icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

butterfly333
22. aug 2021

@evelka81 ja chodím ku Koukalovi je veľmi príjemný no zatiaľ od máji po neúspešnom vklade mi neodpísal co ďalej bola som pred vkladom na hysteroskopiu mala som polyp ten odstranili všetko ok mne bral aj krv na progesreon pred vkladom ten bol ok my sme mali u nich 2x vklad darovane embryo no ani tuk nechápem kvalita 5AA ja už fakt neviem kde je problém. Mam 42r a vyše 3,5r sa snažíme

butterfly333
22. aug 2021

@ingrid0105 a co mi pomôže konzultácia v com sú iný? Zatiaľ v reprogenesis všetko ok len neviem nikto mi neodpisuje co ďalej po druhom neúspešnom vklade.

ingrid0105
22. aug 2021

@butterfly333 vraj on uplne individualny pristup a hlada pricinu, skusa nove.

nila1111
22. aug 2021

@ingrid0105 isla s vlastnymi ? My mame slabe amh ... a teda asi aj zlu kvalitu, teda nie len maly pocet :( viem ze machac je expert na nizke amh a tvrdibze do 43 sa oplati skusat s vlastnymi .,. Mozno mas pravdu za machacom som nebola ... len neviem ci tam maju dobre centrum v olomovci ... lebo aj v RG su machri ale nedam ruku za ich ebryologiu .. ta bude asi lepsia v RF

nila1111
22. aug 2021

@butterfly333 kolko pokusov mas zabtych 5000 ? Teda kolko embryi ? Asi by som skusila ine centrum ... popytam sa kamosky kde v prahe bola, spomibala daku zenu ... hoci ja velmi nzeny gynekolegocky nemam v laske zo skusenosti...
Ale ten Machac bol v RF jednitka ... mozno fakt sa nan obratit

ingrid0105
22. aug 2021

@nila1111 ale kdeze vlastne. Mame DV. My sme mali ET s DV ale neuspech. Tak este 2x a koniec. Uz sme sa s tym zmierili. Ale chapem ked este niekto deticky nema. Treba skusit.

butterfly333
22. aug 2021

@nila1111 akých 5000?

janie7
23. aug 2021

@evelka81 Ahoj, no musím sa Marcela zastať, ja som síce pacientka Tomáša Koukala, ale keď ho v júli zastupoval, dal mi kopec alternatív, poslal ma na opáčko vyšetrení, čo Tomáš povedal, že nemusím, dal mi príkazom, že minimálne 2 hodiny po punkcii musím ležať, sme chceli ísť skôr 😉 a po punkcii mi hovorí, že nechcem byť drzí, ale na Váš vek je 11 vajíčok niečo úžasné a dobre že neroztrieskal skriňu, čo na ňu tak silno klopal 😀, že to všetko dobre dopadne. Mám 42 rokov.

janie7
23. aug 2021

@nila1111 Ahojky, ďakujem krásne za tip. Ja som bola nakoniec v tej Nitre, teraz je ale otázka, či tí naši lekári nedržia spolu, podľa mňa áno, mi hovorí Dzurillová, že v Imunovitale stanovili liečbu správne, no neviem čo si mám o tom celom myslieť. Vieš, potrebovala by som niekoho úplne nezainteresovaného. Každopádne Dzurillová mi dala alternatívy vyšetrení, tak to chcem prediskutovať s Tominom Koukalom, má mi volať ohľadne vyšetrenia genetiky embryjok. Ale, úprimne, mám zmiešané pocity, ako tu všetci Nitru ospevujú čakala som od toho viac, čo už ☹
Tebe sa ako darí? Skúšate prirodzene?

janie7
23. aug 2021

@butterfly333 Ahoj moja, napíš Janke a spojte sa s Tominom. Teraz sa striedali na dovolenkách, tak mali pilno, ale už by to malo byť kľudnejšie. ERA alebo EMMA test ti Tomáš nespomínal? Mala si v rámci hysteroskopie čo ti naposledy robili aj scratching - zaškrabnutie do sliznice maternice?

butterfly333
23. aug 2021

@janie7 nespominali a ten scratchig sa pýtala dr no robili mi len to co bolo v papieroch čiže len hysteroskopiu kde odstranili polyp. A tie testy mi nespominal

janie7
23. aug 2021

@butterfly333 Aha a chcela by si ísť do ďalšieho vkladu ešte tento rok?

butterfly333
23. aug 2021

@janie7 nie až budúci rok teraz sa mi nedá koli práci.

janie7
23. aug 2021

@butterfly333 Jasné, ja to mám v práci teraz tiež na houby, no chcela by som, samozrejme všetko záleží od okolností a genetiky embryjok, ako predpovedal môj gynekológ, sedieť tehotná pod vianočným stromčekom s červenou mašľou na brušku 😉😀 Hold, Tomino má bojovú úlohu zahrať sa na Ježiška 🎁

butterfly333
23. aug 2021

@janie7 keby sa tehu podarí tak mi je to jedno kašlem na robotu ved už vyše 3,5r a nič. No pochybujem ze by sa zadarilo len tak keď ani vklady nevychádzajú.

janie7
23. aug 2021

@butterfly333 Nikdy nehovor nikdy 😉 A vieš, u teba to ide, keď už deti máš, len sakra treba prísť na to kde je problém teraz.
Inak bola som u Dzurillovej, ako fakt, že čakala som viacej, ale aspoň ma ubezpečila, že ten jeden zvýšený cytokín je zanedbateľný, no čo ma odrovnalo bolo to, že v Imunovitale mi tvrdili, že vyšetrenie na protilátky proti trofoblastu mi robili a oni ju nerobili (má to sestra) 😠 Plus, že je rozdiel bunková imunita proti spermiám a alergia na spermie. Tak mám zase kopec otázok na Tomáša, čiže to bude zase minimálne pol hodinový telefonát😉

zus_ke
23. aug 2021

@butterfly333
@janie7 baby velmi vam drzim palce… aj my sme skusali dlho, po 6 rokoch sa podarilo a akurat tu vedla mna spinka nas 2 mesacny zazrak z RG ❤️ My sme inak boli aj za machacom na konzultaciu aj v prahe , bola som stale maximalne spokojna so stelclom ( od roku 2015 sme u neho ) ale proste po neuspechoch som potrebovala asi pocut aj iny nazor a zistit, ze ci nam niekto nevie “pomoct viac”… machac zlaty sympos, ale nam osobne navrhoval este menej ako stelcl… v prahe nas hned odpisali, ze jedine darovane embryo 🙈 takze za mna osobne top pristup aj vsetko c RG u stelcla… ale je to velmi individualne si myslim… kazdopadne sa drzte a dufam, ze coskoro sa vam podari 🍀❤️

butterfly333
23. aug 2021

@janie7 ved to len ako zistiť kde je ten problém.

janie7
23. aug 2021

@zus_ke Ďakujem krásne a srdečne blahoželám k vášmu pokladu 🎉 Hlavne nech ste zdravučkí. Ja som si zase veľmi zvykla, doslova som bola naviazaná na Tomáša Koukala a on zas robí, všetko čo mi na očiach vidí, koordinátorka mi hovorila, keď som mala dostať Marcela na túto druhú punkciu (Koukal bol na dovolenke), že nech nie som smutná, vie že s pánom doktorom Koukalom máme špeciálny vzťah - kvôli prvému vkladu si dokonca skrátil dovolenku 😍 a o mojej story s anesteziológom vie snáď celá klinika 😀, aleže Marcel je tiež fajn. A som veľmi rada, že som zažila aj Marcela😉 Síce bolo to ako z rýchlika, lebo bol na klinike sám, no bránica od smiechu ma z neho bolela viac ako brucho po punkcii😉 A môžem sa spýtať aký bol problém u teba a na koľký krát sa podaril váš 2 mesačný zázrak?

zus_ke
23. aug 2021

@janie7 drzim palceky velmi ☺️ Nizke amh (0,21) , cize malo vajok a hlavne nekvalitne, endometrioza a mam len jeden vajecnik….boli sme na ivf 6 krat, 2 krat ani nebolo co vlozit… tento posledny krat vkladali cerstve 5AA a nic, potom sme mali KET s embryom trosku horsej kvality a aha podarilo sa….a to som den po vklade stahovala a natahovala som sa s tazkymi krabicami atd 😂 ja neviem naozaj od coho to zalezi vsetko… este mame mrazacika, takze sa chystam pre surodenca potom, snad sa podari 🙏🏽

janie7
23. aug 2021

@zus_ke Vďaka za info 😘 Mňa sa Marcel chopil riadne, lebo ma poprosil po koordinátorke, či by som si mohla dať zopáknuť AMH, Tomáš to nevyžadoval, mám po 40ke a minulý rok, že 3.7, tento rok, že 4.2. A môj muž, začal žiarliť, že čo sa ten Štelcl do mňa tak stará, veď ja som Tominova 😉 A už nemám ani PCOS, že vraj, takže u nás je dôvod neznámy. Teda, Koukal samozrejme vždy niečo nájde, ale sú to kvapky v mori oproti ostatným záležitosťam čo tu dievčence riešia. Aj ja som počula veľa vecí, že morfologicky horšie embryjka vedia príjemne prekvapiť a aj Tomáš váhal, či v rámci prvého KETu nevložiť horšie, ale nakoniec sme dali tiež 5AA blastocystu a houby z toho ☹ Som sa ho na to potom pýtala, že prečo chcel dať horšie, tak zatĺka l😉 A prosím ťa, endometriózu ti zistili cez sono, alebo ako? Mne totiž Tomáš nechce dovoliť ani hysteroskopiu, vtedy mi dal dal prvý krát najavo, že vie byť aj prísny 😉 a keď tak, tak EMMA test so scratchingom 😉
Neboj, určite sa súrodenec podarí. A kedy sa chystáte ísť po súrodenca? Ozaj máte dievčatko či chlapčeka?

butterfly333
23. aug 2021

@zus_ke my máme za sebou 2x vklad darovane embryo no ani tuk nechápem kde je sakra problém som už zúfalá co ďalej. Prečo u niekoho vklad embrya horšej kvality sa uhniezdi a mne 2x 5AA nič.

zus_ke
23. aug 2021

@janie7 ja som mala operaciu kvoli cyste a tam zistili endometriozu ( nemala som absolutne ziaden priznak ) …mame chlapceka 💙 a surodenca aj hned 🙏🏽 Ja som mala krasny porod a uz sa citim uplne ok 🙏🏽 maly sa narodil v juni a bol to masaker tie horucavy hned… aj koniec tehotenstva v tom pekle bol hrozny…cize idealne by som druhe chcela niekedy na jar , takze o rok v lete pojdeme na vklad…

evelka81
23. aug 2021

@butterfly333 a teba netlaci do era testu? totoje to co sa aj ja bojim ze 5 darovanych vajicok a nic a ked dam cele datovane embryo co ked sa neuchyti a to su od mladych darcov snad

butterfly333
23. aug 2021

@evelka81 no nikto mi to nenavrho asi to aj dosť stojí. No áno to darovane embryo je od mladých darcov moji malú ona 26r on 28r.a vidíš nič z toho. Pritom obaja majú všetky vyšetrenie aj genetiku tak ja neviem kde je problém

evelka81
23. aug 2021

@butterfly333 iekdy staci zmenit centrum skus vedlajsi Reprofit v Brne. A co mas teda este v plane 3x darovane? Ta cena zahrna aj vklad alebo za to platis zvlast?

butterfly333
23. aug 2021

@evelka81 cena aj vklad za DE je 1200€ v reprogenesis no chceme ešte skúsiť jeden vklad možno tu v iscare BA bola som tam na hysteroskopiu a príjemná dr Rybanská no mam pocit ze je zas tehu tak by som išla tej Grossovej tuším tak sa volá. No uvidíme

janie7
24. aug 2021

@zus_ke Heh, no to verím, že súrodenec aj hneď 😉 My by sme mali najradšej dvojičky a bolo by vymaľované 😉, akurát, že kvôli veku mi Tomáš nedovolí vložiť 2 blastocysty. Ale poviem ti, prešla si si dlhou tŕnistou cestou no do vytúženého cieľa 👍 No v lete a najmä v tomto mať pôrod, to musela byť fakt "radosť storočia" aspoň že si mala fajn pôrod. Pamätáš si ešte, v ktorý deň dc ti Marcel vkladal blastocystu? Ja stále dumám nad tým, či sme nevkladali skoro, Držte sa!😘

laglag
24. aug 2021

Ahojte, ako to funguje keď chceme ísť opäť na vklad?

ikuska187
24. aug 2021

@laglag ahoj.Napisala som koordinatorke, že chcem ísť znovu na vklad. Dala mi termín telefonickej konzultácie s doktorom. Ten vklad odsúhlasil. Doplniť hormóny štítnej žľazy kázal. To som si doplnila sama už mesiac predtým aj s gynekologickou PP. Zaujímalo ho odkedy nekojím, aký je cyklus atd