Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@lilly79 ahoj, uz si testla? ;)
@mimika1973 ahoj áno nevydrzala som na 8 den
@lilly79 a? ...;)
@lilly79 tiez mi dnes vystreluje ale taka bodava bolest do prs a do vajecnika a krize itim hlavne v posteli. Krcok mam hore tvrdsi . Zajtra asi testnem lebo idem endokrynologicke na pravidelnu kontrolu. Mam darovane a mali sme krasnu urodu 5 hatch. blastocyst 🙂 Marcel povedal, ze z toho isto budu deti🙂
Ahojte dievcata, co hovorite na asistovany hatchig? Odporucaju nam ho, vraj je vyssia uspesnost. Vobec sme nad nim neuvazovali ale zacinam rozmyslat. Robi sa 4.den kultivacie, cize mozme sa rozhodnut aj potom.
@dievcatko26 ahoj, ja som si akupunktúru dávala pred ET a nelutujem.... Super sa uvoľnís, stres opadne.... Robí sa 45 min pred vkladom a 45min po vklade cca. Stojí to 100eur a ešte som dostala bylinkové tabletky, ktoré som užívala 2-0-2 presne 14 dní a ešte aj také náplaste v uchu som mala, proti stresu.... Ja za seba odporúčam 👍
@orchidea1986 ja som to tiež mala, môj názor..... všetko čo povie lekár, že zvyšuje úspešnosť, treba využiť.
@dievcatko26 kedy máš let?
@dievcatko26 obidve sú dobré, ja by som dala obe (ale to som ja)
@lilly79 uvidime kolko vajok bude a rozhodneme sa. Ked ste to dali tak ste mali potom vsetky hatchovane blastocycsty?
@orchidea1986 my sme to mali všetko v darcovskom, ale tu akupunktúru som mala navyše. Ja som sa na to informovala sama. Treba sa s koordinátorkou porozprávať, oni sú tam všetci super a bez problémou Ti poradia. Ja som tieto veci riešila s nou a ona to konzultoval s doktorom takže ak ti dali tieto možnosti je na tebe ako sa rozhodneš.

@orchidea1986 ja tiež tak, krátky protokol 2.dc