icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

elenkataki1
3. apr 2016

@silvinkabb na iscare?-prečo čo píšu negatívne?

silvinkabb
3. apr 2016

@elenkataki1 chod do skupiny iscare a pozri si. no a na lenku celkovo baby na mk

annavallova
9. apr 2016

Ahojte po tro neuspechoch na slivensku v gin five sme sa rozhodli pre reprogenesis a mydr. Stelcla teraz cakame na poistovnu a ide sa bojovat. Mne stacilo uz len to ze kontakt mi dala na neho znama svagrinnej a ked som mu napisala mail a poslala vsetky papiere sam mi odpisal este v ten den. Co som v gf mohla snivat. Ideme do boja uvidime verim ze sa to musi raz podarit. Ono ide aj o pristup zo strany centra v gf som bola iba cislo v rade ako za komunistov na banany. Tu je to take domacke a prijemne. Uvidim mozno ani tu sa nepodari ale ja verim ze sa docke a drzim vsetkym

karinuska22
9. apr 2016

@annavallova drzim palce, ja som bola rovnaky pripad. Vdaka doktorovi Stelclovi sa nam to podarilo na prvy krat vtedy este v reprofite. Tu v sr je to len strata casu a ako pises, len cislo v rade. Dufam, ze sa Vam to podari. Keby si mala nejake otazky, kludne napis.

silvinkabb
10. apr 2016

@annavallova to zase z RF aj mne odpisovali. Ale ked som sa zacala vypytovat, tak uz nie. Nona v SR centrach mas pravdu. Tiez sa tak citim. Aky mate problem ak sa smiem spytat? A mas asi vzsp vsak? Ja mam doveru takze iba ako samoplatca by som mohla ist ☹ ale tak za pokus to stoji

annavallova
10. apr 2016

Ahoj
@silvinkabb ja mam endonetriozu dva krat som po operacii a mam za sebou dva neuspesne pokuse. Prvy krat som zacala krvacat na 8my den a druhy na 14ty po odbere krvy presne na moje narodeniny. A v juni bolesti a operacia a kus laveho vajecnika mi zobrali. Strasne v ba riesili spermiogram. No v brne nam povedali ze som bola prehormonovana ze som mlada ze mi dali riadne davky a spermiogram neriesili ze ked spermie su tak sa vzdy da vybrat horsie je uz to aby sa to uhniezdilo a vydrzalo. Ja sim zmenila ale gynekologa bo chodit k nemu ako na navstevu a sestricka mi za vsetko vynadala aj zato ze ma idu pre silne bolesti operovat mi stacilo. Mam za sebou tazke dva roky uvudim zmena je zivot a ide veka aj o pristup. Mozno mi ozaj neni sudene mat deti ale budem bojovat aj ked je to narocne a plac ma mozno neminie idem do toho. Ano mam vzsp ale aj tak keby neschvalili ideme do toho lebo co som v ba doplacala v brne bude stat normalne plbez prispevku dobre zarabaju na tom. Drzim palce

silvinkabb
10. apr 2016

@annavallova dakujem. aj tebe 🙂 urcite to bude zmena

dundul
14. apr 2016

Ahojte, dnes zacinam s pripravou sliznice na KET, ktory je naplanovany na 6.5.2016 ideme po surodenca jupiiii

buba08
14. apr 2016

@dundul ja som presne dnes rok po 3 MA, ku KET sme sa zatial este nedostali, držím palce, nech sa dobre zahryzne

dundul
14. apr 2016

@buba08 dakujem, verim, ze ano, pri druhom je to uz jednoduchsie 🙂 hlavne na psychiku

aveeva72
15. apr 2016

@annavallova Neboj sa, podari sa. Musis sa hlavne upokojit. V RG sa nedockas takeho pristupu ako v BA, vsetci su tam uzasni. Drzim Ti moc palce! Ja idem v maji na KET do RG- 3.pokus, tak snad to do tretice vyjde🙂.

dundul
15. apr 2016

@aveeva72 kedy ides? a kto ti bude robit? s kym konzultujes? Drzim palce do tretice to das!

annavallova
15. apr 2016

@aveeva72 urcite drzkam silno palce. Presne klud to je to najhorsie ja som nervak s velkym N. Preto pojdem uz od prvej injrkcie na pnku mam fyzicky namahavu pracu tak nebude mi v lete doma dobre 😊😊

matusik6
15. apr 2016

@dundul drzim palce

matusik6
15. apr 2016

@dundul
Ty si bola tusim na darovanych
Koľko máš zamrazene?
Náš caka to isté, aké až v septembri

dundul
15. apr 2016

@matusik6 vkladame znova 2, je vacsia sanca. Drzim palce nech to date 🙂

sisul_ka
16. apr 2016

@dundul ahoj, prepac, ze sa vam miesam do rozhovoru, no neda mi reagovat 🙂
Ja osobne si myslim, ci uz das jedno alebo dve embryjka, ze sa uchytiti tak ci tak, ak je to to spravne. Viem o com hovorim, presla som si uz svoje. Nastastie mame este jeden zazrak v mrazaciku, tak pevne verim, ze je ten spravny a v maji si pojdem pren 🙂
Pevne verim, ze sa vam opat zadari a budu krasne dve miminka 🙂

dundul
16. apr 2016

@sisul_ka dakujem a drzim palce 🙂

misaelka
17. apr 2016

@dundul
@sisul_ka
@annavallova
baby ako je to v RG s mrazenim? viem ze v reprofite mrazia iba top kvalitu, ale ja by som rada zamrait vsetky blastocysty...stvalo ma ze mi minule reprofite zo 4 blastocyst zamrazili iba jednu... da sa s nimi dohodnut? 😕

dundul
17. apr 2016

@misaelka robia tam velmi podrobny monitoring a ak sa im nieco nezda tak nemrazia, tak neviem, skus

bellabelluska
18. apr 2016

baby da sa ist na darovane vajicka do reprogenesisu cez poistovnu? caka nas ivf cyklus v lete tak zistujem dopredu na co sa mame pripravit...kazda "zlava" je dobra...

sisul_ka
18. apr 2016

@misaelka to je divne, ved blastocysta je super kvalita ak bola do 5ho dna kultivacie. Nam zamrazili vsetky. Mala som aj morulku, tu by nezamrazili, alebo by este pockali jeden den, aby videli ci rastie. Ja som si ju teda dala zaviest ako prvu a predstav si, uchytila sa. Bohuzial, v 6tt som zacala krvacat a drobcek odisiel ☹
Drzim palce a prajem ti, aby si sa coskoro dockala vytuzeneho drobceka 🙂

karinuska22
18. apr 2016

@dundul Drzim palce. My sme vlozili 2 a ujalo sa 1, takze urcite vacsia sanca.

aveeva72
18. apr 2016

@dundul Dakujem! Este neviem presny datum, zavisi kedy dostanem menzes. Asi tak v strede mesiaca, myslim.

aveeva72
18. apr 2016

@dundul A chodim k Dr. Koukalovi...ten mi robi aj vsetky vykony.

aveeva72
18. apr 2016

@annavallova Ja tiez nie som zrovna kludas...ale clovek sa casom zoceli🙂

anaba1
19. apr 2016

@bellabelluska ahoj. Ja mam uz len posledne ivf hradene poustovnou a aj v rf aj v rg mi povedali ze mam rozmyslat ze si ten posledny pokus necham na darovane vajicka..tak asi poistovna hradi..ale kolko tak to netusim..asi len tu tisicku..ak zistis daj vediet

bellabelluska
20. apr 2016

@anaba1 ahoj, jasne prezistim a napisem ti... teraz mam par tyzdnov pauzu kvoli prednisonu a v lete by som chcela ist opat do toho ale uz s darkynou,bola som totiz dva x na darovane embryjko v rg a zatial nic...

andy175
20. apr 2016

@bellabelluska ahoj! a môžem sa spýtať koľko stojí darované embryo? ďakujem

kika8259
20. apr 2016

@andy175 cca 925€ , zavisi od kurzu... (ide o jedno embryo, lebo mozes si dat vlozit aj dve mrazene ale to je o cosi drahsie - myslim ze 35000 ceskych).