KET v novembri 2023: Podporte sa v čakaní
Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.
@mooninkaa držíme palce, nech sa podarí hneď aj ďalšia zmrzlinka 🍀
@sedmickasedem Brušká máme pripravené, tak verím, že nám to zajtra vyjde 🩷
Ahojte. Ja som isla na krv aj len mojmu dr vzdy aby som nemusela cestovat daleko do car. A nahlasila vysledok len po tel. Potom ak bolo pozitivne tak kazu u nas v car kolo 8 tyzdna ist na sono aby si tiez mohli urobit nejaky zaver… potom uz len moj dr. Ja som bola na krv uz v piatok a bola pozitivna v peknom cisle uz aj. Este idem na jednu krv po 3 dnoch lebo az v zajtra mam 14ty den. Uvidim pekne ako stuplo po 3 dnoch a hadam sa uz ukludnim. Cize aj to pomalsie silnenie co som mala bolo tabulkove hcg napokon 🙏. Tak drzim moc palce vsetkym vam. Tiez mam trnistu cestu za sebou tak moc vam to prajem… moc moc 🙏❤️
@beba6989 ahoj, super, držím palce 🙏 a ten ultrazvuk sa teda nerobí asi ešte či? Len krv? Keď mám ísť na 13ty deň prvýkrát na krv.
@snazilkaxy urcite nerobi este. Ano v minulosti som zacala spinit v 5-6 tyzdni cca a to mi uz robil moj doktor ale, ma sledoval… No v car sa robi az po tom 7-8 tyzdni uz aby videli srdiecko a prosto prosperujuce tehotenstvo. Ono ak nie je hcg nad 1000 tak ani nic sonom nevidno. A to v ten 13-14 den nie je este 1000
@beba6989 ja idem vo štvrtok 16.11., čiže po dvoch týždňoch od vkladu (2.11.), tak som zvedavá.. lebo napríklad anopirin som si v podstate vypytala ja,tak by ma zaujímalo,ci to este budem musieť brat a progesteron si vkladam jednu vecer,tak to tiez netusim,ze dokedy to byva treba🤷
@zuzana_1811 tak toto je neuveriteľná náhoda, že nám ešte aj takto deň vkladu vyšiel rovnako a dokonca aj deň cyklu máme rovnaký 🤣 to nevymyslis, to je život 😃
Mňa to čaká zajtra o 10:45h, tak verím, že zajtra bude šťastný deň pre nás obe, že to všetko dopadne ako si úprimne prajeme 🫶
@ivi222 neni za čo ďakovať, prajem ti len veľa síl, toto ťažké obdobie prekonať, rodičia sú najviac ❤️
Takto som sa veru na to nikdy nepozerala 🤣 ale ma to logiku. Všetko inak prežívame ako chlapi, ale je to prirodzene. Oni sa zasa určite pozastavujú nad nami, že ako premýšľame, čo riešime a my ženy teda stále riešime 😃 ale práve to je to super, ze sa takto úžasne dopĺňame 🥰 a áno, ten nový život sa vyvíja v našom tele, takže my to prežívame oveľa intenzívnejšie
Žienky chcem sa este opýtať, to za aký čas viete výsledok z tej krvi? Že ak pôjdem k tomu svojmu gynekolovi, kedy budem vedieť hcg?
@snazilkaxy mne robili aj ultrazvuk aj krv mi brali po dvoch tyzdnoch od vkladu , potom mi uz len zavolali hladinu hcg v krvi a ze o mesiac sa mam objednat ku svojmu gynekologovi. Na utrazvuku bolo uz pekne vidiet vacok s takou minibodkou.
Myslim ze ak by si sla ku svojmu aj po 5tich dnoch od vkladu z krvi by vedel hned. Sesternica takto bola lebo potrebovala vediet skor ci je ci nieje tehotna.
@snazilkaxy ale ak si sa pytala na cas od odobratia krvi tak podla mna zalezi od tvojho gynekologa kde ma labak na krv. Ale urcite do druheho dna zvyknu chodit vysledky krvi
@snazilkaxy u nas v labaku je hcg 2-3 hodiny. V meste kde byvam. Ked idem cez mojho dr.
@ivi222 ja chodim do Gynfive a tam sa chodi na 14 den po KET na krv. Este v ten den volaju vysledky a ak je to pozitivne tak objednaju za 3 tyzdne na ultrazvuk k nim.
@snazilkaxy ultrazvuk sa robi zo spodu lebo cez brusko by este nebolo nic vidiet. Neviem presne od ktoreho tyzdna sa robi cez brusko,ale minimalne do 12 zo spodu.
Ja idem konecne v stredu rano na krv a rovno skontroluju ako je na tom sliznica a hadam uz budem vediet termin na KET.
Ahojte , rada by som sa k vam pridala som 5 dni po vklade 😊 Vsetkym vam drzim palce ❤️
Tak dievčatá, mám po vklade a začína dlhé čakanie 😊 sme v tom spolu 🫶
Žienky, tak už aj ja mám vklad za sebou a najdlhšie dni sú predo mnou, nekonečné čakanie 🙏
Ahojtie dievčatá, chcem sa pýtať ktoré ste po KET 5,6,7 deň či máte niečo podobné ako ja. Boli ma brucho ako na ms - neni to pravidelná bolesť, niekedy intenzívnejšia niekedy len tak mierne pobolieva, občas ma pichne a taktiež nutkanie ísť na veľkú, mierna plynatosť.. spravil sa mi aj opar na perách asi 2,3 dni dozadu (už preliečený). Test som sa rozhodla že si robiť nebudem, počkám si na krv 🩸
Zaujíma ma to len zo zvedavosti či to niektorá ma rovnako alebo podobne a ak áno, aký ste mali konečný výsledok 🙂
Ahojte,dne som 3 deň od ket a mám takú bodavu bolest v podbrušku od včera...nieje to pravidelne,ale v takých intervaloch. Myslíte, že je to ok ci?
@kkzuzka ja som toto pobolievanie striedave mala aj ked to vyslo no aj ked to nevyslo. Prsia ma boleli aj ked nevyslo no ked vyslo tak inak boleli. Brala som velku davku utrogestanu tak ono vela veci moze sposobit ten. Kazda jedna sme ina a vobec nie su v tomto dako pravidla coho sa da drzat. Paradoxne ked to vyslo som az take bolesti brucha nemala. No pri prvom tehotenstve mala zasa. Hlava ma bolievala to som mala pri pozit. vysledku a nervozne nohy vecer. Drzim moc palce aby tieto tvoje priznaky viedli k pozit. vysledku 🙏❤️
@ivi222 progesteron ja vkladam az 3. Zostava pri pozit. teste do cca 15 tyzdna tusim. Anopirin tiez pri pozit. teste podla mna nechat do urciteho tyzdna. Ja beriem silnejsiu formu na riedenie lebo v minulosti som potratila pre hematom. Hoci z hemato. vysetrenia je vsetko oka. No uz mi nasupovali vsetko co sa dalo
@zuzana_1811 budeme si písať, čo máme nové a ako sa cítime 😊 bola som prekvapená, aké to bolo rýchle včera. Niečo podobne ako IUI 😊
@sedmickasedem Aj mňa to veľmi prekvapilo, ale mala som z toho väčší zážitok, keď som ho videla na obrazovke už v brušku. 😍
Mám ale z toho celkom zvláštny pocit, čakala som všelijaké bolesti ako po IUI, ale nič, možno preto, že lieky som brala už týždeň dopredu. Ty sa ako cítiš? 😊
Wow 🥳 @snazilkaxy krásne, potichučky gratulujem 🥳
@snazilkaxy bola som znova vcera. 14ty den a bolo 1280 hodnota ❤️ Drzim palce i ked toto je istotka. Uz len uspesne preist cez prve tyzdne 🙏 a vlastne cele tehotenstvo 🙏🙏🙏. Ja sa stale bojim…
@beba6989 ďakujem 🥰 no aj ja sa budem určite stále báť...a teším sa s tebou, že hcg rastie 🙏 len tak ďalej 🙏 aj ultrazvuk ti robili či?
@snazilkaxy na ultrazvuk v mojom car mi kazali prist od teraz o 3 tyzdne az. No ked som volala s mojim dr. ten mi kazal prist buduci tyzden na ultrazvuk aby sme skontrolovali skor...
@beba6989 aha, no ja idem zajtra k svojmu gyn., do car mám len zavolať o výsledok a povedia mi viac.

@mooninkaa jej ďakujeme veľmi pekne za podporu 🙂super,ze mate doma uz dietatko a verim,ze si raz dva pojdete pre surodenca 😇🙏