám také závraty, že som po stvornožky na wc išla a on ma na rukách nosil. Už mi je lepšie tak išiel do práce. Ale aj keď to nepovie, lebo je to typický chlap, prežíva to so mnou, všetky nervy, starosti aj radosti, cíti každú injekciu ale je to chlap a nesmie sklamať svoj rod a tak pôsobí vyrovnane, a to aj mne dodáva obrovskú silu.
Dúfam, že to, ako sa cítiš, je dobré znamenie. Verím, že nám to vyjde 🩷 Kedy ideš na krv?

sedmickasedem
15. nov 2023

@zuzana_1811 verím v to aj ja, že sa ti splní tento najvytuzenejsi darček ❤️ proste v to verím. Presne, ja som to aj vyššie spominala, môj je presne taký, že nedáva nič najavo, ale sem tam pohladká bruško, vtedy ma to tak zahreje 😊 my to prežívame inak, deje sa to v našom tele, preto je super, že si tu môžeme takto o tom pokecať, vymeniť si pocity 😊takže aj tebe bolo dnes zle? Lebo aj mne, akože nie úplne, ale ako keby som bola trošku taká roztrasena a necítila som sa dobre. Inak to podbrusko citim celý deň, ale to môže byt z tabletiek aj 🫤 som zvedavá, či aj zajtra budem mať čiarky z Gonasi alebo už bude biely test. Ale super si odpočívam doma, aj keď ja moc nevydržím nič nerobiť ale poprala som 5 dávok, pozehlila, na niečo je ta dovolenka dobrá 😃 na krv mi kázali o dva týždne, tak asi 27 pôjdem. Ty? Mne nepovedali presný dátum 🤷‍♀️

sedmickasedem
Autor odpoveď zmazal
sedmickasedem
15. nov 2023

@mooninkaa mám doma chlapčeka aj ja, tak jedným tehotenstvom som si prešla. Len skôr ma zaujímalo takto po KET, tie ktorým to vyšlo, že kedy začali cca pociťovať, že sa u nich niečo deje 😊 ty sa ako cítiš?

barbor120
15. nov 2023

Ahojte,tak pridávam sa k Vám s takýmto testikom.
Dnes 5 deň a v pondelok ma čaká HCG 😊
Z prvého mame už synčeka, druhý nám nevyšiel a toto je tretí,tak snáď to bude už len na dobrej ceste.

sedmickasedem
15. nov 2023

@barbor120 super, gratulujeme 🥳❤️ toto je inak radosť sledovať toľko pozitívnych testov ☺️ inak veľmi skoro úkazu testy po KET, to sa teším. Takto skoro ti dali termín na krv? A cítiš sa ako? Ja teraz vyzvedam od každého pocity 😃

barbor120
15. nov 2023

@sedmickasedem ďakujem krásne 😊
Áno stále som šla po 10tich dňoch na krv,hoci sa mi to tiež zdalo skoro oproti tomu ako ostatné ženy stále písali,že cca 14den šli😁
A cítim sa tak,že dnes má trosku pobolievalo podbrusko a dnes je druhý večer keď mi je ťažko na žalúdku. Cez deň nič no večer pfuu.
A hlavne sa v kútiku duše veľmi teším,ale budem sa tešiť na 100% až z výsledkov HCG😊

zuzana_1811
15. nov 2023

@barbor120 krásne čiarky, gratulujem 🥳🍀
@sedmickasedem ako vravíš, na niečo je tá dovolenka dobrá, ja tiež ležím doma, dnes mi to aj dobre padlo, keďže mi nebolo dobré, ale už ma tiež mrle žerú 🤣
No dúfam, že už zajtra budeš mať čistý test, nech si potom môžeš byť istá a dúfam, že to podbruško je dobré znamenie 🫶 Ja idem na krv už v stredu, 22.11., vraj už vtedy budeme určite vedieť 😊

mooninkaa
15. nov 2023

@sedmickasedem ja neviem ci si to nahovaram ale dnes poobede som citila pichnutie v maternici, tak verim ze to bolo zahniezdenie kedze mi vkladali hatchujucu blastocystu. Aj doktorka povedala ze by sa mala uhniezdit v nasledujucich hodinach… tak verim ze to bolo ono. Ale inak nic zvlastne nepocitujem zatial. Prva dcerka je tiez po ket. Aj tvoj chlapcek?
Tebe stale pretrvavaju tie priznaky z rana?

sedmickasedem
15. nov 2023

@barbor120 práveže to je podľa mňa super, netrápia ta ako nás o 4 dni dlhším čakaním 😃 aj tie 4 dni, keď na niečo ledva čakáš, sú celá večnosť!
Ja dnes zasa naopak, cez deň mi bolo nie moc dobre a teraz sa citim fajn 😊 ale tak ja to stále pripisujem tomu Progestanelle, nechcem si uz dávať ruzove okuliare, uz som bola veľa krát sklamaná.
Musí to byt naozaj krásny pocit, precitujem to s tebou 🫶 z troch pokusov mať dve detičky je úžasný úspech

sedmickasedem
15. nov 2023

@mooninkaa mne tiež vkladali takú, povedali, že sa už pekne otvára z obalu 😊 no ja som mala vklad v pondelok, v ten deň som necítila nič a na druhy deň ma začalo večer bolieť viac podbrusko, dnes som bola nejaká roztrasena, cítila som sa nesvoja, poobede mi bolo trochu aj zle a teraz mi je dobre 😃 také pichanie sem tam mám aj ja, nie nejaké intenzívne, že by ma to extra zabolelo, skôr také jemnejšie.
Chlapček nie, vtedy sme začali navštevovať CAR a pamätám si, že doktorka nám povedala presný deň, kedy sa máme snažiť, nasadila mi Progestanelle a vyšlo to prirodzene ❤️

barbor120
15. nov 2023

@sedmickasedem Noo to áno je to aspoň tomto lepšie,ale aj tých 10 dní je proste masaker čakať 🙉
Ja len dúfam, že to nebude pokračovať ďalej,potrebujem sa vyspať 🤣
Včera večer som sa trápila od 11 do pol 1 jak mi bolo zle a potom som aj komecne zaspala 🙉
Pri synovi som ani nevedela,že beriem nejaké hormóny a že som vôbec tehotná...nič absolútne nič mi nebolo 😁
A áno z 3 mat 2 je naozaj úspech...je prajem z celého srdca každej žene aby aspoň raz v živote zažila takýto pocit 🙏