icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

nikolajka2
14. aug 2019

@evelka81 - ahoj, mne doktor naposledy povedal,ze na KET nepotrebujes, aby folikul praskol,len aby sliznica bola dobra. Na co beries tu serrapetazu a nac? Co to je to nac?

evelka81
14. aug 2019

@milus777 aj ja mam darovane 🙂

evelka81
16. aug 2019

@nikolajka2 serapetaza znizuje zapal aj cytokiny a nac je na nidaciu

evelka81
28. aug 2019

Ahojte dievcata som 9 den po Ket s darovanymi vklad mi robil Koukal a test snehobiely. Je este nejaka mala nadej? Isla som do Brna s tym, ze to tam dame jednoduchsie a so svojimi vajickami sme mali 2 x ivf ani raz vhodne vajicko a tak sme sli do datovanych to som myslela, ze uz bude topka a proste od mladej baby vajicko vide a et nic a ket vyzera tiez tak. Nic mi tam nenavrhli ponprvom neuspechu som si dala porobit sama vysetrenia a Marcel ma uvital prinkontrole s uskrnom tak co vysetrenia porobene? A potom ci mam otazky no tak uz som ani nemala ale aj tak im doverujem a nic:(

laxxvita
28. aug 2019

@evelka81 ahoj, držím ti palce, nech ti test do 14 dní ukáže krásne 2 čiarky.. Dúfam, že nám napíšeš pozitívnu správu po 5dnoch ❤️

evelka81
28. aug 2019

@laxxvita aj ja este malinko dufam krcok mam tvrdy aj ked teraz vecer som citila otvor taky rozcapeny. Prsia citim od vcera dovtedy bodanie vo vajecniku krize a bolest ako na ms ale tie ja realne uz nemavam niekolko rokov a pri neuspesnom et som ich nemala preto som si myslela, ze je to ono a vide to 🙂

laxxvita
28. aug 2019

@evelka81 áno, presne také isté boli moje prvé príznaky po 2 týždnoch po ivf. Citlivejsie prsia, pichanie vo vaječníku, kríze ako keby som bola už v 9mes. A pocit, ako keby mi kazdu chvíľu mal prísť menzes. Krcok neviem, skúšala som nahmatať ale keďže predtým som to nikdy nerobila, nemala som s čím porovnať.. Drzim ti moc palce 🙏🏼❤️🍀😉.. Musí to vyjsť, čo som čítala recenzie, klinika je veľmi úspešná.

ikuska187
29. aug 2019

@evelka81 ahojky, dnes si neskúšala ci už nie je dusík? Najneskôr 12 DPT po trasfere HB musi už na teste niečo byť, čiže ešte šanca je. Oni tie vyšetrenia nejak extra neuznávajú, aj v RG aj co píšu baby z RF, s tým sa nejak netráp, aj tak už máš asi všetko porobené, viac s tým spraviť nevies. Ešte mate embrya? Držím palce 🍀🌼😊

evelka81
29. aug 2019

@ikuska187 skusila na 10 den dnes biely:( a to beriem urros 4-4-4

laxxvita
29. aug 2019

@evelka81 Juuj, snáď ešte za tie 4dni..ja som 1x testovala po 10dnoch koli dokúpeniu si tabletiek, ak by to vyšlo, neverila som vlastným očiam, že mám na teste 2ciarky.. Ináč by som si test robila až po 12dni.. Nechcela som si kaziť ten pocit, že som v tom niakym negatívnym testom. Moc ti držím palce.

ikuska187
29. aug 2019

@evelka81 držím palce, nech sa ešte zjavila //

evelka81
30. aug 2019

dievcata robia v Reprogenesis pipele naskrabnutie sliznice a v ktory den cyklu sa to robi a kolko to stoji? Dufam , ze je to bez narkozy?

ikuska187
30. aug 2019

@evelka81 pozrela som cenník, majú tam Pipelle, ja mam ale cenník z 2018 ešte, tam stál 80 eur, ale menili cenník. Zvyšok neviem, napíš koordinátorke, anestéza k tomu 100 eur predtým, neviem, či by som to ja dala bez, ale myslím, že keď povieš, že ju nechces, tak ti zrejme vyhoveju.

evelka81
30. aug 2019

@ikuska187 ja mam novy cennik a nevidim o tam ako pipelle mozno embryonalny sctatching alebo hsg . Tak potom je lepsie sa dat urobit u svojho gynekologa hystero za 50 eur v narkoze a naskrbe tiez. Dnes som 11 den nestestujem az zajtra stake ma bolia krize ale prsia mi padli uz nie su citlive este rozmyslam , ci dnes neskocim gynekologovi na krv hcg ci je este skoro?

ikuska187
30. aug 2019

@evelka81 chod na krv 14ty, vtedy je to naj.

evelka81
30. aug 2019

@ikuska187 pojdem v utorok testnem este zajtra. Lieky beriem. Za sa mi vratili krize a bolest brucha ale uz nie taka ako na ms. Mala som vlozenu hatch. blastocystu 5AAA tak malo by to byt vidiet. Ak to nevide dam si naskrabnut tu sliznicu a nasadim prednison aj ked su skor proti nemu v Brne

evelka81
31. aug 2019

Ahojte aj dnes na 12 den test snehobiely okrem krizov a tvedeho krcka nic necitm mam vysadit lieky nech mi pride MS cim skor lebo utros mi to brzdi?

milus777
31. aug 2019

@evelka81 ides aj na krv? Radsej pockaj nech to mas na istotu. Tiez som vysadzala az ked som mala vysledky krvi. A to som uz vedela ze nevyslo skrz testov.... V car mi zakazali vysadzat pred vyseldkami krvi...

ikuska187
31. aug 2019

@evelka81 hej, tiež sa prikláňam k tomu, aby si ešte liekmi počkala.

evelka81
31. aug 2019

@ikuska187 oki baby do pondelka rano urobim test ak nic vysadim to.

nila1111
31. aug 2019

@evelka81 netestuj zbYtocne ta to stresuje a robi smutnou, pockaj 14 dni a urob test z krvi.... vraj kazde tehotenstvo je ine, tak zbTocne neporovnavaj co citis s netom... viem sa to lahko hovori ... ja mam take pocity kazdY mesiac a :( a kwd som nemala tak bolo chvilku ... drzim palceky

evelka81
31. aug 2019

@nila1111 ked ja nic necim ani prsia uz to nejak poznam , ze to nevyslo. Uz nestresuje som to prijala ved od 9 dna mam bielo tak uz som necakala zmenu. vkladali mi expandovanu blastocystu 5AAA to by uz muselo byt vidno

evelka81
2. sep 2019

Dievcata aj na 14 den mam test snehobiely a tak ani ket nam nevysiel 😞

nila1111
2. sep 2019

@evelka81 pre mna tie prsia tiez vzdy ked prestavali boliet nic dobre nevwstili... no ale prvy krat babo zilo, hoci nebolo na spravnom mieste :(
Drzim palceky, nech to nabuduce uz bude //

ikuska187
2. sep 2019

@evelka81 to ma mrzí 😣

evelka81
2. sep 2019

@ikuska187 nebola som ale dnes na krv myslis , ze mam ist zajtra?Dnes som uz mala krce ako na ms este sa mi nespustila.

ikuska187
2. sep 2019

@evelka81 ja by som šla na krv, aj keď test negatívny, krv je definitívna.

evelka81
2. sep 2019

@ikuska187 oki pojdem to skusit rano. Hematologiu mam urobenu v roku 2017 kompletnu preto rozmyslam ci si to nezopakujem za 2 roky sa mohlo nieco zmenit. atak isto som mala husteroskopiu v roku 2017 ale vkladov som sa v tedy nedozila tak tiez si to asi zopakujem.

ikuska187
2. sep 2019

@evelka81 hematologiu nemá zmysel robiť, tam sa nemá čo zmeniť, tie trombofilne mutácie to je genetická záležitosť, výsledky budú stále rovnaké. A hysteroskopiu si vtedy mala ok?

evelka81
2. sep 2019

@ikuska187 a anexin a ine sa nemoze zmenit antifosolipidove protilatky som mala negativne, homocystein v norme, mala som vyssi F VIII faktor 199.9 %, 4G/5G polymofizmus v gene pre PAI-1 a GPIa C807T heterozigot to som mala vsetko v roku 2017