Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
mna to cele okolo ivf dost stresovalo aj to moze byt pricina prefo to nemusi ist ... plus mnoho zien pri ivf nic a napokon spontanne to slo ... drzim palceky
Zial musim povedat to co vravievala svojim klintekam mojžiska, kdyz to nejde skocte k sousedovi .... zial je to tak, kopec zien sa trapi v ivf centrach zbytocne ...... veru na tomto principe fungovali vlastne aj uspesne zenske kupele 🙂
@evelka81 aj ta stimulacia nie je uplne ok, ktovie ci nepriepsieva ku znizenej kvalite vajicok... a ich zvysenemu rozpadu v neprirodzenom prostredi !
prco by zeny po x ivf neotehotnievali a o par mesiacov prirodzene a bum ...
Ja viem, nepoznam tvoje podrobnosti :( podla mna by si otnotnela sponzanne ale s inym muzom a mozno aj s valstnym ... mozno nie :(
Nehnevaj sa na mna, ze pism hluposti ... ale dost sa nad tym zamyslam ...
Janstracám doveru v ivf ...
u maldych zien s kvalitnymi vajckami je tiez pomerne nizka uzpesnost
Z blizkoho oklia mam priklady en ivf za sbou a nic a potom v 44 a ina v 43 spontanne ... cize to jedno kvalitn vajicko sa raz vykotula ... pri ivf je ho trafit ozaj tazke... a ak aj spermijky nekvalitne tak asi ozaj ☹
@evelka81 joj, moja, nevzdavajte to ... v cechach/ ukraina su aj ine moznosti ... asi aj mne ine nezvysi ... len nasporit peniazky a najst nahradnu mamu :(
Ale na to mame este casu ...
ak to inak nepojde tak este mozes skusit darovane embryjko ...
medicina ide dopredu... verim ze sa dockame vytuzeneho pokladu.
Dievcata mnohe ste otehotneli v Brne len ja som jedina nemala uspech?? Ani vlastne ani darovane sa neujali. Chcem sa vas spytat vsetky ste mali 5 dni utrogestan a na dalsi vklad ale o je ru niektora co absolvovala erra test pomohlo to ? Alebo ste tu niektora co uzivala utrogestan 6 alebo 7 dni a pomohlo?
@evelka81 niesi sama. Ja som síce darované nemala ale neúspech mám za sebou aj s ERA testom a mala som posunuté implantačné okno o 12hodín. Progesterón bol podľa toho podaný ale zázraky sa nekonali.
@lienocka1988 ci ste davali progesteron 5,5 dna? na zahranicnych strankaach xitam ze povacsine robili test 2 x raz pri podani 5 dni progesteronu a raz pri 7 . V amerike stoji test 450 dolarov u nas 1000eur
@evelka81 v podstate áno 5,5 dňa ...začala som ho vkladať cca o 20h . Inak by som vkladala až nasledujúce ráno.
@lienocka1988 no doktor z Brna mi odposal , ze jedine mi odporuca erra test lebo pokial nevie ci je moja maternica receptivna alebo nie sa nevie pohnut. Mam do toho ist? Zatial ani jedna co na tom bola sa jej nepodarilo otehotnieť co mi pisali baby.
Dievčence, možno sa pýtam trošku priskoro, ale nechystáte sa niektorá do Brna začiatkom októbra? Ak áno, viete poradiť aký je proces ak chcem výnimku kvôli Covidu? Vopred vďaka.
@evelka81 ...už keby som nevedela ako ďalej išla by som do toho...Či to pomôže netuším. Ja asi príčinu môjho neuspechu poznám a to je imunita voči patrnerovým spermiám a ničím sa im ju nepodarilo znížiť. Po ďalšie ERA test mi robili cca 1/2 roka pred reálnym vkladom ...bohužiaľ boli v tom čase zatvorené hranice. A niekto tvrdí že KET má byť hneď ďalší cyklus. Dr. v Brne mi to ale nepotvrdil.
@lienocka1988 nuz tiez teraz nemozem ist ani na era ani na vklad. Neviem zatial co dakej tu povacsine ten test babam nepomohol. Na zahr stankach ak nebolazena receptivna na 5 den urogestanu urobili jej druhy test era so 6 alebo 7 dni utrogestanu a tak hodnotili. V Brne robia len raz. Lekar z Heliosu Brno Texl puse na ich stranke , ze kazdy vpcyklus je iny a preto ten test nemusi sediet na dalsi vklad.
@helenky11 a dá sa teraz dostať do Brna? Baby písali že nie.
@helenky11 Ahoj, dá sa povedať, že ku obom: 🙂 S Koukalom konzultujem a Stelcl koná a hádže usmevy - teda zatial mi predpisoval recept na injekcie a robil na mna grimasy, keď ako čakala na vstupny hormonalny profil. Ale primárne mám Koukala a brutálna spokojnosť oproti Gyn-FIV, kde mi stačilo jedno neuspesne IUI a hned som bola rozhodnutá pre Brno. Len som teraz na vazkach, ci mám zacat so stimulkou kvoli Covidu. Ty más Stelcla? Na Cecha az brutalne pekny, ze?😉
@butterfly333 Ahoj, no ja rozmýšľam, že si vybavíme dlhodobu výnimku, že vraj by to na ÚVZ nemalo dlho trvať, ale môj muž začal štrajkovať, že ak to má ďalej v Čechách takto stúpať, on nejde nikde. Tak zatiaľ volime vyčkávaciu taktiku.

@evelka81 este jedna vec, co ak je chYba v spermijkach... ?
Pozri evelka, mna este nikto z gYndiariv komplexne nevysetril ... pri poslendnom pokuse o stimulaciu v Ke ma hlavny lekar ani sonom nepozrel ... nechal to na zacinajuci lekarku a tak to aj dopadlo... najst dobreho gynekologa je ako hladat ihlu v kope sena :(
Ale aj tak verim ze priroda je mocnejsia