Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@srdiecko35 áno aj ja som si teraz tak vybrala unas na SK ukázala som im recept čo mi poslali do mailu. Práve teraz beriem estrofem od 2dc.
@ikuska187 skúsim to aj ja vybrať v lekárni...dakujem.
@butterfly333 ok dakujem, a držím Ti palce, ja začínam asi koncom júla...ak hranice nebudú zatvorené...
@srdiecko35 ďakujem aj tebe držím palce no ja dúfam že hranice nezatvoria
@butterfly333 vdaka🙂
Ahojte dievčence, tie čo ste stimulovali Pergoverisom, ake ste prosím mali dávkovanie a dostali ste ho kúpiť na Slovensku? Vďaka.
@janie7 ja momentalne stimulujem Pergoverisom na SK 225 jednotiek😉
@orchidea1986 jej takze idete na to 🙂 drzim palceky.... ja sa prave rozhodujem ci este raz skusime brno...
@nila1111 dakujem, ano 3.pokus,po Brne opät SK.
@orchidea1986 Vďaka za info. A kolkatku máš prosim ťa Pergoveris? Lebo mne na Pergoveris 900 dali dávkovanie 275 jednotiek, čo sa mi zdá dosť konska dávka😕
@janie7 ja mám 225 dávku.Prvá 4 dni som mala Gonal 225 a ďalších 6 dní Pergoveris 225 (mám 3 karbice 450 IU).
@orchidea1986 drzim palce, asi pred rokom sme si pisali
@laglag pisem ti ip😉
@orchidea1986 A na kontrolu si kedy prosím ťa išla/resp. ideš? Lebo ja mám ísť na 7 až 8. deň.
@janie7 aj ja som tak bola.
@orchidea1986 Ďakujem krásne. A môžem sa spýtať aké máš AMH, lebo u mňa v norme: 4.5 a Mudr. Stecl mi predpisal 275 jednotiek Pergoverisu. Však prasknem😉
@janie7 ja mám amh 4, Pergoveris som mala 225.
@orchidea1986 To si na tom podobne ako ja 🙂 A zadarilo sa, či máš ešte pred sebou niejaké ďalšie úkony?
@janie7 my sme boli v Brne pred rokom, neúspešne, momentálne som po vklade, to sme už boli na SK, test síce pozitívny, ale neviem ako to dopadne.
@orchidea1986 Tak to silno držím palce, nech hcg stúpa 🙏. Ty si to predpokladám stihla v Brne cez poisťovňu, lebo ja som už samoplatca a to som si naivne myslela, že mi český recept aspoň z časti preplatia, no ale sme na SK, tak sa musi cvakať, keďže u nás sa Pergoverisom nestimuluje.
@janie7 ano my sme boli v Brne cez poistovnu ale teraz s Pergoverisom som stimulovala na SK.
@orchidea1986 Aale, to je mi novinka a možem sa spýtať cez ktoré CAR. Prípadne môžem ti poslať ip?
@janie7 Spln Kosice. Jasne kludne pis.
Ahojte dievcata nezostal niektorej zbytocny clexane?Info do spravy.
Ahojte dievcata tak 4 let s darovanym vajickom nevysiel. Mam posledneho mrazaka. Pripravu som mala nativ sliznica 7.5 v den vkladu a utrogestan sme davali 6 dni a na dalsi bol vklad. Preco ani s darovanymi to nevychadza???

@srdiecko35 vieš, väčšinou to problém nebol, ale poslednýkrát som problém mala a skončilo to strasnou hadkou v lekárni, nakoniec mi ho vydali, lebo sa ma chceli zbaviť, nečakali odpor z mojej strany, keď mi oznámili, že mi to nevydaju 🙈🙈🙈 pritom vždy som si ho vyberala v tej istej.