icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

Strana
z131
janie7
27. aug 2021

@ikuska187 😉 Prosím ťa, jedna otázočka, dávali ste sa si aj metódu MACS? Lebo my toto druhé IVFko áno, ale v súhrne liečby vidím len MACS zaškrtnuté, ale žiadne bližšie info k tomu ☹ Asi sa na to spýtam Tomina 😉

ikuska187
27. aug 2021

@janie7 áno, MACS sme dávali 🙂

janie7
27. aug 2021

@ikuska187 A nič Vám k tomu bližšie po oplodnení vajíčok nehovorili? Ako je to s fragmentáciou DNA spermii? Aj keď to sa asi skôr rieši priamo na vyšetrení fragmentácii DNA, nie už priamo metódou MACS 🙄

ikuska187
27. aug 2021

@janie7 to sa rieši predtým. Mali sme to vysetrene raz a výsledok 27 percent , ešte predtým ako sme riešili IVF. A bolo to z tých horších spg. Pri oplodnení sa to už nevysetruje. MACS je len na selekciu spermií.

janie7
30. aug 2021

@ikuska187 Ďakujem krásne za info. My sme sa s Tominom o tom bavili, že teda či dať aj to vyšetrenie fragmentácie DNA a on že načo budeme platiť za vyšetrenie, dajme rovno riešenie, čiže metódu MACS a máme vystarané 😉

zus_ke
27. júl 2022

@janie7 ahooj, ako sa mas? Ako ste dopadli? 😊

janie7
8. dec 2022

@zus_ke Ahojky, prepáč dlhšie som na MK nebola až od novembra som tu znovu. Akurát som 7dpt, testovať sa zatiaľ bojím, tak uvidíme kedy ma začnú svrbieť prsty.
Ty sa ako máš?

zus_ke
11. dec 2022

@janie7 drzim velmi palce, daj potom vediet ako si dopadla ☺️ my sme boli v novembri na vklade, ale bolo z toho biochemicke… mame posledneho mrazacika, to pojdeme niekedy na jar alebo v lete, uvidime… lebo ja totizto este stale kojim , takze pockam , kym sa dietatko odstavi a az tak…

janie7
11. dec 2022

@zus_ke Boožičku, ty už si stihla aj porodiť, paráda. Hlavne nech ste zdravučkî. A máte dievčatko alebo chlapčeka?
Vieš čo, vraj je lepšie odstaviť dieťatko a až potom ísť na ďalší vklad.
Ja som včera kúpila tehu testy, ale stále ešte nie som pripravená si ho urobiť, tak uvidím.
Ďakujem krásne za podporu, mala som vraj na sone luxusni sliznicu☺️, tak snáď z toho niečo klapne🙏🏻🍀

zus_ke
11. dec 2022

@janie7 mne to pride, ze som rodila v minulom storoci inak 😂 a to ma este len rok a pol 🙈 chlapceka mame ❤️ vies co, my sme od leta chodili na kontroly, stelcl to stale pozrel a nikdy to nebolo na vklad ( nemala som ovulaciu ) … ale teraz naposledy aj progesteron dobry, aj sliznica uplne super ( to mam ja ale vzdy dobru vysoku ) … a aj sa to chytilo , ale nic z toho nakoniec… nevadi, verim, ze posledny mrazacik bude uspesny 🤩✨ kedy planujes testovat?

zus_ke
11. dec 2022

@janie7 a este k tomu odstaveniu 🙈😂 ja som prvy mesiac aj prikrmovala umelym, aj kojila , kym sa to cele ustalilo a bol len kojeny… celkom sme si vytrpeli svoje … moj “ciel” bol kojit pol roka 😂🙈 ale maly spava s nami v posteli, zaspava len pri kojeni, takze je to take pohodlne pre mna a popravde si uzivam tie spolocne chvilky… a do toho je stale v noci hore tak 4-5x , takze ked by som nekojila, neviem co by som robila 😂 to uz by som nespala ani to minimum co spi teraz 😂 cize aj kebyze chcem odstavit kvoli vkladu, tak popravde si to teraz velmi predstavit neviem 🙈

ywone
22. mar 2023

Ahojte mali ste niekto v reprogenesis dr. Vitoskovu?

opatrna38
20. apr 2023

@ywone ja mám od včera, nejak som sa už v Rf nevedela zaradiť, čo sa týka novej Dr. Si u nej?

ywone
20. apr 2023

@opatrna38 áno mali sme najprv dr. Sochorovu ale už tam nepracuje tak nám teraz pridelili dr vitouskovu

ikuska187
20. apr 2023

@ywone raz konzultácia a robila mi OPU, lebo to bolo v sobotu a mala sluzbu.

ywone
24. apr 2023

Mali ste niekto v reprogenesis aj tú akupunkturu?

vivienn7
Odpoveď bola odstránená
tinka3636
31. jan 2024

Ahojte dievčatá, chcem sa s vami poradiť ohľadne genetiky v Brne. Nájde sa tu niekto kto je prenášačom genetického ochorenia? Chceme sa pripraviť na to čo nás čaká a zaujímali by ma vaše skúsenosti. Ďakujem

csuabcsa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z131