icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

janie7
28. júl 2021

@niky1402 Ja som pôvodne mala spadené tiež na Marcela, aj som si ho vyžiadala, len bola naňho veľká čakačka, tak mi volala koordinátorka, že či nechceme skúsiť Tomina a že keď nebudeme spokojní, počkáme si na Marcela. Tomáš je taký starostlivý tato zlato, úžasne sme si sadli. Každému podľa svojho gusta😉 Inak dík za info, že Marcel je na klinike sám, Tomáš mi hovoril, že ide na dovolenku a že na nás bude silno myslieť, vysvetľuje to fakt, že sme už museli 6:45 naklusať na punkciu. Z OPU máme 8 embryjok, teraz je druhý deň po PK, tak tŕpnem koľko bojovníkov prežije. My budeme mať KET až v októbri, lebo chceme bojovníkov poslať na genetiku, plus ísť na očkovanie, tak nech je tam rezerva. Pekný dník, želam😘

ikuska187
28. júl 2021

@janie7 som na teba myslela, lebo som mala s Koukalom telefonickú konzultáciu. Bol super ako vždy. Myslím na teba 🍀🍀🍀

janie7
28. júl 2021

@ikuska187 Jeeej, ďakujem krásne ❤😘, Tomino je zlatíčko, zbožňujem ho. Kedy ste spolu volali a ideš na jeseň pre súrodenca, či ešte skôr? Ako sa máš?

niky1402
28. júl 2021

@janie7 supeeeeer. Urcite super. Ja sa tiez chcem dat cim skor zaockovat 🙂)) prve ivf?

ikuska187
28. júl 2021

@janie7 asi pred mesiacom. Dohodli sme sa, že v ďalšom cykle môžem ist na vklad. Ja to mam ešte teraz strasne rozhádzané, ale MS samozrejme zrovna prišla tento mesiac. Lenze muž ešte nemal vtedy 2. dávku /on mal Astru/ a začali blbnut hranice na oboch stranách. Tak sme sa rozhodli, že pockame a necháme to na jeseň resp možno az keď sa preženie delta. Nebudeme to hrotit, už sme zvyknutí čakať na vklad a mala by som schudnúť 😀 Inak dobre, užívame si leto 🙂

janie7
28. júl 2021

@niky1402 Mne to očkovanie Tomino vyslovene odporúčal, aby som ochránila bábo. Som sa pýtala Marcela, v pondelok po OPU, že kedy najskôr odporúča po zákroku očkovanie a on na to, že aj zajtra, keď sa budem dobre cítiť😂
Nie moja, je to moje druhé IVF, resp. ako to Tomino nazval střádací cyklus, aby sme nazbierali viac embryjok na genetiku. Mali sme začiatkom roku vklad, no bohužiaľ nevyšiel a aj Tomáš bol úplne šokovaný prečo to nevyšlo, že jedine to mohlo byť tým, že sme ho nedali na genetiku. Máme ešte jedného odbiotovaného mrazáčika, tak teraz tŕpnem, koľko vyjde na tento druhý pokus. Vieš, ja už som staršieho dáta, tak som mu už v zúfalstve povedala, či nejdeme do darovaných embryjok. On na to, že Heleďte nebláznete, při Vašem krásným AMH to nepřichází v úvahu😉
Ty si na tím ako s embryjkami?

janie7
28. júl 2021

@ikuska187 Veď toto, len mňa zo čakanie strááášne ubíja. My sme sa s Jankou Daňkovou - neviem či si mala tiež ju, bavili teraz po OPU, že najskôr vklad v októbri, keďže teraz v nedeľu ideme na prvú dávku Pfizeru, tak nech je tam min. mesiac rezerva. Jój o chudnutí ani nehovor, mne dal Tomino toto druhé IVF vyššie dávkovanie, tak som sa prehadzovala ako tuleň z miesta na miesto, čo som bola nafúknutá a teraz po OPU som tuším ešte viac 🤣 Krásny zvyšok večera😘

niky1402
28. júl 2021

@janie7 Ja zajtra uvidim ako sa vyvijaju a kolko ich je 🙂)) tak som velmi zvedava. Ja mam sice 31, ale slabe amh. Takze sme dali darovane vajka. Ja som uz 3x bola tehu so svojimi a asi je nacase ist do darovanych. Ja este nie som zaovkovana :((( lebo ny sme to teraz nestihli, teda nakoniec stihli ale to nik nevedel. Takzeeeee uvidime ako veci dopadnu a bud v 2hom trimestri alebo ked sa bude dat 🙂

janie7
29. júl 2021

@niky1402 Ahojky, ako? Ak sa môžem spýtať aké máš AMH? A nebude tvoj problém skôr imunologického charakteru, keď si už bola 3x tehu? Ako Marcel, je neskutočný macher na darované vajka, ale viem aj, že baby nenúti ísť do darovaných vajok, len odporúča. Tomáš mal dovolenku aj začiatkom júla, tak ho Marcel zastupoval a cez koordinátorku ma prosil, či mu môžem poslať aktuálne výsledky z AMH, nechápal😉 Tak snáď to bude aj niečo platné. A môj muž začal naňho žiarliť, že čo sa on do nás stará, keď mi máme Tomina😀

niky1402
29. júl 2021

@janie7 Tak ja mam problem v amh 🙂 0,6 a s tym aj horsia kvalita. Potvrdilo nam to aj prve tehu, kde sme v 12tt zistili ze babo ma hydrops plodu a nejaku geneticku vadu. Nasledne ked som poslala babo na tozbor tak zistili trisomniu 18, ktora vznika z chybneho vajicka. To bolo prirodzene tehu na prvx pokus. Potom mi zistili nizke amh a uz to bolo... 3 embrya sme mali na vklad a prve nic - domnievam sa ze ho neskoro vlozili. 2 vklad uplne ukazkovo nacasovany a asi by bolo aj prosperujuce tehu, keby som uplne neplanovane v tom cykle otehotnela aj prirodzene a zase zle vajko :( bola som aj na imuno a uprimne musim povedat, ze najvacsia chyba... co mi aj potvrdili v brne.... lebo ja nepotracam, takze u mna imuno nehra rolu. Bohuzial som sa nehala presvedcit a brala na 3ti vklad medrol a to bola chyba, lebo mi celu stitku rozhasil a aj tak be uspechu. Az v brne mi povedali. ze naco som to brala, ze u mna absolutne nie je problem imunita, kedze som bez problem otehu bez liecby. Dopad medrolu bol jasny... musim brat teraz euthyrox na stitku. Nikdy som s nou problem nemala a vzdy vysledky 1,daco... teraz po medrole 3. Takze asi tak. Ja nehovorim ze ak maju zeny z inunity zistene zavazne veci, berem ale hrsnicne nk bunky a "alergia"na spermie nie du dovod na liecbu tym svinstvom. Az potom som si zacala pisat s kockami, ze viacere otehu bez liecby skor ako s liecbou.... ono medrol znizi imunitu sice ale zaroven rozhasi vela inych velmi dolezitxch veci v tele... ako je stitka napr a hematologicka mi povedala he aj hematku rozhasuje. U nas chyba ze sme do brna sli az po vsetkom...... inak mne az marcel povedal veci ktore uplne zapadli ale uz bolo neskoro.

A teraz k tomu lepsiemu: Mali sme 9vajicok a 8 sa oplodnilo a pekne sa vyvijajuuuuu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

niky1402
29. júl 2021

@janie7 teda 10 vsjicok bolo a 9 sa oplodnilo a pekne sa vyvijaju 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 takze super 🙂 ale mam respekt pred tym

janie7
29. júl 2021

@niky1402 Fúúú, moja zlatá, ty toho máš riadne za sebou v takom mladom veku. A v tom CAR, čo ste mali tie tri 3 embryjka nepovažovali za nutné poslať teba a partnera plus embryjká na genetiku, keď si už mala s genetikou bábätka problém pri prvom tehu?
Čo je prosím ťa hydrops plodu? Aj Tomino, pri mne nechcel o repro-imuno ani počuť, ale sestra má alergiu proti trofoblastu, tak som sa bála či ju nemám aj ja, tak som išla. Lebo my máme všetky výsledky ukážkové, ale otehotnieť ani ťuk😢 A tiež ma veľmi mrzí, že som na Reprogenesis nenaďabila už skôr.
Medrol je brutálne svinstvo, predpísali to sestre, no ona ho odmietla užívať.
9 embryjok je krása, už len nech sa pekne delia a vznikne z nich kopec kvalitných blastocýst 🍀😘

niky1402
29. júl 2021

@janie7 my mame za sebou aj genetiku 🤣 a vsetko oki. to su proste nekvalitne vajka 🙂)) no a teraz mame mladuchu darkynu, takze no stress uz. Dakujem pekne....no niekedy je najhorsie nevediet dg, lebo potom len skusat :( a vy ste mali pk?

janie7
29. júl 2021

@niky1402 Ale embryjka ste nedávali na genetiku vtedy, či? Veď toto, že nikto nevie kde je problém a roky išli a my nič☹ No Tomino sa v tom vŕta ako červík v jablku 😉, dokonca aj proti svojim zásadám mi odporučil ísť znovu na repro-imuno, ale chcem ísť tearz do Nitry, plus zvažuje EMMA test aj so scratchingom. Tak do neho vkladám veľké nádeje 😍
Jasne moja, mali sme minulý rok aj PK, ICSI aj AH a tento rok sme pridali ešte metódu MACS.
Presne netreba sa stresovať😉

niky1402
29. júl 2021

@janie7 hej macs je super. tu sme si aj my dali a priplatili radsej. Podla mna psychika naozaj robi vela... len clovek junvypnut nevie, aj keby ako chcel. Mne kamoska nemohla otehu dlho, potom vyslo ivf a to mala ist coskoro do prechodu v 30r. Uplny kolaps dala.... sli na ivf a posledne embryo vyslo a porodila a za 4 lesiace prirodzene tehu...proste ked to uz neriesis, tak to pride. Ale to musi hlava vzdat.

janie7
30. júl 2021

@niky1402 Veď toto, že psychika je svinka, klobúk dole pred kamoškou😉 Ty ako pokračuješ s embryjkami? Máš už info za tento deň? U nás ako to bolo včera mega super, tak dnes celé na houby ☹ Neviem prečo sa to tak láme medzi 3. a 4. dňom PK, musím vyspovedať Tomáša, keď sa vráti z dovolenky.

niky1402
30. júl 2021

@janie7 kolko mate? my mame 5 idealny stav, 2 3bunkove a 2 sa zastavili

janie7
30. júl 2021

@niky1402 My sme mali včera, že 6 embryjok ideálny stav, dnes 4. deň PK - 3 embryjká ideálny stav (1 morula a 2x12 bunkové), 1x 10 bunkové - pomalý vývoj a 1x 8 bunkové - pomalý vývoj - z tohto bude do zajtra skapacina počítam☹

janie7
30. júl 2021

@niky1402 Plus dnes 1x stopka vo vývoji, nič už radšej nehovorím, len si tajne želám😉

niky1402
9. aug 2021

Tak ja dnes 7dpt....5AA (hatchujucej blastocysty) a test mamatest negativny. Nechapem uz......vsetko vysetrene, podchytene.....sliznica krasna.....hystero za mnou.... 3x tehotna uz a ani len sa nechytila....a z DV

nila1111
21. aug 2021

@janie7 v presove je jeden velmi dobry imunolog … bola som a vie co robi, medrol mi neodporucal, ze az ked tak po ebryotransverr… a tam som sa este nedostala … ale zjavne vie co robi, dr Leštan … spickovy imunolog, vie co robi… inde by som nesla… to je za vychod slovenska… blavu nepoznam

nila1111
21. aug 2021

@niky1402 nezufaj, podari sa …ak nie terza, tak nabuduce… podla mna lekari ten zazrak este nemaju podchyteny… je to hokus pokus …

butterfly333
22. aug 2021

@niky1402 presne my tak isto tiež chodím do reprogenesis mam všetko vysetrene liečene pred druhým vkladom hysteroskopiu no aj tak druhý vklad neúspešný tiež sme mali 2x 5AA ale darovane embryo ja už neviem kde je problém som zúfalá roky mi utekaju 42 a stále nič 😞

evelka81
22. aug 2021

@butterfly333 chod do inej kliniky ja som v reprogenezis mala z darovanych vajicok 5 super kvality. Stecl mi moc nepomahal ani po 3 ket neuspesnom nic nezmenil ani nebral krv na progesteron pred zacatim uzivania. Teraz pred poslednym ket som si sama dala zobraz ten progesteron jasne ze bol vysoky uz a tak mi zrusil uz schvakeny ket ken na zaklade dobrej sliznice. Aj tak sa neujalo. Neviem co dalej ale Stecl starym po 40 tke uz nepomaha nechava to tak bud vyde alebo nie. Ked som sa pytala na nejake vysetrenia ze nic netreba ani naskrabnutie nechcel. Neviem co dalej vlastne vajicka uz nedam pre nizke amh a do darovanych za 4900 asi tiez uz nedam tolko penez. :(

nila1111
22. aug 2021

@evelka81 ach jaj... dufala som ze aspon s darovanymi to vedia ☹
Ale ked je vas viac, zavinam mat pocit ze nie 😢
Kamoska bola v 43 v prahe a ma krasnejo chlapceka
Ina znama v 44 porpdila dievcatko a manzel ma cez 60 takze asi prirodzene to nebolo ...

nila1111
22. aug 2021

@evelka81 kolky pokus vam tam nevysiel ?

evelka81
22. aug 2021

@nila1111 no z 5 ketov ani jeden z darovanych. Keby mam len dve ako garantuju by ma piclo. Myslela som , ze z 5 tich budem mat aspon dve deti a nic ani jedno. Pricinu nehladaju

nila1111
22. aug 2021

@evelka81 tiez som zufala, mna n sk zdeptali v 39 ze nizke amh ... uplne som sa zablokovala .. a to som potom 2 x spontanne otehu ... ivf soft na slovensku vzdy zpackali ,.. k jwdinemu som sa dostla u marcela v 42 ale vajicko sa im rozpadlo ... skusame prirodzene dalej ale verla som ze mam este sancu s kvalitnym vajkom ... sranda ze zeny casto pri ivf nic a potom nasladne spontanne a aj donosia ... podla mna vela veci nasi eate netusia :(
Skoda ze netusim ci na zapade vedia viac ... ci vsade je to rovnake , ale v kazdom pripade v CR som bola omnho spokojnejsia aj co sa tyka sluzieb aj po ludskej stranke ...

ingrid0105
22. aug 2021

@nila1111
@evelka81
@butterfly333 skuste baby Machaca Olomouc. Aspon konzultaciu cez skype

ingrid0105
22. aug 2021

Ja mam 2 dospele deti, s novym partner9m sme skusali. Ja uz mam 46 rokov a v RG 2 mrazene embryjka. Este teraz vyskusame a koncime