Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@erijan ahoj.ja som boka aj nativ aj soft v rg..nativ je lacnejsi v rg..soft narovnako s rf..nativ ma vysiel na 100 e..inac stoji tusim 500 e lebo sa nanaslo vajicko a soft tusim 900 vratane testov na pohl.choroby..na utz som chodila k svojmu gynekologovi..vzdy sa trafil do velkosti folikov..do brna som sla len na odber a vklad..vsetko sme riesili mailom.sms a telefonivai..neviwm si predstavit ako by dom to riesila v rf...v rg su fakt promptni..
@anaba1
@erijan
ja len potvrdzujem, soft v RG vysiel okolo 900 aj nas... a teda ochota, komunikacia, logistika, vsetko top uroven, s nicim nebol nikdy problem... naozaj som mailami poriesila vzdy vsetko, odpoved skoro vzdy do polhodky ... nam to napokon aj vyslo, liecba bola nastavena vyborne, na nas velmi speci problem, spolu s MUDr. Stelclom sme to cele vymyslali, ako to spravit... spokojnost na 100% u nas...
@lucka_220809 jej tak to su skvele spravy 🙂 gratulujem 😉 a to bolo vase prve ivf?
@erijan nie, tretie... prve sme absolvovali na SK, tam to nedopadlo vobec dobre...a ani som nebola spokojna s nicim, s komunikaciou, so ZIADNYMI navrhmi po neuspechu, nesuhlasom so soft stimulaciou... hoci som mala hyperstimulak a nedorastali mi vajicka pri tej stimulacii na lavom vajecniku.. Tak sme sli hned do Reprofitu, tam sme skusili soft - jeden vklad, nebol uspesny... bola som tam u Stelcla, tak ked presiel do RG, tak ja som sla za nim, poznal moj pripad a uz sme to spolu riesili... tak ma rad vzal aj tam a doriesili sme potom tam, po dvoch rokoch az sice, bo mne sa skor akosi nechcelo.... ale dali sme tomu este jednu sancu a teraz sme samozrejme velmi stastni, ze sme do toho este sli. Uz sme mali vysledky imuno a inych vysetreni a mohli sme este pri IVF zohladnit veci, ktore sme predtym nevedeli... a zafungovalo.
@lucka_220809 waw super...tak to si mi dala dalsi impulz k tomu ze to netreba vzdat a skusit este ked sa da... verim ze urobime aj my dobre ked pojdeme za dr.Stelclom do RG... a to co si pisala o centrach na SK akoby si mi citala myslienky, tiez nespokojnost a uplne zamietnutie softu :-/
@erijan urcite nevahaj , RG je super volba... ja som okaslala aj cele dalsie 2 nevycerpane slovenske pokusy platene cez poistovnu... ten jeden mi bohate stacil.... Tu som si vsetko poriesila tak ako som potrebovala... ked som mala komplet vysledky, dosla som za Stelclom so stosom papierov, vysvetlila mu co sa ako javi, co by bolo treba, co odporuca imunolog, sedeli sme nad tym ale 30-40 minut, dohodli sa SPOLOCNE na postupe, hned zavolal embryologicku k debate, aby sme boli na jasnom,co sa da a co sa neda... toto si neviem so slovneskym lekarom ani predstavit takto riesit... este aj kortikoidy ked mi predpisal, som mala pocit, ze vysoke davky, ze by som si dala nizsie... no skus lekarovi napisat, ze sa ti to nepozdava a chcela by si zmenit davky liekov takto a takto... 🙂))) Tu to nebol problem, okamzite sme mailom skonzultovali, vysvetlil preco, dohodli sme sa na nizsich davkach...proste normalny clovek co sa zo seba nejde pototo...
Zaroven, ziadna slubotechna, ziadne zbytocne vykony, ked sme nieco zvazovali, ci sa tymto nezvysia sance, tamtym, narovinu povedal, o com si mysli,ze su vyhodene peniaze...proste setri ti nervami aj peniazmi ... ja som mu naozaj doverovala, ze je ozaj aj vyborny odbornik, aj po ludskej stranke super chlap, a este aj nohami na zemi, ze vnima, ze kazdy ten IVF pokus je trochu hop alebo trop a netvari sa, ze to ma v rukach cele... mne to vyhovovalo.
Takze
@lucka_220809 super si urobila, ja som si to najprv naivne odtrpela tu v Sr 3x a az potom sa mi otvorili oci a uhanala do Brna. Drzim palce, nech tehotenstvo bez problemov ubieha.
@karinuska22 dakujem ti 🙂 veru velmi dufam,ze babatko bude zdravo rast a ze na vianoce uz nam bude doma veselo
@lucka_220809 aj ja zvazujem. lebo mam sice za sebou iba jedno ivf tu, ale psychicky ma to velmi vzalo a aj tak mame peniazky uz iba na jedno. tak chcem ist sem. no tie vysetrenia mne sa nechce absolvovat, ja by som podla doterajsich mala byt ok a moj muz ma zly spg, ale ked som sa bavila s Vranom v RF tak vravel, ze nie je potrebne riesit nasilu genetiku imuno atd. ze sa mame preliecit. tiez som mu doverovala no chcem ist asi ku Stelclovi - kedze je to nas posledny pokus. a uvidim ci mi povie, ze vysetrenia treba. ak ano tak pojdem do toho. a tebe drzim palceky, super to je 🙂
@silvinkabb tu genetiku ti asi stelcl odporuci podla mna, ale uvidis...a imuno ti mozno povie, ze mozete preventivne nasadit medrol, on to tak kludne robi... ja som tiez mala vsio ok , az kym ma neotvorili najskor a nenasli mi endosku, ale ta vraj ani taky problem byt nemusela,podla rozsahu, hoci tu z toho robili cowbojku, ale mne ta imunologia zavazila uplne. Keby som na nu nesla, asi by som tehotna nebola... ani po desiatich vkladoch :-/ Ale ja som zas speci, takych je malo 🙂 tak sa nestresuj, ale opytat sa ho opytaj...
babiky takze da sa povedat, ze sance na uspech su rovnako velke v reprogenesis ako aj Reprofite, hej?
@misaelka ako z mojho pohladu, ja by som do RF nesla. maju toho vela a podla mna uz im to prerasta cez hlavu a pristup zacina byt taky ako na svk. no bojim sa, ze to zachvilu bude aj v RG ☹ kedze sa slovenky hufne tam stahuju
@misaelka ale iste ze su, ak sa tebou lekar zaobera a riesi poriadne cely vas pripad... to vies posudit, ci tam ides ako na pase a doktor ani nevie,co za kartu drzi,alebo riesi vase neuspechy a vysledky a navrhuje riesenia... ani jedno centrum nema ziadnu "carovnu prisadu" 🙂) Treba sa tam dobre citit, mat doveru v lekara...a v konecnom dosledku je to na stasti, na nahode, na panu Bohu 🙂
@silvinkabb ak sa vsetci prestahuju do RG a tam to bude ako na pase a v RF budu mat opat volnejsie ruky, tak zas tam stupne kvalita a budeme sa setky takto presuvat hore dole 🙂)) ako sibnute...
@lucka_220809 hahahha to mi nedoslo 😀
@silvinkabb ja by som na Tvojom mieste isla do rg a nestracala tu cas. Ak chces mat istotu, ze nikde nemoze problem, tak chod na tu genetiku, tam len Tebe a partnerovi zoberu krv a popytaju sa na predkov, taktiez je dolezita hematologia, tam tiez zoberu krv a otestuju, ze kde moze byt problem. Imunologia sa da nahradit tabletkami ale ja som aj na nej bola. Soft ivf, ktory Ti odporucam, stoji vyse 900 eur a mat vysledky z tych vysetreni nie je na skodu.
@silvinkabb a este treba papat kyselinu listovu a mat stitnu zlazu v poriadku
@karinuska22 ja niesom novacik a soft mi neodporucaju. Plus tie vysetrenia su strasne drahe. Takze nie je to len tak. A pricina preco to raz nevyslo nemusi byt hned genetika a samozrejme moze. Ale my nemame financie nazvys takze si necham poradit od neho ked ma pozrie a urobia sa vysetrenia v care
@karinuska22 novacik bolo k tym vitaminom. My mame s manzelom nasadenu teraz silnu kuru takze tak
@silvinkabb Tie vysetrenia inac nie su az take drahe tusim... ja si uz az tak nepamatam, ta imuno ano, je to nejaka 100-ka mozno...iste ze to nie je uplne malo.... ale ked si to porovnas s nejakym pokusom o IVF navyse, ktory by ti to mohlo usetrit, stoji to aspon za zvazenie... ale urcite ze je to len a len na tebe...
@erijan ja mam endometriozu..3 laparky..znicene vajecniky a amh pod 1..ani sk nevyslo a uz by som tu ani nesla..ako na beziacom pase..nevyslo ? Rychlo treba ist na dalsi pokus..max. davky hormonov a nic z toho..v rg max. SPokojnost..Clostilbegit a 1 vajko a hb z neho..taky isty vysledok ako pri klasickom ivf..a hlavne bez stresu..
@anaba1 aj ja mam endometriozu, jedna laparotomia a jedna laparka, kopa zrastov, bolesti atd...ale to poznas...ja mam za sebou 3 klasicke IVF a tiez ma tlacia ze treba max.davky hormonov, ze pri endometrioze soft nie je vhodny...ale aj tak to chcem vyskusat, viac bab s endometriozou skusili soft a vysledok v pocte embryii bol ako pri klasickom ivf. Tak ako pises ty. Tak ti drzim palce velmi. A ides opat do RG?
@lucka_220809 ano som uz rozhodnuta ze skusime dr.Stelcla a RG 🙂 uz som mu aj napisala mail o mojom stave, ake ivf mam za sebou a s akym vysledkom a odpisal mi asi do 5 minut celkom pozitivny mail, ze urcite mozeme vyskusat soft a ze pokusime sa spolocne nieco vymysliet 🙂 geneticke vysetrenie mame, Halosperm, vys.na protilatky voci spermiam a placente plodu... imunologiu a hematologiu nemam vysetrenia, a stitnu zlazu len z hormonalneho profilu,tak neviem ci to stac
My mame za sebou 2 ivf na SK a katastrofa a 3.ivf bolo v Brne ale v Unica.
@erijan co lekar to iny nazor..mam este 1 ivf cez poistovnu ale ja uz nechcem pichat a chdit kazdy druhy den na kontrolu..mam z toho stres a nervy..az ma brucho boli ked si na to pomyslim..budem skusat nativ a soft a ked nic tak skusim darovane embryjko..moj gyndos hovori ze musim cim skor otehotniet ..endoska sa kus zastavi a prelieci a potom mozem skusat este mat vlastne do 40tky...celkom sa mi to pozdava..
@lucka_220809 no neviem. Genetika stoji tusim 300. A viac ludi co som sa pytala v caroch tvrdia ze na prvykrat to nevyjde vacsine
@lucka_220809
Mala si nejaký imunol.problem?ked nasadili medrol?
Alebo všetko kvoli endometrioze?
@silvinkabb ja som za hematologiu a genetiku nic neplatila. Za imuno mozno nejakych 50 eur. Vypytala som si vymenne listky od gynekologa a isla som. Co sa tyka genetiky, nemala som na mysli genetiku embrya ale normalnu genetiku, co preplaca poistovna.

@annavallova no tak to je jasne,keby sme to mali my hodinu autom tak tam pojdem aj 10x za stimulaciu 🙂...my to mame 6 hodin autom. No o mne to nimto nevie,len rodina a to je vsetko...este jedna znama co je tiez po IVF...lepsie noc nehovorit mas pravdu.