icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

susanne08
24. apr 2019

@orchidea1986 ako som ti písala, my sme si to dali a z 5 sme mali 4 hatchujúce. tých 200 eur už nie je tak veľa 😘 a čo Vám ešte odporučil?

evelka81
24. apr 2019

Ahojte je tu niektora, ktorej neviesiel ET s darovanym v Brne? Mali sme 5 hatch blastocyst tak mame este 4 zamrazene. Vklad mi robili aj ked som mala 3 velke cysty z lieku Diphereline 3. Na vrhnu nam nejake vysetrenie alebo skusit dalsie. Ani moje vajicka sa mi nechceli zahniezdit. Zahniezdilo sa raz v Ba , ale asi som nemala prasknuty folikul ten o tyzden praskol a tehu test zbledol.

laglag
4. máj 2019

Ahojte, chystá sa niekto na Opu alebo je čerstvo po? Nás čaká budúci týždeň

ceklis
4. máj 2019

@evelka81 fuha a oni robili transfer keď tam videli ten neprasknuty folikul? :( ach jo
Ja asi idem tento mesiac na ket s tým mojim jediným embryjkom a hrozne sa bojím. Neviete či náhodou robia aj v nedeľu (ak by ten ket tak vyšiel)? Ďakujem

ceklis
4. máj 2019

Ozaj a neviete čo znamenajú tie písmenka pri označení kvality embryi?

laglag
4. máj 2019

@ceklis super, tak si sa rozhodla že idete NATO? Tak ti prajem nech sa krásne uchytí. Určite robia v nedeľu keď ti to tak vychadza

ikuska187
4. máj 2019

@ceklis držím palce, robia aj cez víkend, neboj 😊😉 ja sa chystám o mesiac. Aké máš písmenká embrya? Číslo je počet dni

ceklis
4. máj 2019

@ikuska187 vieš čo?ja by som to ešte radšej posunula o mesiac. Veď uvidím. 9maja mám ešte kontrolu na hematologii, tak uvidíme ako to vyjde a či sa podarí odsledovať ovu tak aby boli oni spokojní. Som zvedavá ako to pojde🙄 Ja by som ešte chvela pred vkladom schudnúť aspoň 5kil😂 ale to už asi nedam🙈
Neviem aké cislo, to mi nepovedala ale je to hatchujuca blastocysta aa, neviem čo to znamená, doteraz som ani nevedela aké je to embryjko🌹 ty ideš na vklad s estrimaxom či bez?

ceklis
4. máj 2019

@laglag no ja zatiaľ len zo zvedavosti sa pýtam. Že aby som sa nestresovala ak by to tak blbo vychádzalo :( už nech to mám za sebou. 😊

ikuska187
4. máj 2019

@ceklis 5AA je morfologicky naj kvalita HB 😊😉 ja musím s Estrimaxom, keďže mam PCOS, len dúfam, že tam zas nebude polyp, bo ma porazí 🙈🙈🙈 ja som schudla 4 kg ani neviem ako, ešte 1-2 kg, ak sa podarí za mesiac, tiež budem rada.

ceklis
6. máj 2019

@ikuska187 tak prosím pekne 😞 konečne sa rozhodnem pre ket a ms nikde!!! V sobotu som mala dostať, dnes som mala ísť na intralipidy do Nitry a ms nikde!!! To čo je? :( nikdy mi nemeškali! Tehu test uplna beloba :( nechápem čo to je. Snáď nie prechod 😤

ikuska187
6. máj 2019

@ceklis Ježiš nie preboha, nestras prechodom. To bude stresom, to ako na potvoru. Pred stimulkou mi meškal a po OPU v septembri som na KETovu MS čakala do decembra, bo prosto neprisiel, mam síce PCOS, ale cyklus 35dnovy, no a KET nakoniec ved vieš nebol. To je skratka naschvál toto, keď treba nie je 😣😣😣🤦‍♀️

ceklis
6. máj 2019

@ikuska187 úplne nervy mám na to celé 😢 fakt sa mi to doteraz nikdy nestalo, že dva dni mešká. Kokos, keby aspoň daky duch na testy a biochemické, tak ešte ok. Ale čo to je? Ovu určite bola podľa teploty, tak fakt že neviem. Večer vypijem dáke víno a uvidím čo zajtra.

ikuska187
6. máj 2019

@ceklis ak máš odsledovanu ovu, tak určite príde, pripite si s mužom, spravte si pekný večer ešte 😉😊

szkatuska
7. máj 2019

Ahojte! Niektora z Vas si dala spravit karyotype v Bratislave? Ak ano, v kt.nemocnici, klinike? Dakujem za odpovede! 🙏

petravep
14. máj 2019

@stando13 ahoj mne Stelc vkladal a neuspesne

riona
17. máj 2019

@evelka81 amh s uhniezdenim nema ziadnu suvislost. Ja mam amh 0.01 a podarilo sa ma 1 krat.

riona
17. máj 2019

@ikuska187 mne vkladali DE. Uz 3 roky som bola v prechode. Skusila som dala som si vlozit 2 embrya i ked ma strasili ze je tam riziko predcasneho porodu stale som trvala na 2. Stelcl mi ich vklakal a po vklade mi povedal ze jej tam 60% sanca uspechu. Co sa mi zdalo velmi dobre kedze ja som si myslela ze je sanca tak 38% a vyslo to. Teraz mam doma 2 krasne deticky a navyse chlapceka a dievcatko. A co sa tyka porodu rodila som v 40 tt plne donosene deticky ktore mali cez 3 kg kazde a 51 cm. Drzim vam vsetkym paste nech to kazdej vyjde.

mimika1973
17. máj 2019

@riona ahoj kolko uz maju mesiacov dvojcatka? To je super sa dostat az do 40tt s dvojkami! 🙂
Stelcl ma zlate rucicky, od neho mam prveho synceka ked bol este v RF ;)

evelka81
17. máj 2019

@riona to im si vysetrenia mam mierne zvysene cytokiny , najskor povysetrujem a hlavne mam nizke tsh 0.07 toto musim dat do poriadku davala mi vysoke davky a tak mam primarnu hypothyreozu

riona
17. máj 2019

@mimika1973 maju teraz 3,5 mesiaca. Su uzasne a sikovne. Inak to bol moj uplne prvy vklad hned som sla do brna a vyslo to.

majka765
27. máj 2019

Ahojte dievčatá. Tak, už ideme aj my do Brna. Objednaní sme ku MUDr. Sochorovej. Máte ju niekto? Aká je?

leo267
27. máj 2019

@majka765 ahoj majka ja som ju mala a zajtra ideme ideme uz na potvrdenie akcie srdiecka 🙂 V klude mi napis sukromnu spravu poviem ti viac onfo 🙂

susanne08
28. máj 2019

@majka765 ja som ju mala pri vklade v sobotu a bola super ako všetci tam ☺️.

ikuska187
28. máj 2019

@susanne08 a kedy si bola na poslednej kontrole sliznice, myslím aký deň, keď ti vyšiel vklad na sobotu, diky za odpoveď 😊

susanne08
28. máj 2019

@ikuska187 poslednú kontrolu som mala na 10DC a na 14 DC bol odber folikulov (pondelok) PK bola a tým pádom vklad v sobotu dnes som 12tt a vo štvrtok dúfam, že je všetko OK a dostanem knižku. Tvoj nick si pamätám, len teraz neviem v akom si štádiu ci stimulácia alebo Ket.

ikuska187
28. máj 2019

@susanne08 aha, ja som si myslela, že si mala KET, v júni snáď bude KET. Jasne, ze už dostaneš knižku, gratulujem ❤️😊

susanne08
28. máj 2019

@ikuska187 ďakujem, tebe držím palce aby ti to tiež vyšlo. 😘

ceklis
28. máj 2019

@ikuska187 ja som bola na kontrole len raz na 10dc a podla toho mi urcili vklad 🙂

ikuska187
28. máj 2019

@ceklis a kolky deň cyklu bol vklad? Idem na kontrolu 11. DC , tak prepočítavam 😁, sliznica na 99 percent problém nebude 🙈 len aby tam zas nebolo dačo čo nemá 🙈