Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Ahojte je tu niektora, ktorej neviesiel ET s darovanym v Brne? Mali sme 5 hatch blastocyst tak mame este 4 zamrazene. Vklad mi robili aj ked som mala 3 velke cysty z lieku Diphereline 3. Na vrhnu nam nejake vysetrenie alebo skusit dalsie. Ani moje vajicka sa mi nechceli zahniezdit. Zahniezdilo sa raz v Ba , ale asi som nemala prasknuty folikul ten o tyzden praskol a tehu test zbledol.
Ahojte, chystá sa niekto na Opu alebo je čerstvo po? Nás čaká budúci týždeň
Ozaj a neviete čo znamenajú tie písmenka pri označení kvality embryi?
@ikuska187 vieš čo?ja by som to ešte radšej posunula o mesiac. Veď uvidím. 9maja mám ešte kontrolu na hematologii, tak uvidíme ako to vyjde a či sa podarí odsledovať ovu tak aby boli oni spokojní. Som zvedavá ako to pojde🙄 Ja by som ešte chvela pred vkladom schudnúť aspoň 5kil😂 ale to už asi nedam🙈
Neviem aké cislo, to mi nepovedala ale je to hatchujuca blastocysta aa, neviem čo to znamená, doteraz som ani nevedela aké je to embryjko🌹 ty ideš na vklad s estrimaxom či bez?
@ceklis Ježiš nie preboha, nestras prechodom. To bude stresom, to ako na potvoru. Pred stimulkou mi meškal a po OPU v septembri som na KETovu MS čakala do decembra, bo prosto neprisiel, mam síce PCOS, ale cyklus 35dnovy, no a KET nakoniec ved vieš nebol. To je skratka naschvál toto, keď treba nie je 😣😣😣🤦♀️
Ahojte! Niektora z Vas si dala spravit karyotype v Bratislave? Ak ano, v kt.nemocnici, klinike? Dakujem za odpovede! 🙏
@ikuska187 mne vkladali DE. Uz 3 roky som bola v prechode. Skusila som dala som si vlozit 2 embrya i ked ma strasili ze je tam riziko predcasneho porodu stale som trvala na 2. Stelcl mi ich vklakal a po vklade mi povedal ze jej tam 60% sanca uspechu. Co sa mi zdalo velmi dobre kedze ja som si myslela ze je sanca tak 38% a vyslo to. Teraz mam doma 2 krasne deticky a navyse chlapceka a dievcatko. A co sa tyka porodu rodila som v 40 tt plne donosene deticky ktore mali cez 3 kg kazde a 51 cm. Drzim vam vsetkym paste nech to kazdej vyjde.
@riona ahoj kolko uz maju mesiacov dvojcatka? To je super sa dostat az do 40tt s dvojkami! 🙂
Stelcl ma zlate rucicky, od neho mam prveho synceka ked bol este v RF ;)
@mimika1973 maju teraz 3,5 mesiaca. Su uzasne a sikovne. Inak to bol moj uplne prvy vklad hned som sla do brna a vyslo to.
Ahojte dievčatá. Tak, už ideme aj my do Brna. Objednaní sme ku MUDr. Sochorovej. Máte ju niekto? Aká je?

@orchidea1986 ako som ti písala, my sme si to dali a z 5 sme mali 4 hatchujúce. tých 200 eur už nie je tak veľa 😘 a čo Vám ešte odporučil?