icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

andy175
21. jan 2016

@cmudlo ahoj. áno robila, ale skoro... na 7. deň po vklade, ale bol negatívny... to bolo v nedelu večer. teraz čakám na deň D. čo má byť v pondelok ráno... ale mám také nejaké stavy ako keby som mala dostať. tak uvidíme.... som dosť nervózna. Dokonca som sa dala na PN, lebo som v práci mala stresy, tak som si povedala, že to mi tiež nerobí dobre. a ty ako? čítam si Vás aj na RF ale nemám v tom vôbec prehľad.... Je Vás tam veľa, tak neviem čo kto ako a kedy mal 🙂

cmudlo
21. jan 2016

@andy175 Och...dúfam, že sa to ešte zmení a bublinka sa poriadne zahryzne. Veľa šťastia! ja som teraz druhý deň po...tak uvidíme...zatiaľ sa držím dobre...horšie to bude už taký 5-ty deň. Vkladali mi HB a CM tak uvidíme.

andy175
21. jan 2016

@cmudlo držím ti palce... určite sa aspoň jedno uchytí, aspoň je väčšia šanca ako z jedného... sú to nervy a riadne...

ahsas
21. jan 2016

Ahojte,musím prispieť k téme CAR ReproGenesis. Som z KE a som deň po ET u MUDr.Koukala a koordinátorky najskôr p. Sobotkové a neskôr u p. Smičkové (si posúvali pozície či čo). Prístup, jednanie, úroveň sa nedá porovnať s centrom, kde sme boli na prvom a neúspešnom ivf v Gyncare v Ke. Som veľmi rada, že sme boli v Brne. Kontrolu hcg mám 3.2. tak sme v očakávaní 🙂 Zatiaľ idem vybavovať refundáciu nákladov 🙂 Kto môžte choďte do CZ ! Nedá sa to s SK ani porovnať, vidia v nás len príležitosť zbohatnúť .. môžu si za to sami !

andy175
21. jan 2016

@ahsas Držím palce. Smičková je super, veľmi milá, zlatá a príjemná sestrička... Ja som tam tiež veľmi spokojná.

karinuska22
21. jan 2016

@ahsas Suhlasim s Tebou, kym tu v SR videli vo mne potencial zarobku, tak sa o mna zaujimali ale ked mi brali krv po poslednom 3tom neuspesnom IVF, aby zistili, ci som tehotna a uz bolo jasne, ze som nebola, tak vsetci boli ticho a ani sa na mna poriadne nekukli a ani len slovicko mrzi nas to, nepovedali. Uz len cakali, kedy zavriem dvere. Mala som strasne zly pocit z toho a aj to ma presvedcilo o tom, zeby som to Brno mala este vyskusat ako posledny pokus. Nakoniec to bolo dobre rozhodnutie. A lutujem, ze som tak neurobila uz po prvom neuspechu v SR. A este aj doktor Krajkovic v Martine ma presviedcal, ze SOFT IVF su len vyhodene peniaze pre mna a mne jedine pomoze dalsie klasicke ivf. No mylil sa. Bolo z neho velmi citit ze mu ide o peniaze. Takze vsetkym odporucam Brno. Ten pristup sa neda porovnat.

ahsas
30. jan 2016

@karinuska22 ahojky, ty si už bola teda v Brne ? Vidím, jedno bábätko už mate ? Tie 3 ivf si bola po tom prvom bábu ? Alebo pred ? Všetky si absolvovala v Martine ?

fatma1
30. jan 2016

@ahsas Ahoj.Mozem sa opytat..bola si na klasickom ivf alebo soft?pytam sa,lebo pises,ze si ides vybavit refundaciu nakladov...to sa da aj soft preplatit,ci?

ahsas
30. jan 2016

@fatma1 mala som krátky protokol - klasika, nie soft. Do žiadosti som uviedla, že je to moje rozhodnutie a očakávam lepšie výsledky v zahraničí.

zus_ke
30. jan 2016

ahojte baby.... tak aj ja idem v pondelok volat do brna a objednat sa.... ja som mala nauspesne iui v martine,tam sme aj podali ziadost na ivf,schvalene to od poistovne mame.... ale kedze som sa rozhodla,ze chcem ist radsej do brna,neviete mi prosim poradit,ci s tym bude nejaky problem? preniest ziadost z heliosu do brna?

karinuska22
30. jan 2016

@ahsas Ahoj, Mame jedno dieta a to len vdaka Brnu. V Brne som bola v roku 2012. A na prvy krat sa podaril soft. Odporucam skusit najprv ten soft, ak nemas problem s tvorbou vajicok. Ja som absolvovala 3 IVF v Gynfiv v BA. V Martine som bola iba kvoli potrebnym vysetreniam pred Brnom.

karinuska22
30. jan 2016

@zus_ke Pravdepodobne budes musiet podat novu ziadost.

ahsas
31. jan 2016

@karinuska22 ďakujem, ale asi pri mojom počte vajíčok 4 (pri obivfsoft) by lekári nešli do soft. Zo 4 boli len 2 zrelé, a dvoch sa jedno prestalo vyvíjať.

mimika1973
1. feb 2016

@andy175 ahoj, tak ako si na tom? testik si si uz robila, ci? 😉

andy175
1. feb 2016

@mimika1973 Ahoj. áno, žiaľ to nevyšlo. Ideme znovu. teraz v piatok idem na ultrazvuk...

karinuska22
1. feb 2016

@ahsas Mne pri softe zobrali 5 vajicok, z toho 2 vlozili a 1 zamrazili.

cmudlo
1. feb 2016

@andy175 ty ideš na ket?

andy175
1. feb 2016

@cmudlo nie, ja nemam nič zmrazené :(

cmudlo
1. feb 2016

@andy175 a to už hneď môžeš ísť na ďalšie ivf?

andy175
1. feb 2016

@cmudlo ja som mala nativ. doktor povedal že môžem. teraz beriem clostyl

cmudlo
1. feb 2016

@andy175 jaj jasne zabudla som...

andy175
1. feb 2016

@cmudlo v pohode. 🙂 veď kto si to má všetko pamätať 🙂

lucka_220809
3. feb 2016

Dievcata len otazocka, stimulovali ste niekto Fostimonom? Teraz ho mam predpisany. Reagovali ste dobre?

emulienka99
3. feb 2016

@karinuska22 súhlasím s tebou. Najprv soft, pokiaľ je tam tvorba vajíčok. Ja som bola tiež 3x v Bratislave Gynfiv na IVF. Mávala som cca 6-8 zrelých vajíčok .Vkladali 2 a mrazili 2x2 a raz 4. Ale ani Ket sa nepodaril. Takže ak rátam transféry, tak bolo ich 6. V Brne som sa rozhodla pre soft a mala som 6 zrelých vajíčok. Vkladali mi 2 a dve mrazili. Už na 5 deň po transfére som mala dve čiarky . Chytili sa obidve, žiaľ v treťom mesiaci to jedno vzdalo. Druhá bojovníčka má dnes 5 rokov a je to to najkrajšie, čo mi život mohol priniesť. Súrodenec sa nám už nepodaril a vzhľadom na môj vek je to už viac ako isté, že budeme mať jedináčika.

karinuska22
3. feb 2016

@emulienka99 ahoj, tak si podobny pripad ako ja. Mne je velmi luto, ze som zbytocne stratila cas v Sr a nesla hned do Brna ako mi radili. Teraz by nemusel byt syn jedinacik. Predsa len detom je veselsie, ked su aspon dve. Ja som vyrastala ako jedinacik a bolo mi smutno. Keby mal clovek tie skusenosti co ziskal po ivf aj na zaciatku, bolo by to dopadlo inak. Preto radim vsetkym, ktorym sa nepodari klasicke ivf, ist vyskusat soft a nestracat cas dalsimi pokusmi. Je aj zname, ze ket je uspesnejsi v Brne ako v Sr.

fatma1
3. feb 2016

@emulienka99 Ahoj..citam Vas tu...v Brne v RG a RF som bola na konzultacii zatial len a to minuly rok este...teraz sa tam chystame od marca tiez na soft..tiez som bola v Gynfive, v roku 2009....otras! skoda rozpravat....mozem sa opytat, kolko mas rokov ked vravis, ze uz budete mat asi jedinacika? Dakujem za odpoved

emulienka99
3. feb 2016

@fatma1 42

zus_ke
3. feb 2016

@emulienka99
@karinuska22 babyyy dakujem !!! teraz mam aspon dusu na pokoji, ze som sa dobre rozhodla ist hned na prve ivf do brna...mam schvalenu ziadost na slovensku, uz sa len musim objednat do centra a moze sa zacat, ale ja si radsej este chvilu pockam a zacnem az dalsi dalsi cyklus ale v brne.... verim im akosi viac ako na slovensku.... :( bohuzial....

fatma1
3. feb 2016

@emulienka99 Dakujem...nie je to podla mna az tak vela....skusaj, nevzdaj to...moja kamaratka v 42 porodila 1. dieta...

karinuska22
3. feb 2016

@fatma1 aj ja mam 42. Stihli sme to naposlednu chvilu. Bol to moj posledny pokus