KET v novembri 2023: Podporte sa v čakaní
Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.
@kuzlatko 🥺🥺 je mi to veľmi veľmi ľúto. Úplne s tebou citim, človek sa teší a potom toto… všetko sa deje pre niečo a nabuduce to dopadne určite dobre 🤍 budem na teba myslieť a držať palce 🍀
Ahojte,tak dnes som bola u svojho gynekológa. Ked zbadal ten jeden papier,co mi dali v CAR,ako spravu pre neho,tak bol rozhorceny,"ze to len toto?" A to ani peciatka tam nebola.. a hned povedal,ze evidentne tam maju chaos,asi vie aj od inych pacientiek,co ja len potvrdzujem.. no spravil mi sono zospodu a najprv povedal,ze drobec sa nechce ukazat,tak som sa strasne bala,ale nakoniec povedal,ze dobre to vyzera,ma 17mm,aj srdiecko som pocula🥰a v stredu mam prist rano na odber krvi a potom sa dohodneme na dalsej navsteve. A kocky,co Vam vysiel vklad,uz ste to oznamili rodine?
Ahojte žienky, tak ako sa máte? Ako sa cítite?
@snazilkaxy ahojky🙂tak ja som momentálne 11.tt.. no v 9.a 10.tt som bola PN- covid 🙈tak som sa potrapila z riadnou nadchou a unavou,ale malo by byt vsetko ok. 19.12. som bola na ultrazvuku a uz mi robil cez brusko a mimi malo 2,5cm😇teraz 2.1.idem ba krv, tie geneticke choroby. A dalej neviem,kedy aka kontrola,uvidime. Akurat teda ja mam problem,ze tep mam stale cez 80..a to v klude.. tlak som mala u gynekológa 150/100..ale to bol aj stres ci po tom covide bude vsetko ok..takze este toto budem musieť asi riesit s internistom... A vy ako? Oznamili ste uz rodine? My na stedry vecer lebo uz by sme to neutajili😇mala som sice huberta na pripitok,ale nealko😀
@ivi222 som rada, že si zvládla ten covid, a že je všetko ok s bábätkom. Pekný darček pre rodinu ste teda pripravili 🙂 držím palce a tým tepom a tlakom 🙏 ja som 10+3tt, no mala som na štedrý večer taký stav, že som sa vylakala, po večeri som dostala obrovské kŕče, nemohla som sa ani vystrieť, studený pot na čele...trvalo to asi 30 minút, mama mi dala rasce medzi zuby a potom sa mi uľavilo na wc...takže asi mi nezapasovala kapustnica...teda dúfam, že to bolo to, prevracalo mi čreva úplne...ale mala som ešte do včera myšlienky vseliake, či to nebol potrat, ale to by som mala asi iné stavy ešte ..tak sa neviem dočkať ďalšej kontroly o týždeň.
@snazilkaxy Ďakujem,davam si zatial magnezium. Ci to pomaha neviem,ale aspon pre lepsi pocit😀a ešte teda ta unava mi pretrvava a to súvisí s mojim travenim,resp.netravenim😬ja mam aj normálne reflux a teraz sa mi to zhorsilo.. pancreolan nemozem,tak aspon probiotika a espumisan si dávam 🥺Uff tak to verim,ze si sa vylakala,ale myslim,ze to bolo tym jedlom. Mohol sa ti aj zlcnik podrazdit. Veru,ja sa tiez stale bojim,v podstate kazdykrat co idem na wcko,sa bojim ci nahodou nekrvacam🙈
@ivi222 to sa asi každá bojíme, ja mám strach aj pred každym ultrazvukom, či bábätku bije srdiečko 🙏
@ivi222 a inak sa ako cítiš, cítiš niečo v podbrušku?
Ahojte. Ja sa trapim. Pred vianocami som lezala 5 dni v nemocnici. Z nicoho bez bolesti zo mna isla krv a zrazeniny ako z vodovodneho kohutika. Nic ine ako koniec som necakala. Hematom mam no babatko bojuje a nestrhol ho. Som 11+1 a ma 4 cm ❤️. No ale od 25 lezim opat nakolko sa mi opat zhorsilo spinenie a mala som krce. To preslo ale nabehli mi tu chvilku po hospitalizacii zimnice a horucky 39,5. Co som nikdy nemala. CRP bolo 200. Nevedie odkial to presne pochadza nakolko som zdrava. Robia mi vsetky mozne stery a testy a mam 3 kombinaciu antibiotik. Som neskutocne vycerpana a mam hrozny strach. Som rada, ze sa Vam dari a moc drzim palce 🍀🙏❤️
@beba6989 ach 🙏🙏🙏 toto nerada čítam 😞 v prvom rade prajem veľa veľa síl, aby si to zvládla a samozrejme, aby bábo bojovalo a vyhrali ste obaja 🙏 držím palce, aby hematóm zmizol, tak ako aj mne a aby ti všetko zlé ustúpilo 🙏 zaujímavé, že nevedia z čoho to je, verím, že to rýchlo odhalia a daj vedieť, ak bude niečo nové. Verím, že sem napíšeš pozitívne správy 🙏❤️ moc moc držím palce
@snazilkaxy dakujem z celeho ❤️
@snazilkaxy vies co,niekedy citim take pichnutie az bodnutie v podbrusku,zvacsa teda na pravej strane. Tak neviem,vzdy ma napadne,ci ti nema suvis s tou cystou,co sa mi po otehotneni vytvorila na vajecniku🤔🤷a niekedy ked kychnem,zakaslem,alebo sa zasmejem,ci prudkejsie sa otocim na posteli,tak tiez citim nieco ako krc v bruchu,ale len chvilkovo. A Ty?
@beba6989 juuj tak to mrzi aj mna😔 musíš prežívať velky strach. No podstatne je,ze babatko rastie🥰Ale teda som aj ja zvedava,z coho moze byt ten zapal 🤔raz som poznala pripad,ked takyto zapal a horucky sposoboval zub- nejaky kaz co nebolel,nebol asi volne ani vidno .Tak mozno skusit aj zubky dat skontrolovať by pomohlo 🤷drzim palce🙏🙏
@ivi222 ja som na tom podobne, nič ma nebolí, neťahá, nepicha, len občas presne ako píšeš, keď kychnem, alebo sa prudko otočím, myslím, že je to normálne. No a bradavky mám strašne citlivé. Inak nič, ani zle mi nebýva ani nič.
@beba6989 ahoj, dúfam, že už ste doma a ste obaja v poriadku 🙏
@snazilkaxy zial nie 😢. O malicke som prisla a ja som prezila septicky potrat. Bolo to hrozne. Mala som uz infekciu v krvi a bola som uz ja ohrozena. Pan doktor sa mi vyjadril, ze za svoju karieru takyto pripad nemal. Zrejme kortikoidy oslabili mna natolko, ze bezna bakteria sa mi takto rozmnozila a ohrozila plod i mna. Kazdopadne sa snazim z toho nezblaznit a davam sa dusevne i fyzicky dohromady. Moc vam drzim palce uprimne a dakujem ❤️
@beba6989 to nemyslíš vážne 🙏🙏🙏 toto som vôbec nečakala....som úplne v šoku!!! A neviem ani čo napísať...prešla si si a určite stále prechádzaš niečim strašným a myslím, že keď napíšem čokoľvek, nepomôže to k tej bolesti, čo prežívaš. Je mi to nesmierne ľúto a veľmi ti držím palce, aby si sa trápila čo najmenej, presne ako píšeš, nezbláznila sa a žila ďalej, a hlavne nestrácala nádej ❤️ raz to vyjde do úspešného konca 🙏❤️ prajem veľa veľa síl 🙏🙏

@ivi222 dakujem za podporu. Drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo a uzite si krasne sviatky ❤️