icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

zus_ke
23. mar 2016

@misaelka maximalna spokojnost.... bola som pred tym v inom centre a neda sa to porovnat .... pre mna je to TOP klinika 🙂

lucka_220809
23. mar 2016

@misaelka ja nadmieru velmi... som konecne po 6 rokoch tehotna...sice len kratko,ale nikdy som sa ani do tejto fazy nedostala, dr. stelcl urobil maximum, zaroven je velmi "nohami na zemi", neslubuje hluposti, neodporuca zbytocne vykony, hovori na rovinu, za co sa oplati/neoplati dat peniaze...uvedomuje si,ze je to do velkej miery "na prirode", on urobi maximum, ale nehra sa na panaboha.. cely personal je velmi mily, sestricka, kt. s vami riesi stimulaciu a casovanie zakrokov, je neskutocne mila a napomocna... komunikacia je velmi jednoducha s nimi, komunikujem s nimi mailom neustale, nikdy som nemusela dlho cakat na ochotnu odpoved. Ja som bola velmi spokojna, a samozrejme teraz, ked viem,ze to aj konecne vyslo, tak som najspokojnejsia na svete.

fatma1
23. mar 2016

@lucka_220809 Mozem sa opytat, kde si chodila predtym a co vsetko mas za sebou, ak smiem vediet? a bola si v Brne aj Reprofite? Ten Reprofit stale vsetci strasne ospevuju..dakujem ti/vam

lucka_220809
23. mar 2016

@fatma1 poslala som ti do spravy 🙂

silvinkabb
23. mar 2016

@lucka_220809 aj mne prosim, rozhodujem sa kam ist. dik 🙂

lucka_220809
23. mar 2016

@silvinkabb mas to tam 🙂

steffi1
23. mar 2016

@lucka_220809 ahoj, prosim mohla by si aj mne? Dakujem 🙂

buba08
23. mar 2016

@lucka_220809 môžeš prosím aj mne? 🙂

lucka_220809
23. mar 2016
matusik6
23. mar 2016

@lucka_220809
Ahoj mozes aj mne🙂

majba
23. mar 2016

@lucka_220809 a mohla by si prosim aj mne? 🙂

aveeva72
29. mar 2016

Ahojte dievcata,
rada by som sa s vami podelila o svoje skusenosti. Skusila som Reprofit aj Reprogenesis a jednoznacne u mna vyhrava REPROGENESIS. V Reprofite idu na kvantitu- velmi vela zien, velky obrat, vela lekarov, ktori su pretazeni a nestihaju, je to tam take neosobne...na odpoved na otazky som tam cakala aj tyzden a to som musela urgovat majlom aj telefonicky- a pritom som sa nepytala blbosti, ale islo o dost podstatne otazky k liecbe...ukoncila som tam jeden cyklus IVF a odisla som odtial prec...totiz v tom istom case moja kolegyna chodila do Reprogenesisu a nevedela si ich vynachvalit (ma od nich krasne dvojicky)- tak som to skusila aj ja a dobre som urobila. V Reprogenesise je vsetko v mensom, je to take rodinne, domacke, ja sa tam velmi dobre citim a nedam na tuto kliniku dopustit. Moj lekar aj koordinatorka si ma pamataju po mene, vzdy su v obraze- nemusim im vysvetlovat co som to za "pripad", rychlo reaguju na otazky, na koordinatorku mam mobil a mozem jej kedykolvek zavolat ak sa nieco deje, a to aj cez vikend. Samozrejme, nezneuzivam to, ale ten pocit je skvely, ze sa je kam obratit keby nieco. Aj po odbornej stranke su skveli. Doteraz som nepochopila, preco vsetci ospevuju len Reprofit.
Momentalne som 8. den po ET a dufam, ze tentokrat uz bude dobre.
Keby ste mali nejake otazky, kludne sa spytajte 😎

kika8259
29. mar 2016

@aveeva72 ahoj ja som tiez presla z reprofitu do reprogenesisu a s pristupom aj komunikaciou som velmi spokojna... za mna tiez 👍🏻
drzim ti palce 😊

misaelka
29. mar 2016

@kika8259
@aveeva72
a co sa tyka odbornosti ste spokojni ako v rf? porovnatelna odbornost lekarov/embryologov? ze je atmosfera super je fajn, ale to mi dieta nezaruci, chapete 😎 vazne uvazujem ze by som presla za stelclom z rf...

lucka_220809
29. mar 2016

@misaelka podla mna je odbornost top a embryologovia vyborni...ja som pri embryo potrebovala velmi specificky postup a spravili to vyborne.

aveeva72
30. mar 2016

@misaelka Neviem, podľa čoho presne mám posudzovať odbornosť- zrejme podľa výsledkov. Prvý pokus s darcovskými mrazenými embryami nám nevyšiel, teraz čakám na výsledok druhého pokusu s čerstvými embryami. Ja verím, že ako lekári, tak embryológovia s Reprogenesis sú dobrí, neviem ako inak to mám ohodnotiť. Dobre vieš, že toto celé je hra s prírodou a je ťažké posúdiť, či je príčina neúspechu v embryu, v lekárovi alebo v pacientke. Ako som už napísala predtým, prešla som z Reprofitu na odporúčanie kolegyne, ktorá predtým absolvovala v SR 9 neúspešných transferov a má z Reprogenesisu krásne dvojičky. Malý zázrak a myslím, že to svedčí niečo aj o odbornosti.

matusik6
30. mar 2016

@aveeva72 bola si v Rf na mrazenom embryu?

karinuska22
30. mar 2016

@aveeva72 Ahoj, Reprofit sa ospevuje preto, lebo ma uz dlhorocnu prax a vysoku uspesnost. Chodilo sa k nim z celeho sveta. Este ked nebol Reprogenesis, tak som zvolila Reprofit ako poslednu sancu po 5 rokoch neuspechu a zufalstva v SR. Znami, co poznali embryologov v RF ma nahovarali na Brno, ze to stoji za to, a ze tam maju spickovych odbornikov a samozrejme aj lepsie pristroje a materialy. A radili mi dobre, podarilo sa na prvy krat a to iba SOFT IVF, takze s minimalnymi hormonmi. Vybrala som si doktora Stelcla a bol super. Tym, ze niektori ludia na cele s doktorom Stelclom odisli do Reprogenesis, tak Reprofit vela stratil a mozno aj preto, je to tam v dnesnej dobe uz ine a mozno aj preto klesli na kvalite, co sa tyka odbornikov. Drzim palce.

karinuska22
30. mar 2016

@misaelka Urcite chod za doktorom Stelclom do RG. Vie zvolit spravny postup, avsak samozrejme velku vahu maju embryologovia.

aveeva72
30. mar 2016

Nie, na čerstvom.

aveeva72
30. mar 2016

@matusik6 Nie, na čerstvom.

karinuska22
30. mar 2016

@aveeva72 A este k Reprofitu, ja som vtedy v roku 2013 bola ocarena ich pristupom, pohotovou reakciou, z nicoho nerobili velku vedu ako tu v SR. Necakali nas tam ziadne rady ani plne cakarne. Nebolo tam skoro ani nohy v cakarni, takze podla toho, co hovoris, tak sa to uz zmenilo.

aveeva72
30. mar 2016

@karinuska22 Veru sa to zmenilo. Ja som bola očarená len na prvej konzultácii, potom keď sme už boli "lapení", tak veľké sklamanie. Cítila som sa, akoby som sa im musela o všetko prosiť, nepridelili mi ani koordinátorku, moju agendu vybavovala vždy iná zdravotná sestra, nemala som kompletné informácie, neskoro som dostala recepty, proste celé zle.

fatma1
30. mar 2016

@aveeva72
@aveeva72 Hmm....ja som bola na prvej konzulacii aj tam aj tam..aj v RG aj v RF..uprimne, lepsi pocit som mala v RG, aj sa mi prostredie viac pacilo..aj cas mali na nas..ktovie, mozno preto bolo vsetko take rychle v RF, lebo sme prisli neskoro o 15 min a uz nemali tolko casu na nas..ale Otevrel sa snazil, bol strucny, ale vecny, nesluboval hory-doly...toto bolo presne pred rokom..odvtedy sme v mailovom kontakte a odpisuje hned, bola som na odstraneni myomy v auguste, takze preto sme museli cakat minimalne 6 mesiacov..stale v kontakte s nim..rozhodla som sa pre RF kvoli tomu, ze ich viacej ospevuju..vtedy STelc a ostatni boli este v RF...uz sme sa dohodli, ze teraz 1.aprila ideme na kontrolu a pre protokol..ak vsetko ok, od 12. aprila zacinam pichat..soft ivf... aj koordinatorka hned reagovala na maily, vedela o co ide...zatial dobre skusenosti s RF...ale uprimne, stale mam vo vnutri pocit, ze bojujes s RG... takze tak

aveeva72
30. mar 2016

@fatma1 Ahoj Fatma, mozno som mala smolu, to je pravda, vzdy je to hlavne o ludoch...nehovorim ze RF je zly, inak by tam nikto nechodil, len ten pristup v tom casopriestore, kedy som tam bola ja, mi nevyhovoval. "Nebojujem" s RF, len nerozumiem, preco ich vsetci tak velmi ospevuju. Lebo pre mna sa to s RG neda porovnat.

matusik6
30. mar 2016

@aveeva72
pozri kazdy chodi tam kde mu to vyhovuje
ja som bola vcera na konzultacii obj,sme boli na pol druhu,zobrali nas o 14.10.
tiez som bola trochu nahnevana,maju tm toho vela
ale hodila som to za hlavu
venuju sa tomu najdlhsie aj darovanym,maju najvacsie skusenosti a samozrejme dobru embruologiu
a pristroje
a tu na SK su vsetky cary este len v plienkach

silvinkabb
31. mar 2016

@aveeva72 lebo to bolo ine, nie ako teraz posledne mesiace.
a baby co sa tyka cakania, ja som bola v troch centrach a vzdy som cakala aj hodinu kym ma zobrali a to som bola objednana na presny cas.
@matusik6

elenkataki1
31. mar 2016

od kedy sa na SVK Iscare spojil s Reprofitom, majú ešte vyššiu úroveň sa mi zdá!

silvinkabb
31. mar 2016

@elenkataki1 fakt? Baby nepisu moc pozitivne info ☹

sisul_ka
2. apr 2016

ahojte dievcata, je pravda, ze neviem porovnat ani jednu kliniku s Reprogenesisom, no hned od zaciatku som mala velmi dobry pocit. Vlastne sme tam isli na odporucanie jedneho znameho, ktory na klinikach programuje pocitace, takze vidi ako to kde chodi, a prenho jednoznacne Reprogenesis. Zatial bezuspesne, no nestracam nadej a verim, ze sa to v maji podariiii 🙂
Zelam vam vela trpezlivosti a uspechov 🙂