icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

kika8259
20. apr 2016

@andy175 mozes aj mne ip ak by si chcela nieco vediet...

aveeva72
27. apr 2016

@andy175 Dve mrazene darcovske embryjka stoja 1300 Euro

aveeva72
27. apr 2016

Ahojte dievcata, dnes som bola v Reprogenesise na pipelle scratchingu, ma to napomoct uhniezdeniu. Asi o tyzden mam dostat menzes a potom zacinam s pripravou na KET, vklad bude niekedy 3.majovy tyzden. 3. tyzden, 3.pokus...zeby tie trojky priniesli stastie?🙂

nati26
27. apr 2016

@aveeva72 ahoj a co ti robili pri tom pipelle scratchingu. Ja som už tiež bola 2 krát v reprogenesis na vklade a ani raz sa to neudržalo 😯.

silvinkabb
27. apr 2016

@aveeva72 to je nejak malo

silvinkabb
27. apr 2016

@aveeva72 myslim za tie darcovske. Nestoji to na svk raz tolko

aveeva72
28. apr 2016

@silvinkabb Neviem, ja som v SR nebola, len v Brne-RG. Hovorime o CELYCH darcovskych EMBRYACH (nie vajickach), mrazenych. Tam je cena za 2 ks 1300, plus lieky (treba len Estrofem a Utrogestan). Keby si chcela cerstve embrya od darkyne a darcu, to stoji cca 4000 Euro.

aveeva72
28. apr 2016

@nati26 Pri pipelle scratchingu Ti okolo 20. -25. dna cyklu zavedu do maternice kateter, ktorym trochu narusia (poskriabu) sliznicu maternice. To dokazatelne napomaha uhniezdeniu, ale mechanizmus nie je celkom objasneny. Robi sa to bez anestezy, boli to len trochu. Cena 75 Euro. Uvidime, ci to bude mat efekt.

puklica123
Odpoveď bola odstránená
nati26
28. apr 2016

@aveeva72 aha tak to je super a odporučili ti to oni,alebo ty sama si to chcela.

silvinkabb
28. apr 2016

@aveeva72 aha ok. dakujem za vysvetlenie 🙂 to som fakt nevedela. ja som darcovske odmietla riesit, ale toto je ina situacia 🙂

aveeva72
28. apr 2016

@nati26 Odporucili to oni, lebo 2x sa mi neuchtilo darcovske embryo a nevedia, preco. Tak skusaju. V dalsom cykle budem mat aj kortikoidy.

misaelka
28. apr 2016

@aveeva72 kocka drzim palce nam sa neuchytilo 4x a po pipelle ano! urcite to je krok dobrym smerom.

nati26
28. apr 2016

@aveeva72 aha tak ti držím palce aby sa ti to uchytilo. Ja si dávam robiť vyšetrenia na reprodukcnú imunológiu tak som zvedava aké budú výsledky a s tými potom pôjdem do reprogenesis

aveeva72
29. apr 2016

@misaelka Dakujem za povzbudenie!!!!

aveeva72
29. apr 2016

@nati26 Ja som nemala vysetrenu imunologiu, ale aj keby som ju mala pozitivnu, tak ci tak by som dostala kortikoidy, ktore buem uzivat v tomto cykle tiez...

nati26
29. apr 2016

@aveeva72 a aj tie kortikoidy ti pomôžu aby sa ti to udržalo?

lubica1979
29. apr 2016

Ahojte, dlho sa čaká kým Vás objednajú na konzultáciu. Je možné si vybrať lekára? Ďakujem

mette7
29. apr 2016

@lubica1979 my sme dostali termin za dva tyždne od objednania a lekara som si vybrala ja

lubica1979
29. apr 2016

@mette7 ďakujem pekne

aveeva72
2. máj 2016

@lubica1979 My sme dostali termin asi o tyzden a urcite sa da vybrat lekar, ale nam to bolo jedno, takze sme na to netlacili.

aveeva72
2. máj 2016

@nati26 Ano, pokial by tam bol imunologicky problem.

nati26
2. máj 2016

@aveeva72 oki ďakujem tak snáď bude všetko v poriadku

erijan
18. máj 2016

Ahojte baby,robia v Reprogenesise soft IVF? A je tu nejaka co ma endometriozu+ horsi spermiogram a skusila to?vopred dakujem za odpoved...pekny den 🙂

erijan
18. máj 2016

@karinuska22 ahoj,mozem sa opytat preco ti na.SK odporucali len klasicke IVF? Lebo aj mne len toto odporucaju,ale mna laka vyskusat Soft kedze klasicke IVF uz 3x nevyslo...

karinuska22
18. máj 2016

@erijan Ahoj, v SR je to hlavne o peniazoch. Odporucali klasicke, lebo u nas nechcu robit soft pravdepodobne kvoli mensim trzbam z neho. Vyhovaraju sa na to, ze pri softe je omnoho mensie percento uspechu ale ako vidno v mojom pripade, to bola blbost. Ako citam vyssie, asi mas endometriozu, chod do Brna na konzultaciu so vsetkymi vysledkami z vysetreni a s vysledkami z neuspesnych IVF a oni uz zhodnotia, co by bolo pre Teba najvhodnejsie a ci mozes vyskusat SOFT. Samozrejme najlepsie by bolo po 3 neuspechoch ist este na vysetrenia ako ja, ci niekde predsa len nieco este dalsie nevadi. Neviem ci si bola na hematologii, imunologii a genetike a ci mas v poriadku stitnu zlazu. Treba este papat kyselinu listovu dlhodobejsie a samozrejme vitaminy C, D . V RG odporucam doktora Stelcla. Jemu vdacime za nas uspech. Je sikovny a zda sa, ze sa spravne rozhoduje.

karinuska22
18. máj 2016

@erijan SOFT IVF urcite robia

annavallova
18. máj 2016

@erijan ahoj to iste endomereiozu dva krat laparka a pol roka visane a manzel horsi spermiogram. Tiez tri marne pokusi na slovensku. Tetaz mam doma lieky cakam menzes a ideme do toho znova uplna ina liecba a ahlavne pristup. Chodim tiez k Mudr. Stelclovi a zatial klobuk dole isli sme tak s malou dusickou a on na spermiogramom kyvol rukov a v ba robili oracie. Uvidime ja dufam ze uz sa aj na nas usmeje stastie. Drzim palce

erijan
18. máj 2016

@annavallova dakujem za odpoved,takze aj vy ste podobny pripad ako my... tak to ti silno drzim palce,necj to uz konecne vyjde lebo viem aky je to pocit,vsetky tie neuspechy. Tak uz som.rozhodnuta ze pojdem vyskusat Soft aj ja... len to ze uz mame termin konzultacie v Reprofite tak neviem ci skusit tam alebo v Reprogenesise. Ty ides teraz vyskusat Soft?

erijan
18. máj 2016

@karinuska22 dakujem pekne za odpoved... co sa tyka vysetreni,mame robeny Halosperm, geneticke vysetrenie, vys.na protilatky voci spermiam a placente plodu... vsetko toto je ok... nemam hematologiu,ani imunologiu, stitna zlaza vysetrena z hormonalneho profilu. Cim dalej tym viac sa naklanam vyskusat Soft a neist do maximalnych davok hormonov...to je uzasne ze sa Vam postastilo, kiezby kazdej z nas to vyslo 😉