Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@maci25
@dievcatko26 baby a dávali ste si aj vy mrazit každé zvlášť? Nám to tak doporučili
@dievcatko26 robia po 2 ks ešte, btw aj tebe sa chce tak spat?
@dievcatko26 hmmm, vieš ono s tým rozmrazovaním, máme s mužom nato svoj názor 😎 kedže to pani J. pokašlala, myslíme si, že rýchlo ráno dávala veci do poriadku, a všetko rýchlo rýchlo, takže sa to mohlo aj stať rýchlo, ved vieme, že na rýchlo nič nie je dobré 🙊... my sme dávali mraziť všetko blasty 5AA, 5AB,5AB a to v tomto poradí. a vidíš prvú rozmrazili na transfer 5AA a rozpadla sa, potom ževraj rýýýchlo rozmrazovali tú druhú. A euráky že museli zdvihnuť kvoli konkurencii 🙈
Baby, brali ste pred transferom utrogestan? Ja si vkladam od opu 4-0-4 a mam si aj pred transferom, ten je ale naplanovany na 8:30 a kym tam docestujeme,tak to tiez nejaky cas trva...kedy najneskor pred transferom sa da vlozit? Dakujem
Baby my ideme do RG až v septembri keďže je dovolenková sezóna..všetko ohľadom vyšetrenia a metód mi je jasné..jediné v čom tápem je ZP..viem si aj dopredu vybaviť nejaké papiere?alebo až po prvej konzltácii?
@dievcatko26 aha takže to sa dozviem ako budem stimulovať už pri prvej konzultácii?bo toto mi nejako nie je stále jasné..
Baby prosím Vás, prvá konzultácia v Reprogenesise je zdarma?
@lienocka1988 ano
Ahojte, zacinam prvu stimulaciu v Reprogenesis, odisla som z Iscare BA po neuspesnych pokusoch.. Ideme ako samoplatcovia a zistila som ze dost zdvihli ceny oproti info z minuleho roku ☹
No nakolko si musime zaplatit aj PGT a ERA test, bude to financne dost narocne, takze chcem usetrit aspon co sa da na liekoch. Prvu davku som zobrala od nich, ani sa ma nespytali ci chcem recept alebo kupit priamo tam.. Doma som zistila, ze u nas je cena za balenie Menopur 75IU o asi 50 EUR nizsia ako mi nauctovali u nich ☹
Mate s tym niekto skusenost? Davaju aj recepty ktore sa daju vybrat na Slovensku?
Dakujem pekne.
@summer_103 ahoj, doteraz som s tým problém nemala, vyberala som stále v tej istej lekárni, ešte mi aj objednávali lieky. No minulý týždeň, keď som si šla vybrať Progesteron, mi ich zrazu vydat nechceli, skončilo to veľkou hadkou s farmaceutkou aj pani vedúcou, strašne dôležité brzdy, nakoniec som to vyhadala, ale padli vyhrážky typu, že nabudúce mi už nevydaju 🙈