Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@nikolajka2 serapetaza znizuje zapal aj cytokiny a nac je na nidaciu
Ahojte dievcata som 9 den po Ket s darovanymi vklad mi robil Koukal a test snehobiely. Je este nejaka mala nadej? Isla som do Brna s tym, ze to tam dame jednoduchsie a so svojimi vajickami sme mali 2 x ivf ani raz vhodne vajicko a tak sme sli do datovanych to som myslela, ze uz bude topka a proste od mladej baby vajicko vide a et nic a ket vyzera tiez tak. Nic mi tam nenavrhli ponprvom neuspechu som si dala porobit sama vysetrenia a Marcel ma uvital prinkontrole s uskrnom tak co vysetrenia porobene? A potom ci mam otazky no tak uz som ani nemala ale aj tak im doverujem a nic:(
@laxxvita aj ja este malinko dufam krcok mam tvrdy aj ked teraz vecer som citila otvor taky rozcapeny. Prsia citim od vcera dovtedy bodanie vo vajecniku krize a bolest ako na ms ale tie ja realne uz nemavam niekolko rokov a pri neuspesnom et som ich nemala preto som si myslela, ze je to ono a vide to 🙂
@evelka81 áno, presne také isté boli moje prvé príznaky po 2 týždnoch po ivf. Citlivejsie prsia, pichanie vo vaječníku, kríze ako keby som bola už v 9mes. A pocit, ako keby mi kazdu chvíľu mal prísť menzes. Krcok neviem, skúšala som nahmatať ale keďže predtým som to nikdy nerobila, nemala som s čím porovnať.. Drzim ti moc palce 🙏🏼❤️🍀😉.. Musí to vyjsť, čo som čítala recenzie, klinika je veľmi úspešná.
@evelka81 ahojky, dnes si neskúšala ci už nie je dusík? Najneskôr 12 DPT po trasfere HB musi už na teste niečo byť, čiže ešte šanca je. Oni tie vyšetrenia nejak extra neuznávajú, aj v RG aj co píšu baby z RF, s tým sa nejak netráp, aj tak už máš asi všetko porobené, viac s tým spraviť nevies. Ešte mate embrya? Držím palce 🍀🌼😊
@evelka81 Juuj, snáď ešte za tie 4dni..ja som 1x testovala po 10dnoch koli dokúpeniu si tabletiek, ak by to vyšlo, neverila som vlastným očiam, že mám na teste 2ciarky.. Ináč by som si test robila až po 12dni.. Nechcela som si kaziť ten pocit, že som v tom niakym negatívnym testom. Moc ti držím palce.
dievcata robia v Reprogenesis pipele naskrabnutie sliznice a v ktory den cyklu sa to robi a kolko to stoji? Dufam , ze je to bez narkozy?
@evelka81 pozrela som cenník, majú tam Pipelle, ja mam ale cenník z 2018 ešte, tam stál 80 eur, ale menili cenník. Zvyšok neviem, napíš koordinátorke, anestéza k tomu 100 eur predtým, neviem, či by som to ja dala bez, ale myslím, že keď povieš, že ju nechces, tak ti zrejme vyhoveju.
@ikuska187 ja mam novy cennik a nevidim o tam ako pipelle mozno embryonalny sctatching alebo hsg . Tak potom je lepsie sa dat urobit u svojho gynekologa hystero za 50 eur v narkoze a naskrbe tiez. Dnes som 11 den nestestujem az zajtra stake ma bolia krize ale prsia mi padli uz nie su citlive este rozmyslam , ci dnes neskocim gynekologovi na krv hcg ci je este skoro?
@ikuska187 pojdem v utorok testnem este zajtra. Lieky beriem. Za sa mi vratili krize a bolest brucha ale uz nie taka ako na ms. Mala som vlozenu hatch. blastocystu 5AAA tak malo by to byt vidiet. Ak to nevide dam si naskrabnut tu sliznicu a nasadim prednison aj ked su skor proti nemu v Brne
Ahojte aj dnes na 12 den test snehobiely okrem krizov a tvedeho krcka nic necitm mam vysadit lieky nech mi pride MS cim skor lebo utros mi to brzdi?
@evelka81 netestuj zbYtocne ta to stresuje a robi smutnou, pockaj 14 dni a urob test z krvi.... vraj kazde tehotenstvo je ine, tak zbTocne neporovnavaj co citis s netom... viem sa to lahko hovori ... ja mam take pocity kazdY mesiac a :( a kwd som nemala tak bolo chvilku ... drzim palceky
Dievcata aj na 14 den mam test snehobiely a tak ani ket nam nevysiel 😞

@evelka81 - ahoj, mne doktor naposledy povedal,ze na KET nepotrebujes, aby folikul praskol,len aby sliznica bola dobra. Na co beries tu serrapetazu a nac? Co to je to nac?