Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@erijan Ak nemas hematologiu, chod si ju dat este pred Brnom vysetrit. Je to celkom dolezite. Vypytaj si vymenny listok u gynekologa. Na hematologii povies, ze mas problem s otehotnenim a urobia Ti vsetky potrebne vysetrenia na to. Imunologiou sa vysetruju protilatky a to mas urobene.
@mircalla Plne s Tebou suhlasim. AJ my vdacime doktorovi Stelclovi za syna a to uz som nedufala, ze sa to podari. Bola to nasa posledna nadej a vyslo to u neho na prvy krat. Je velmi sikovny.
@karinuska22 aj sikovny aj velmi prijemny a ludsky, na mail mi tiez vzdy odpisal aj mimo temy, otravovala som ho s kazdou blbostou, vzdy vsetko ochotne vysvetlil a pomohol,, dokonca mi aj dake vysterenia v CR vybavil
@erijan Chod do Reprogenesisu k doktorovi Stelclovi.
@karinuska22 dakujem ti pekne za rady...idem sa skusit objednat k dr.Stelcovi. Vysetrenie ako HP pred IVF si si dala robit u svojho gyn.alebo v Brne?
ako pisala mircalla ,ze vela dobrych doktorov odyslo odtial
samozrejme ako to patri pod nejaky holding ,ktorý patri Babisovi
takze sa mi chce grcat
a este jedno chodila som pred tym do iscare v ba k jednej DR. a tu som tam teraz stretla v RF s jednym co cobi tiez v iscare
@matusik6 A teraz chodis do RG ci do RF? hej, patri to Babisovi, ved aj Iscare sa vola Iscare Reprofit...
a RG patri Pente ci komu z SK ...
mne v RF pripada, ze maju toho strasne vela a nevedia sa tym padom tolko venovat do hlbky konkretnej pacientke. neviem to zial porovnat ako to bolo predtym...;( A v RG som bola raz, na uvodnej konzultacii, este u Mudrz. Kneslovej, ktora teraz mimochodom je v RF ;)
a cele to tam prebiehalo tak inak, pomalsie, preciznejsie, mali cas... tiez zvazujem ist z RF do RG...
baby neviete mi povedat co stoji v RG nativ priblizne?
@fatma1 Ja som bola v Reprofite v roku 2012 a ked som tam bola na konzultaciach a vysetreniach, nebolo tam skoro ani nohy. Co znamena, ze bol lepsi management v objednavani a samozrejme tym aj lepsia starostlivost o pacienta. AKo citam, teraz tam je vela ludi a pravdepodobne nestihaju, to co kedysi. Uz sa to asi bude pomaly rovnat carom tu v SR. Ja som vtedy bola ocarena pristupom v RF a tou pohodou, co tam vladla. Z nicoho nikto nerobil vedu, dokonca sa aj smiali na tom, co tu v SR od nas vyzaduju.
@erijan Ak mas na mysli vysetrenia, ktore tu v SR od nas vyzadovali pred IVF, tak tam to dopredu nevyzaduju. Oni predoperacne vysetrenie robia pri odbere vajicok. Potom je to aj v protokole uvedene ako samostatna polozka pri uhrade.
@karinuska22 myslela som vysetrenie horm.profilu. Asi si dam urobit vys.u mojej gynekologicky a ked tam pojdem budem to mat...odpisali mi ze potrebuju HP najviac 3 mesiace stary, a ktore hormony dat vysetrit. Uz mi dali termin 3.6.16 tam pojdeme 🙂
@erijan aha, take nieco si ani nepamatam. Ale daj si to urobit. A nezabudni si zobrat celu dokumentaciu ohladom ivf a vysetreni. Drzim palce, nech najde u Teba to najlepsie riesenie.

Dovolim si nazor. Reprofit - zazila som tam tie naj casy, ale uz nie je zdaleka, co byval, co mam informacie. Odisli im naj lekari, zdvihli ceny, je to take chaoticke cele. Uplne naj doktor Mudr. Stelcl je byvaly reprofitak.
Keby som si mala este raz niekedy vyberat - idem za nim do Reprogenesis. Vdacim mu za 2 deti (a to som bola dost beznajdejny pripad a navyse mala 38 rokov) a tak fantastickeho cloveka a lekara som nikdy viac nestretla