icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

mircalla
18. máj 2016

Dovolim si nazor. Reprofit - zazila som tam tie naj casy, ale uz nie je zdaleka, co byval, co mam informacie. Odisli im naj lekari, zdvihli ceny, je to take chaoticke cele. Uplne naj doktor Mudr. Stelcl je byvaly reprofitak.
Keby som si mala este raz niekedy vyberat - idem za nim do Reprogenesis. Vdacim mu za 2 deti (a to som bola dost beznajdejny pripad a navyse mala 38 rokov) a tak fantastickeho cloveka a lekara som nikdy viac nestretla

karinuska22
19. máj 2016

@erijan Ak nemas hematologiu, chod si ju dat este pred Brnom vysetrit. Je to celkom dolezite. Vypytaj si vymenny listok u gynekologa. Na hematologii povies, ze mas problem s otehotnenim a urobia Ti vsetky potrebne vysetrenia na to. Imunologiou sa vysetruju protilatky a to mas urobene.

karinuska22
19. máj 2016

@mircalla Plne s Tebou suhlasim. AJ my vdacime doktorovi Stelclovi za syna a to uz som nedufala, ze sa to podari. Bola to nasa posledna nadej a vyslo to u neho na prvy krat. Je velmi sikovny.

mircalla
19. máj 2016

@karinuska22 aj sikovny aj velmi prijemny a ludsky, na mail mi tiez vzdy odpisal aj mimo temy, otravovala som ho s kazdou blbostou, vzdy vsetko ochotne vysvetlil a pomohol,, dokonca mi aj dake vysterenia v CR vybavil

karinuska22
19. máj 2016

@erijan Chod do Reprogenesisu k doktorovi Stelclovi.

matusik6
19. máj 2016

@mircalla
Mas pravdu v Rf to ide dolu vodou
Boli sme tam tento tyzden no coment

erijan
19. máj 2016

@karinuska22 dakujem ti pekne za rady...idem sa skusit objednat k dr.Stelcovi. Vysetrenie ako HP pred IVF si si dala robit u svojho gyn.alebo v Brne?

fatma1
19. máj 2016

@matusik6 Ahojky, mozem vediet preco to ide dole vodou? Vies to posudit a porovnat, ze ako to bolo predtym a teraz? Ja tam chodim teraz tento rok, cize neviem to porovnat..ale mam taky pocit, ze maju toho taaak veeelaaaa....

erijan
19. máj 2016

@matusik6 aj mna by zaujimalo.co to znamena ze idu dole vodou? Asi si dam poradit a pojdem k.dr.Stelclovi... inac dr.Stelcl je aj v car Unica v Brne...su rodina neviete?

matusik6
19. máj 2016

ako pisala mircalla ,ze vela dobrych doktorov odyslo odtial
samozrejme ako to patri pod nejaky holding ,ktorý patri Babisovi
takze sa mi chce grcat
a este jedno chodila som pred tym do iscare v ba k jednej DR. a tu som tam teraz stretla v RF s jednym co cobi tiez v iscare

matusik6
19. máj 2016

@erijan
uz som to raz tu pisala

fatma1
19. máj 2016

@matusik6 A teraz chodis do RG ci do RF? hej, patri to Babisovi, ved aj Iscare sa vola Iscare Reprofit...
a RG patri Pente ci komu z SK ...
mne v RF pripada, ze maju toho strasne vela a nevedia sa tym padom tolko venovat do hlbky konkretnej pacientke. neviem to zial porovnat ako to bolo predtym...;( A v RG som bola raz, na uvodnej konzultacii, este u Mudrz. Kneslovej, ktora teraz mimochodom je v RF ;)
a cele to tam prebiehalo tak inak, pomalsie, preciznejsie, mali cas... tiez zvazujem ist z RF do RG...

nelly3
19. máj 2016

baby neviete mi povedat co stoji v RG nativ priblizne?

karinuska22
19. máj 2016

@fatma1 Ja som bola v Reprofite v roku 2012 a ked som tam bola na konzultaciach a vysetreniach, nebolo tam skoro ani nohy. Co znamena, ze bol lepsi management v objednavani a samozrejme tym aj lepsia starostlivost o pacienta. AKo citam, teraz tam je vela ludi a pravdepodobne nestihaju, to co kedysi. Uz sa to asi bude pomaly rovnat carom tu v SR. Ja som vtedy bola ocarena pristupom v RF a tou pohodou, co tam vladla. Z nicoho nikto nerobil vedu, dokonca sa aj smiali na tom, co tu v SR od nas vyzaduju.

karinuska22
19. máj 2016

@erijan Ak mas na mysli vysetrenia, ktore tu v SR od nas vyzadovali pred IVF, tak tam to dopredu nevyzaduju. Oni predoperacne vysetrenie robia pri odbere vajicok. Potom je to aj v protokole uvedene ako samostatna polozka pri uhrade.

erijan
19. máj 2016

@karinuska22 myslela som vysetrenie horm.profilu. Asi si dam urobit vys.u mojej gynekologicky a ked tam pojdem budem to mat...odpisali mi ze potrebuju HP najviac 3 mesiace stary, a ktore hormony dat vysetrit. Uz mi dali termin 3.6.16 tam pojdeme 🙂

majba
19. máj 2016

@nelly3 mam od nich cennik, mozem ti poslat.
Nativ maju za 10000 aj s kultivaciou aj s ET. plus isci 1000 korun

erijan
19. máj 2016

@mircalla dala som na tvoju radu a uz mam termin u dr.Stelcla...prekvapilo mo ze sa tam necaka na termin konzultacie 2 mesiace ako v RF. Super 😉

erijan
19. máj 2016

@majba mozem poprosit aj ja cennik? Budem ti vdacna.

fatma1
19. máj 2016

@majba Posles aj mne pls, pretoze u nich to je na vyziadanie. dakujem vopred ;)

fatma1
19. máj 2016

@erijan Necaka sa tam tak dlho, lebo tam nie je tolko ludi ako v RF este? ;)

majba
19. máj 2016

@erijan
@fatma1 jasne, len mi napiste mailovu adresu, lebo je v pdf a to neviem ako poslat na kona.

fatma1
19. máj 2016

@majba Mas poslanu adresu v IP ...;)

majba
19. máj 2016

@fatma1 poslane 🙂

nelly3
19. máj 2016

@majba
napisala som ti IP 😵

nelly3
19. máj 2016

@majba
dakujem, ale nevidim tam nativ 😕

majba
19. máj 2016

@nelly3 nativ je na druhej strane. 😅

majba
19. máj 2016

@nelly3 sa mi vidi, ze k nativu treba pripocitat este to vysetrenie chorob STD u nich stoji 2400. len neviem ci je to na oboch ci len na jedneho.

misaelka
19. máj 2016

@majba prosim ta posli mi cennik ak mozes dakujem

karinuska22
19. máj 2016

@erijan aha, take nieco si ani nepamatam. Ale daj si to urobit. A nezabudni si zobrat celu dokumentaciu ohladom ivf a vysetreni. Drzim palce, nech najde u Teba to najlepsie riesenie.