icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
maci25
19. jún 2019

@dievcatko26 tak teraz som na prášky už ozaj 😀 idem skúsim volať tam ešte po 108x , ale mi nikto nezdvíha... najlepšie bude ked mi zavolaju ráno a cesta tam 3hod. a drahého porazí, lebo nebude mať náhradu za seba v práci 👏 ach jaaaj

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
ikuska187
19. jún 2019

@maci25 mne 2 dni dopredu.

maci25
Autor odpoveď zmazal
dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
maci25
19. jún 2019

@dievcatko26 ano zlatá Klára, pri prvom ET mi tiež pomohla ona, ked mi neodpisovala Jana, tak som dala na kopiu aj Kláru a za 10 minut e-mail od Daňkovej a velké ospravedlňovačky 😂 viac krát som čítala tu na forach, že Klára odpisuje hneď, no škoda jej 😢 čo už... zajtra budem volať hned od 8:00 hod hned na recepciu radšej a potom triskáč do Brna 😂😂😂

maci25
19. jún 2019

@dievcatko26 a blahoželám k tehulkovaniu 😘🙏❤

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
ceklis
19. jún 2019

@maci25 no ja na tvojom mieste by som už o ôsmej sedela v aute keď cesta trva 3hodiny. Radšej budem tam skôr a čakať tam ako stresovať po ceste. Sadnite o 7:00 do auta a po ceste to vybavis ✊🏻 Moc držím palce. Ja som mala klaru po opu a naozaj úžasný človek!

ceklis
19. jún 2019

@dievcatko26 som necitala toto posledné a úplne s tebou súhlasím. Tiež by som to takto riešila. Radšej byt niekde tam nablízku ako potom rýchlo rýchlo ponáhľať sa a vystavovať sa zbytočnému stresu

daniela2707
19. jún 2019

@ceklis ahoj, tak som rada, že si úspešne dopadla. Teším sa. Náhodne som išla na túto stránku a prečítala si, že to dobre dopadlo. Drz sa🙂

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
maci25
19. jún 2019

@dievcatko26
@ceklis
jaaaj baby moje šak totok , ja už mám stres teraz , pojdeme hned skoro ráno tam určite , len dúfam, že budú snehuliaci rozmrazení, ked nie tak to tam bude o rošambo postarané 😂 ked tam prídeme zbytočne 😨 a to že stojí KET už 360 EUR tiež mi nikto nepovedal,do kelu aj s Janou... toť novinka pre mňa, panebože to mojmu poviem az cestou tam radsej, lebo tam ani nepojde 😨

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
maci25
19. jún 2019

@dievcatko26 díky za info teda 😉 tak zajtrajšok ukáže či nám vlastne vklad spravia a za kolko 🙄 fakt nehorázne prachy 👎 dám vedieť ako sme pochodili zajtra 😉 a teraz si idem dať normalne decko červ. vína asik na nervy a na sliznicu 😂😂

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
laglag
19. jún 2019

@dievcatko26 nikomu to nepovedz ale dala som si aj po vklade 🙂

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
ceklis
19. jún 2019

@dievcatko26 áno 🙈 toto ma položilo keď som išla platiť za ket. Počítala som s 200eur a že 360!!! Kokos, to aká haluz že takto to zdvihli.

ceklis
19. jún 2019

@daniela2707 ďakujem veľmi veľmi pekne. Je to ozaj obrovský zázrak, no ja sa zatiaľ nejako nedokážem tešiť. Hrozne sa bojím aby bolo všetko ok. Dám vedieť, budúci týždeň idu hľadať srdiecko.

ceklis
19. jún 2019

@dievcatko26 kedy si bola na vklade? Lebo ja 24.5 a už som platila tuto. A pritom podľa mna by som mala mat tu starú, lebo ET nebol :( no sak ale kašlem už na to, hlavne že to vyšlo.

ceklis
19. jún 2019

@laglag ja som po vklade pila dva deci vina každý deň asi týždeň pokym nebola čiarka 🤪 na kľudnejší spánok 👍🏻

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
ikuska187
19. jún 2019

@ceklis ja som prvé 2 dní pila decko červeného 😁 ja som platila za KET minulý tyzden 200 eur plus embryoglue 130 eur.

daniela2707
20. jún 2019

@ceklis budem silno držať palce. Myslieť pozitivne🙂

nila1111
20. jún 2019

@ceklis skus sa uholnit a tesit a mysliet iba pozitivne... velmi drzim palceky

maci25
21. jún 2019

@dievcatko26 ahojček, tak sa hlásim až dnes, včera som bola ko 👎 tak v stredu večer, ked prišiel drahý z roboty rozhodol, že vyrazíme ráno 6:00hod. a hotovo. Bol naštartovaný na nich,ak by povedali že KET nebude 😂 Tak sa stalo, po ceste mi o 7:15 zvoní telefon aaaaaa moja koordinátorka sa ozvala 😲, že KET sa samozrejme uskutoční o 10:15 hod. 👍 a výhovorky, že nemohla sa mi dovolať, že som jej dala zlé číslo,že ona poslala mail ale zááááhadne neprišiel a bla bla bla. No zhrniem to. Dorazili sme, spravili KET o 10:15 hod, ešte info , že z 3 nanukov sa 1 rozpadol pri rozmrazovaní 😢😢 tak druhého nám vložili a jedno zamrazili. A to hlavné cena ... 200Eur a to preto, lebo moj povedal koordinátorke, že počul, že zdvihli ceny, prečo nás o tom nikto neinformoval, tak ona nato, že sa pokúsi vybaviť nám ešte za 200. Ved my, ked sme s nimi podpisovali papiere na IVF minulý rok, tak tam bol KET 200 Eur. Tak sme išli spokojní domenko. Teraz už len budem dúfať, že bude ☃ bojovať 🙏🍀