Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Dievčatá, tie ktoré ste z Východu, akou cestou ste išli do Brna - cez Trenčín, alebo ako by bolo lepšie ísť?
@majka765 my sme z KE a išli sme vrchnou trasou.
@majka765 aj ja som mala obavy z cesty, ale bolo to uplne v pohode. Pred Brnom si ale dajte pozor aby ste neisli cez dialnicu, na ten kusok sa neoplati dialnicnu kupovat. My sme tam boli na prvu konzultaciu, po lieky som si potom bola sama vlakom, prvu kontrolu som mala u svojho gyn a druhu kontrolu uz v Brne a zostali sme tam uz do OPU, kedze bolo o 3 dni.
@majka765 chapem ta. No je to des ta cesta. Posledne som uz bola taka unavena. Isli sme rano o 7 a o 14 som bola objednana. Domov sme prisli vecer o 10...aj dake prestavky sme si robili ale aj tak cely den v aute. Teraz v pondelok ma caka ket takze zase ideme 🙂 po slovensku je to v pohode skoro stale na dialnici len od ceskych hranic je to des. Len po okreskach a nic moc cesty.... Ale tak stoji to zato. My sme rozmyslali ze ak teraz nevyjde tak dalsie ivf uz budeme riesti na sk.. Ta cesta ma odradza uz. Nikdy sme tam neprespali kvoli tomu aby muz nemusel brat dva dni dovolenky ale aby mu stacil jeden den.
@susanne08 ano ❤️ Dlho, nooo, presne polrok od opu bol vklad. To jedno som šanovala ako poklad. Hcg snad bude, ale nech je potom aj vsetko ostatne v poriadku 🙏🏻 pre mna, ale myslim si, ze určite pre každú co riešime ivf je to najväčší zázrak na svete ❤️Uzivaj babatko 😍 To je to najviac! A dakujem 😉☀️

@ikuska187 ja na 18dc, ale to nie som asi veľmi smerodajná :( lebo na ten 10dc som mala 20mm foliky a myslím si, že mi ho vkladali na 6ty deň po ovu. Tak neviem, uvidíme