Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@steffi1 A u muzov je dolezite brat selen a vitamin E na spermie a tak isto aj vitamin D
Baby, bola som za Dr.Stelclov, bol super, mali sme s manzelom zatial najlepsi pocit zo vsetkych centier kde sme boli 🙂 vyskusame IVF Soft s Clostilom 1/1/1 + Menopur, tak som zvedava aky bude vysledok 🙂
@lucka_220809 mala si pravdu, dr.Stelcl je super a ideme vyskusat IVF Soft 🙂 povedal na rovinu co a ako vidi, ale rozhodne z nas nerobil beznadejny pripad ako v inych centrach a povedal ze vyskusame par veci 😉 na kontroly mozem chodit k svojej gyn, aj HP som mu priniesla od mojej gyn,takze velka spokojnost ze nemusime cestovat 6 hodin tam a spat kvoli tymto veciam.
@mircalla
@karinuska22 baby, mali ste pravdu dr.Stelcl je super aky ma pristup a ako sa sprava, zatial sme sa s takym dr.v oblasti IVF nestretli...dakujem za odporucanie a verim ze coskoro sa k Vam pridam a budem mu aj ja vdacna za dietatko.
@erijan som velmi rada, ze si spokojna... pri nom to ozaj nie su len reci. Myslim si,ze ten feedback on od pacientiek dostava a ze si to vazi, ze vidi, ze sa k nemu vracaju, doveruju mu, a on s tou doverou naraba dobre. Tak drzim palce, nech Vam vsetko,co navrhne, zafunguje a nech ste uz skoro tehotni 🙂 Vsetko dobre ozaj !!!
@erijan dobra kombinacia, nam tiez pomohla k syncekovi, a cochvilu uz mame 2 rocky! 😉 Bolo to tiez s Dr Stelclom, ked bol este v RF...
Inac v RF su dobri embryologovia, v RG urcite tiez ;)
Drzim palce, urcite to teraz date na prvy sup, dovera a pristup su len tie pozitivne veci pri ivf 😵
@mimika1973 ved to ze baby v RF chvala embryologiu, ze je spickova...ze to je velmi dolezite... ale tak snad by dr.Stelcl nesiel do horsich podmienok co sa tyka kvality ostatnych veci tykajucich sa IVF vsak? :-O
@erijan je to tam kvalitne po vsetkych strankach, aj embryologia, ved su dve ulice vedla seba 🙂 ta embryo v RF mi tiez uz pride ako taka bájka co sa siri svetom,ale ved to su tiez ti isti ludia hore-dole... my sme potrebovali velmi speci pristup v ramci embryologie a zvladli ho vynikajuco, nemaj obavy. Je to tam ozaj vyborne.
@lucka_220809 🙂 super 🙂 tesim sa 🙂 uz nech zacnem stimulku 🙂
@lucka_220809 a ako si to myslela ze to su ti isti ludia hore dole? Ze aj embryologovia z RF presli niekotri do RG? 🙂
@erijan tak ja sa len domnievam 🙂 ze proste tak ako lekari sa menia hore-dole, tak sa podla mna kludne mozu aj embryologovia... a naozaj to maju dobre podchytene, neboj 🙂 proste ten chyr o RF embryologoch uz je podla mna aj trochu taky prehnany 🙂 resp.netreba to brat zas ako mantru, proste v brne je kvalita, RG ju ma rozhodne. Netreba mat paranoje 🙂
@lucka_220809 tak ti budem verit 😀 ved si toho dokazom ked prave cakas bejby a uz mas co to za sebou, ze to neslo neslo na 1.sup len tak lahko... dufam ze pojdem v tvojich slapajach 🙂
@erijan Drzim palce, nech ten clostyl zaberie. Ja som mala tiez take davkovanie. Mne potom pocas kontroly este merali vysku sliznice maternice a predpisali estrofem tabletky, tak mozno to Ti k tomu clostylu este pridaju, ked bude treba.
@karinuska22 aha, oki, no baby spominali ze pri Clostile nerastie nejak pekne vystelka maternice...tak uvidime ked pojdem na kontrolu pocas stimulky 🙂 mala.by som ist na 8 DMC.
@erijan Aha, tak sa potom popytaj doktora, ci je vystelka dostatocne vysoka.
@karinuska22 ano poviem nech mi pomera aj hrubku vystelky maternice,pre istotu...
Baby, prosím, ako dlho sa čaká na objednanie k Dr. Štelcovi na prvú konzultáciu?
@lily311 podla mna max do 2 tyzdnov mas termin... zavolaj si a uvidis co ti ponuknu 🙂
@lucka_220809 OK, ďakujem
Ahoj máte niekto skúsenosti s doktorom Koukalom
@lily311 ja som sa vcera objednavala...najskorsi termin co mi ponukli bol 22.6, moc mi kvoli praci nevyhovoval, tak som sa pytala na nejaky dalsi...potom este hladala v kalendari, nieco hovorila o tom ze potom tam dr chvilu nebude, tak som zobrala ten termin, nejako si to vybavim...
Aha. No ja som spokojna s jeho prístupom aj profesionalitou, i keď 2 pokusy u neho zatiaľ neboli úspešné. Ale nie vždy za to môže lekár a myslím si, že to nie je jeho chyba, proste to tak je. Ale skúšame ďalej. Práve zajtra idem na kontrolu. My máme tiež ťažký problém...asi máš svoj problém diagnostikovaný inde a on si potrebuje overiť, či to tak naozaj je, či?
@aveeva72 ahoj jasne ze to nezavisi len od neho ci sa ujme embrijko. Mame problem v genetike totis s manzelom sme obaja prenasaci zmutovaneho genu ak ked to dieta ziska od oboch tak nam zomrie lebo nema vyvynute oblicky. Ano povedal ze genetika napreduje ze dokonca pred 2 rokmi tam pracoval tak ide vsetko pozistovat a poradit sa. Dnes mi volal ze mi mailom posiela dokumenty a ze bude potrebovat moju, manzelovu a našho anjelika DNA.
tak dievcence, sliznica 9mm a Buduci pondelok KET 🙂 Uz sa tesiiiim 😵
Baby ide niekto tento mesiac na IVF?

@erijan super si si ho zdvihla 😉