icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

ceklis
29. máj 2019

@ikuska187 ja na 18dc, ale to nie som asi veľmi smerodajná :( lebo na ten 10dc som mala 20mm foliky a myslím si, že mi ho vkladali na 6ty deň po ovu. Tak neviem, uvidíme

ikuska187
29. máj 2019

@ceklis jj, je to individualne, len vyhutujem. 😊

ceklis
29. máj 2019

@ikuska187 ideš na prvý ket? Ty máš tie dve pgd embryjka, či? 😍 berieš estrimax, či sledujú ovu?

ikuska187
29. máj 2019

@ceklis jj, tak po PGD 2. Beriem Estrimax, bo PCOS. Minule bolo všetko ok na, 10ty deň, nebyť polypu už by bol termín vkladu, len nepovedal o koľko dní 😁 tak dumam, na aký deň to vyjde, ak nebude stopka.

ceklis
29. máj 2019

@ikuska187 jasneee 🙈 už pozerám čo si písala. Je toho veľa na pamätanie si 🤪 kedy ideš na kontrolu?
To pgd je super vec 👍🏻 Budem držať palce silno

majka765
29. máj 2019

Dievčatá, tie ktoré ste z Východu, akou cestou ste išli do Brna - cez Trenčín, alebo ako by bolo lepšie ísť?

orchidea1986
29. máj 2019

@majka765 my sme z KE a išli sme vrchnou trasou.

ceklis
29. máj 2019

@majka765 nemajú pobočku aj v Ostrave? Ta nie je bližšie? Cestu nezávidím 😕 ale určite sa oplatí 👍🏻 Sú to odborníci 🔝

milus777
29. máj 2019

@majka765 my chodime do brna.sme z okresu prešov.boli sme už si 6 krat.najrychlejsia trasa je po hornej dialnici a ano cez trencin...tu je presna trasa 🙂

majka765
29. máj 2019

@milus777 ďakujem veľmi pekne. Aj ostatným dievčatám. Prvá cesta bude asi najhoršia, ale tak nejako zvládneme. Dúfam. 🙂 Mna ta cesta najviac odrádza. Keď bolo treba, aj ste tam niekedy prespali?

orchidea1986
29. máj 2019

@majka765 aj ja som mala obavy z cesty, ale bolo to uplne v pohode. Pred Brnom si ale dajte pozor aby ste neisli cez dialnicu, na ten kusok sa neoplati dialnicnu kupovat. My sme tam boli na prvu konzultaciu, po lieky som si potom bola sama vlakom, prvu kontrolu som mala u svojho gyn a druhu kontrolu uz v Brne a zostali sme tam uz do OPU, kedze bolo o 3 dni.

milus777
29. máj 2019

@majka765 chapem ta. No je to des ta cesta. Posledne som uz bola taka unavena. Isli sme rano o 7 a o 14 som bola objednana. Domov sme prisli vecer o 10...aj dake prestavky sme si robili ale aj tak cely den v aute. Teraz v pondelok ma caka ket takze zase ideme 🙂 po slovensku je to v pohode skoro stale na dialnici len od ceskych hranic je to des. Len po okreskach a nic moc cesty.... Ale tak stoji to zato. My sme rozmyslali ze ak teraz nevyjde tak dalsie ivf uz budeme riesti na sk.. Ta cesta ma odradza uz. Nikdy sme tam neprespali kvoli tomu aby muz nemusel brat dva dni dovolenky ale aby mu stacil jeden den.

ikuska187
29. máj 2019

@ceklis jasne, nedá sa pamätať každý príbeh. V utorok mame kontrolu. Snažím sa myslieť pozitívne, uvidíme ci sa aj chytí embryjko 😊😊😊

ceklis
29. máj 2019

@ikuska187 jasne že sa chytí. Stelc mi povedal pri vklade že to je len o genetike 🙄 tak uvidíme ✊🏻✊🏻✊🏻 Držím silno palce nech kontrola dopadne ok. Teším sa na pozitívne správy.

ikuska187
29. máj 2019

@ceklis a už si mala teda KET?

ceklis
29. máj 2019

@ikuska187 áno, v piatok 24.5 😊

ikuska187
29. máj 2019

@ceklis ohoho, držím silno silné palce 😊😊😊

riona
6. jún 2019

@ceklis ako to dopadlo?

ceklis
Autor odpoveď zmazal
ikuska187
6. jún 2019

@ceklis wau, riadne koľajnice 👌👌👌 ktorý DPT si? To bude pekne HCG, určite.

ceklis
6. jún 2019

@ikuska187 zajtra tých 14dni 😍 bojím sa ešte tešiť, ale som taká šťastná že ta čiarka tam je 🙏🏻

ikuska187
6. jún 2019

@ceklis chápem, tiež by som sa aj bála, aj tešila, ale krásne // 😊😊😊

ceklis
6. jún 2019

@ikuska187 ďakujem ❤️

evaachesa
6. jún 2019

@ceklis waaau, ze ciarky? Toto su kolaje ako hrom 😍 hcg bude vysokeee, blahozelam uz teraz 😊😍

riona
7. jún 2019

@ceklis teda riadne dve ciarky vyrazne. Ja som mala uplne slabu tu druhu a hcg 7312. Myslela som si se cakam min. Trojicky. Nakoniec mam dve krasne deticky.

ceklis
7. jún 2019

@riona fakt si mala hcg na 14ty deň po vklade 7tis??? Wau
Vkladali ste dve embryjka?

riona
7. jún 2019

@ceklis ano uz som si spomenula presne 7215. Vkladali mi dve.Hodnota aj na stvoricky.

ceklis
7. jún 2019

@riona myslím si, že bude len jedno v mojom prípade 🙏🏻 Dúfam, že bude všetko ok.
Dvojičkám veľa veľa zdravicka a rodičom kopec radosti prajem. Veď napíšem ako som dopadla.
Kks, že 7tis hcg 😮😮😮 na 14ty deň!!! Paráda

susanne08
7. jún 2019

@ceklis jé gratulujem to sú kolajnice😍 teba si pamätám, dlho si čakala a mala si tušim jedno embryjko. ja som mala tiež dosť vysoké HCG 3152 a budeme mať zdravého chlapčeka. daj vedieť koľko bude HCG.

ceklis
7. jún 2019

@susanne08 ano ❤️ Dlho, nooo, presne polrok od opu bol vklad. To jedno som šanovala ako poklad. Hcg snad bude, ale nech je potom aj vsetko ostatne v poriadku 🙏🏻 pre mna, ale myslim si, ze určite pre každú co riešime ivf je to najväčší zázrak na svete ❤️Uzivaj babatko 😍 To je to najviac! A dakujem 😉☀️