Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@mimika1973 ahoj, ja som mala vklad 8. 4 tie bolesti pod bruškom a krížov som mala už pred vkladom, ale pociťovala som aj pýchanie okolo vaječníkov, ci pod bruškom raz v pravo raz v ľavo, tak neviem ci je to ok.Hádam to dobre dopadne
@annavallova mala, nebol problém, ved ich platíš ako samoplatca, predpísal to lekár, to stačí.
@annavallova nemyslíš Crinone? Lebo ten je normalne dostupný na slovenskom trhu, pozrela som to akurát.
@ikuska187 @annavallova ja mam crinone, ale v lekárni mi povedali, že sa prestáva vyrábať alebo dodávať na Slovensko. Dali mi len čo mali na centrálnom sklade ešte so zárukou do mája.
@123elenita môže byť, ale zatiaľ dostupný stále je, keby nebol, tak by to bolo na adc vyznačené. Aj lekáreň si ho je schopná dovtedy objednať, ak ho nemá na sklade, do konca mája je ešte doba. V každom prípade progesteronOvých prípravkov je dosť, čiže zmeniť sa dá vždy, kvôli tomu utekať do Brna by sa mi nechcelo.
@annavallova odkiaľ si?
@ikuska187 no ja ine lieky nechcem mam crinon preto lebo utrogestan mi nerobip dobre, ja mam proste stastie
@annavallova aha no možno aj tento výraz použili, už si nepamätám. Ale je to škoda.. A ja som si nevšimla a prvý mi predali so zárukou do marca 😡 musím sa opýtať v centre ci to vadi
@ikuska187 áno áno, je viacero takých liekov, tak uvidím, čo mi najbližšie povedia.
@annavallova no aspoň to máš blízko aj do Brna, ja som kupovala v BA a tu s tým problém nie je. A pichat Prolutex so neskúšala? Tak sna ho len na SVK nebudú dovážať, sna ho úplne neprestanú vyrábať.
@annavallova jo len tiež nemali vtedy lieky v lekárni, objednávali mi ich. Ja vzdy podám v lekárni recept z mailu, poviem, že na plnú úhradu pacienta a problém nebol, 2x som takto vyberala, kamarátka opakovane v BA tiež a tiež chodí do RG. Ono originál treba, iba kebyže to ide cez poistovnu, inak to nemá čo lekáreň riešiť, ked je tam pečiatka lekára a platíš si to sama, skôr neochota alebo neskusenost?
Ahojte, nájde sa tu niekto po ET?
Ahojte, neponuka niekto FSH? Menopur, gonal, puregln a ine? Dakujem vopred
@susanne08 ahoj ja 8.4 mňa pobolievali kríze a aj pod bruškom ešte pred ET aj potom pociťovala som aj takú pychlavu bolesť pod bruškom ako sú vaječníky na striedačku raz v pravo, raz v ľavo. Tie bolesti mam aj teraz i keď už menej, ale tiež tak na striedačku, kríze už moc nebolia.. Pociťujem občas aj prsia, taky tlak mierna bolesť občas, tak neviem.občas mi je aj na zvracanie neviem ci je to z liekov... Nechcem si nič namyslat. Ty si mala nejaké bolesti? Robila si si aj test?
@ikuska187 ďakujem 😘
@lilly79 ani mi nehovor a teraz mi to ide ešte pomalšie 🙈, ale presne skôr si ho nerob. Ja nie som typ čo by som testovala každý deň, boli by to nervy. Ja na ultrazvuk až po veľkej noci....mali ste tiež PK? Držím palce, v tej druhej skupine čo som ti písala je nás veľa tehu, tento rok je plodný 🙏
Ahojte, je tu niekto, kto si dával schvaľovať niekedy teraz žiadosť do VšZP? Ako dlho to trvalo? Majú na to 15 dní, tak mi povedala pani čo má na starosti zahraničnú liečbu, vravela že mi zavolá a zatiaľ nič, zajtra je posledný deň. V utorok po veľkej noci som objednaná predbežne že si pôjdem po lieky. Neviem, či si po nich budem môcť ísť a faktúru mi dajú až po schválení, samozrejme stimulku viem, že môžem začať až keď príde schválené. Ms mám dostať koncom mesiaca. Ďakujem.
@orchidea1986 ahoj som na teba myslela či ti už prišla žiadosť schválená. Skús napísať do RG či sa to bude dať ale ja si myslím že áno. Daj vedieť ✊🍀
@susanne08 už mi volali z poisťovne, mám to 🙂
@orchidea1986 super 😉
@orchidea1986 a kedy začínaš? Od ďalšieho cyklu? Ja už možno od soboty, záleží kedy príde ms
@laglag ms mam dostat okolo 27.4. tak koncom mesiaca, mam kratky protokol tak 2.dc zacinam.