Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@annavallova ahoj. Citala som prispevok a sme teda na rom velmi podobne, ensometrioza, dve operacie, horsi spermiogram a dva tazke roky za nami...az na to ze ja mam za sebou 3 neuspesne ivf. Chcem sa opytat teraz ides na ivf do ReproGenesisu a ake ti odporucili? Predtym si mala silnu stimulaciu pri predchadzajucich ivf?
@karinuska22 dievcata, mate niektora email na dr.Stelcla?
@erijan ahoj mail na doktora Štelcla je marcel.stelcl@reprogenesis.cz 😊
Ahojte aká je čakacia doba na darovane vajíčka a či sa vám podarilo otehotnieť a koľko ste mali embriok
Baby, mam otazku, mam v procese schvalovania ziadost o preplatenie ivf v cudzine, teda CR, ale mam to na RF. MOmentalne je to u toho konziliarneho lekara ci co to je, na tom pracovisku co to posudzuje, v BA tu na Antolskej...potom to pojde do poistovne - VsZP. Moja otazka, ked to schvalia, ten vykon v cudzine..bude to platit iba pre RF?? aka je moznost to dat presunut do RG? neviete mi s tymto poradit, prosim?
dakujem Vam
@erijan ahoj ja som mala hyper stimulacny a to bola bolest hej prehormonovana 18 vajicok som mala. Ja teraz nemam cast laveho vajecnika a tiez mam tri nesuspechy jeden ivf a dva kety prvy 8den druhy 14den som zacala krvacat a treti som nekrvacala ale zasa nic a 10kilo naviac a nejdu dole. Teraz budem mat kratky protokol lieky uz mam v chladnicke a cakam na menzes vsetko mi krasne vysvetlili a vsetko injekcie su jednorazovky uz nadavkovane vtedy som si to sama miesala nikto mi neukazal ako sesternica mi to vysvetlivala behacky za predoperacne a overenie podpisu a kraviny sme bahali a tu ti vdetko spravia a odpoved mailom bud ten den max. Do troch dni aj cez vikend a ze ked to dostanem mam volat aj v sobotu ci nedelu aby sme dohodli ultrazvuk a v ba si si vystala radu ako na banany. Uvidim dufam ze uz sa to pidari ja ked nie chcem kupele xmenila som aj gynekologa moja preferovala ken ba vies mala s nimi zmluvu. Drzim ti palce
@annavallova ano chapem, takze ty mas za sebou vlastne 1 neuspesne IVF a ides teraz absolvovat 2.IVF, s klasickou stimulaciou cez poistovnu? Cize nie soft. A o softe ste sa nerozpravali? Kolko krat potrebujes cestovat do Brna? Pri prvej konzultacii ti aj vysvetlili davkovanie liekov? Ja ked som bola v Brne v Unica tak tam.som cestovala 6x...konzultacia, potom zahajenie stim.protokolu, 2 kontroly, odber vajicok a vklad. Ospravedlnujem.sa za preklepy,pisem cez mobil 🙂
Baby a kolko vyjde cca Soft? Ak mrazenie neratame do toho...iba lieky, odber vajicok, ISCI a vklad.
@erijan ahoj pravdepodobne 5krat dokopy. Nie ja som to nechala plno na lekara on sam povedal ze nic lepsie sa vymysliet neda a ze ci som sklamana len ma nechce zbytocne trapit sa mi pacilo se jednal otvorene ale nic nenukal mi sme boli u neho rste minuly tok po druhej laparke no brala som visane aby som nemala mrnxes a lreluecila endometrioxu a potrebovala som sa dat dokopy. Ked sme prisli v aprili sam povedal ze je rad ze sme dali tomu odstup. Uvidim co bude a ako sa to blizi tak uz zacinam mat stach zo vsetkeho. Drzim palce
@annavallova dufala som ze staci tam ist 3 krat tak ako pisali baby v Reprofite, ze kontrolny usg moze robit aj gybekolog doma...hm my sme z daleka tak.sa.skusim s nimi dohodnut ci sa to takto nebude dat...ta nasa endometrioza, to je trapenie ☹ tak si drzme palce
@annavallova cize teraz ides zase na klasicke IVF cez poistovnu?
@erijan My sme boli v Brne 4x pri Softe. 1. konzultacia, 2. kontrola maternice pred odberom + odovzdanie potrebnych liekov, naslednu kontrolu folikulov mi robil moj gynekolog, 3.odber vajicok, 4. vklad
@karinuska22 dakujem za info🙂 a kontrola maternice pred odberom znamena co? Co kontrolovali?
@erijan pozerali vysku sliznice a na zaklade toho mi predpisali tabletky a dali mi este tasticku s liekmi a s injekciami, ktore som mala na zaklade ich rozhodnutia pouzit, ak by bolo treba. To sa potom rozhodovali na zaklade vysledku kontroly folikulov, ktore mi robil gynekolog. Z tasticky som pouzila jednu injekciu na oddialenie prasknutia folikulov.
@erijan Ale aj tu kontrolu sliznice Ti moze urobit gynekolog, nemusis tam chodit, len v pripade softu si musis tu tasticku s liekmi vypytat hned, aby si ju mala pri sebe. Nam ju pri konzultacii nedali, tak dobre ze som tam aj na 2x isla.
@karinuska22 aha uz chapem 🙂 tak dufam ze sa bude dat s dr.Stelclom dohodnut aby som mohla kontroly absolvovat u svojho gynekologs doma aby som nemusela tolko cestovat.
@erijan ano ideme na klasiku ja som sa nepytala ci mozem k mojej gynekologicke ale ja radsej brno. Na kontrolu idem k mojej v sttedu sa aj dohodnut na pnke alw chcem od vseobecneho lekara vies mam fyzicky namahavu robotu a riesia to stale ked som mala prvy ket som to povedala majstrovi a vie to cela firma a stale ma riesia druhy ket a prve lo stimulacii nevedeli a mala som pokoj a teraz to tiez tak urobim ked to pride ako ma tak este 8dni v robote nebude mi doma dobre vonku krasne dufam ze sa to uz lodari boli sme na zimu jar a jesen teraz dame leto. Skus sa spytat viwm ze aj v blave umiznili kontroli u gynekologov co boli z daleka mi to mame kusok hodinu auton

@karinuska22 ano vezmem so sebou vsetko co mam
Tak snad urobim dobre ze pojdem do RG a nie RF :-O dakujem pekne, no kiezby sa uz aj nam konecne postastilo.