Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@summer_103 ja som tam tiež po nich vrestala, že 5x problém nebol a zrazu je, náhrada za Menopur nie je?
Ahojte, je tu niekto kto bol na vklade, alebo sa chysta?
@nikolajka2 bola som2 x a nic nechapem ziadny problem rok sa nedari a ani umele nevyslo
@petravep -no ja som bola akurat dnes na vklad ,ale mam total depku. U koho si tam bola?
@nikolajka2 vkladal mi 2 x Stecl ale patrila som Koukalovi len okrem vybratia vajicok a prvej konzultacie som s nim nic viac neabsolvovala bud bol sviatok dovolenka nemal sluzbu. Daj vediet ci sa podarilo ja uz to nechavam na prirodu. Mam 13 rocneho syna problem ziadny tak verim ze to pojde
@nikolajka2 držím palce a hlavne buď pozitívne naladená. Nám to vyšlo na 1x, boli sme u Koukal a pri vklade bola Sochorova. Už som v 22 tt 🙏 všetko v poriadku. Daj si deci červeného vínka a ja som jedla Mega ananásu aj ananásový džús. Ja som bola psychicky dobre naladená na ivf, predtým kadečo za sebou.... Drž sa
@susanne08 - dakujem. Stavu pijem aj ja, uz treti den. Asi si musim este kupit zivy ananas. Neviem sice dokedy ho treba jest,ale tak este potiahnem.mala si aj nejake priznaky 3-4ty den?
@nikolajka2 ja som asi skoro 2 týždne mala ananásový. Nie, to je skoro si myslím a našťastie ja som vydržala a 1x testovala až na 14 deň od vkladu, v pondelok na 15 deň som išla až na krv. Ja by Som nemala nervy sa testovať denne ale každá sme iná a každej aj inak ukáže na x deň dve čiarky. 🍀 najdlhšie 2 týždne to boli veru. Potom na akciu srdca to boli ďalšie nervy, potom špinenie a keď prešiel 1. Trimester tak som si vydýchla. Hlavne nech ti to rýchlo utečie a // čiarky nech máš. Skús sa niečím zamestnať, výlet, konicek, práca, hocičo.
@susanne08 -dakujem ;)
Ahojte! My s partnerom uz 2x sme sa dostali az po PGT -geneticke testovanie emryi. Uz 2x nám vysli aneuploidy . 😞😪Je tu niekto, kto má taky isty problém? Darované vajícka by som nechceli. Či náhodou nevie nám niekto poradit, ci existuju nejake metody, moznosti aby sme nemali chore emryá... dakujem Vám za rady
@szkatuska ahoj, podľa toho aký je problém, ak má muž zlý SPG, tak sa dá spraviť ešte PICSI alebo MACS, aby sa vybrali co naj spermie, pripadne by som to dala aj s dobrým SPG, nikdy nevieš, keď už 2x PGD dopadlo zle. Ak je problém vo vajíčkach, tak bohužiaľ kvalita vajíčka sa zmerať nedá, iba ci je zrelé / nezrelé, jedine co ty zmôžeš je nadopovat sa vitamínmi, čo predpokladám, že ak tak robíš, zvyšok je príroda. Drz sa 🍀
@laxxvita odber HCG 14ty deň po vklade, USG robia o 2 týždne od pozitívneho HCG. Ja som ale odbery aj USG už dala u svojej gyndosky a to 7TT plus 3, skôr ma pozrieť nechcela, aby bola istota. 14ty deň po vklade uvidí max zvýšenú sliznicu, iba ak by si mala vysoké HCG, tak vidno dutinku, nič viac. Budúci týždeň by ti už mohli vidieť takmer s istotou gestacny vacok, na zvyšok je ešte skoro.
@laxxvita od vkladu 2 týždne krv ( mne to padlo na víkend) a potom o dva týždne som mala ísť na ultrazvuk. Medzi pozitívnou krvou a čakaním na ultrazvuk som začala spinit tak som utekala gyn a už bilo srdiečko, bola som 5+6 tt. Podľa poslednej menzes 6 tt. Ono skôr na ultrazvuku nič neuvidia, treba ísť najprv na krv a to ti aj tvoj gynekolog spraví. Koukal napr chcel krvné testy. Že nie len test. Ja som mala dosť vysoké hcg, aj tu v skupine som to riešila ale čakáme 1 bábo. Gratulujem k // čiarkam. 🍀
Ahojte od zajtra zacinam pripravu na Ket s Lenzetto. Mam kontrolu v Brne 12.8. ide tiez niekto este🙂
Vsetkym vam drzim palce aby ste boli tehotne. Mne to vyslo na prvy krat vkladal stelcl a msm teraz 6 mes tie najkrajsie dvojicky.
Ahojte baby, dokedy ste užívali lieky? Do 11. týždňa alebo do 11 plus 7? Snáď ma chápete, čo sa pytam 😊😁 koordinátorka mi to nejasne napísala, teraz nad tým dumam, určite tam budem písať mail. Diky 😊
@ikuska187 ahoj. Lieky som uzivala do ukonceneho 12 tt. To znamena ked budes 11+7, teda 12+0....tak to je posledny den kedy budes brat lieky. Vtedy prebera funkciu tvorby hormonov uz placenta takze sa uz hormony nemusia doplnat 🙂 mne kazali vysadit zo dna na den aj estrogen aj utrogestan...
Ahojte ako sa dostanem z Ba do Reprogenezis vklakom a ake spojenie je zo stanice a kolko stoji listok na dopravu?
@evelka81 ahoj chodila som ranným vlakom Slovenská strela, ale to bolo pred rokom, takže sa určite zmenil poriadok, musíš kuknúť, chodil 6:10 myslím. Z hlavnej vlakovej stanici chodí elektrická číslo 1 smer Bystrc Ecerova, vystupuje na zastávke Lipová, hneď prvá zastávka za vystavistom. Cenu si už nepamätám, ale boli tam na zastávke aj automaty na lístky aj cez cestu hneď novinový stánok, kde sa isto sa tiež da kúpiť. Pozor, ale hlavnú stanicu tam začali rekonštruovať, trosku sa to skomplikovalo, vlak chodi na inú stanicu, odtiaľ by mala byť bezplatná doprava busmi na hlavnú stanicu, skus pogooglit, niekde som to citala, ale možno už skončili. Keďže som mala vždy čas väčšinou hodinu, hodinu a pol, lebo pred 8.00 som bola v Brne, chodila som na raňajky na Zelni trh, také námestie, je to kúsok od hlavnej stanice, je tam viac podnikov. 😊
Ahojte dnes 12 den MS kontrola v Brne sliznica 8.7 ale napriek uzivaniu Lenzetto estrogeny v speryi sa mi urobil jeden folikul dnes mal 21 velkosť. Zobrali mi krv na progesteron, ze ak to nebude uz po ovulacii a teda z hormonov budeme pokracovat v priprave na Ket. Volala som poobede vysledk bol ok. Beriem serrapetazu, nac, cervene ribezlove vinko. Doktor mi napisal, ze pokial to neprodukuje progesteron pred zahajenim utrogestanu je to ok a je jedno ci to praskne alebo z toho bude cysta nam to neuskodi. Ket mam v pondelok. Od zajtra beriem utrogestan. Dievcata uz mi 3 x vkladali tak ze bud bola cysta alebo nepraskol folikul ani raz ani tuk. Myslite , ze je to tak ok? Mate niektora skusenost ist na vklad takto? Asi pojdem v piatok skontrolovat mojmu gyndosovi ci ten folikul praskol.
@evelka81 ahoj. Ja som sla na vklad a tiez sa mi urobila cysta z tych hormonov. Mala som dost bolesti silne z nej. Dr to zistil ze tam je cysta (neprasknuty folikul) az pri vklade.povedal ze to nevadi ze tie hormony z nej mozu pomoct pri uhniezdeni. Vklad bol uspesny. Sice prve tyzdne tehu som mala bolesti ale cysta sama neskor zmizla 🙂 drzim palceky

@ikuska187 fiha, tak ja som medzicasom zistila u nas v lekarni, ze problem s receptom z CR nie je, ale zase vraj ma Menopur vypadok u vyrobcu... na nervy toto