icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

michallll
17. jún 2016

@lubica1979 no my sme sa vratili z brna mame ivf zrusene, nemali sme žiadne oplodneniaschopné vajíčko. ☹ ale pristup bol super mala som pocit, že doktor to bral horsie ako ja

lubica1979
17. jún 2016

@michallll to mi je ľúto, nám sa to tiež stalo pri prvom IVF. Držím palce, ďalšie dopadne dobre. Čo je potrebné si zobrať keď sa ide na odber? Pri odbere uspávajú?

michallll
18. jún 2016

@lubica1979 treba si zobrat nocnu koselu, svacinku, pitie a papuce vy ste uz boli v reprgenesise na ivf my chceme len tu minimalku teda soft

steffi1
18. jún 2016

@lubica1979 iba pri native neuspavaju, ale to sa opytaju ci to tak chces

michallll
18. jún 2016

@lubica1979 nestihla som odpovedat ano uspavaju ako pise steffi1

mimika1973
18. jún 2016

babenky, poculi ste, ze by sa aj XB mohla rozdelit na dve babetka? ci to len HB?

lubica1979
18. jún 2016

@michallll ja som začala v stredu užívať clostilbegyt, v utorok idem na sono a potom sa uvidí čo ďalej. Ja mam teraz len tie tabletky, lebo pri 2 IVF som mala vysoké dávky a len jedno vajíčko. Tak teraz sme skúsili takto. My sme boli v RF na IVF a teraz sme prešli do RG.

michallll
19. jún 2016

@lubica1979 no ja som mala tiez clostylbegyt a ešte gonal na 13 dc cyklu bol OPU a nepodarilo sa im získať ani jedno vajíčko. Na druhý pokus pôjdem až keď sa vrátime z dovolenky. Prvý poklad máme tiež z ivf ka ale toho klasického, to mi však nerobilo dobre a preto sme sa rozhodli pre soft. Ešte jedno by sme chceli, nech má súrodenca. A držím ti palce, nech to dobre dopadne.

lubica1979
19. jún 2016

@michallll my tiež máme dcérku z IVf soft v Brne ale v RF. Tiež chceme druhé tak uvidíme či niečo teraz bude. Prajem Ti krásnu dovolenku a potom nech Vám dopadne dobre brno.

michallll
19. jún 2016

@lubica1979 dakujem a mozem sa spytať čim si stimulovala pri tom uspesnom softe ako dlho kolko vajok som zvedava ale to prve nam vyslo na prvy sup ivf a teraz toto som teda necakala

sisul_ka
20. jún 2016

Dnesny ET bez komplikacii, maly zazrak sa uz zohrieva u mna v brusku 🙂

erijan
21. jún 2016

@sisul_ka ahojky a kolko dnove embrya vkladaju v RG? Automaticky nechavaju predlzenu kult.? Dakujem 🙂

sisul_ka
21. jún 2016

Ano, vkladaju po 5 dnovej kultivacii a musi to byt min. morulka dobrej kvality a zamrazuju len blastocysticky.

erijan
21. jún 2016

@sisul_ka dakujem za info 😉 vela stasticka prajem

dorotka2013
21. jún 2016

@sisul_ka drzim palceky... Ja idem zajtra na prvu konzultaciu 😉 tak snad aj ja mozem coskoro napisat takuto spravicku...

sisul_ka
21. jún 2016

@dorotka2013 prajem vela stastia a uspechov 🙂

erijan
21. jún 2016

@sisul_ka a treba si dat urobit predoperacene vysetrenie pred odberom?

sisul_ka
21. jún 2016

@erijan netusim, ja som mala darovane vajka 😵

nati26
21. jún 2016

@erijan ahoj,netreba pred odberom predoperačné vyšetrenie to budeš iba asi na 10-15 minut uspaná 😊

erijan
21. jún 2016

@nati26 ano viem ako sa robi odber, uz mam par za sebou 🙂 len to ze na SK potrebovali aj k tomuto uspatiu predoperacne vys. Cize v Brne to nepotrebuju. Super. Dakujem 🙂

nati26
21. jún 2016

@erijan tak na Slovensku vždy niečo potrebujú a vidíš v Brne to bolo bez problémov 😊

michallll
21. jún 2016

@sisul_ka držím palce nech za týždeň oznámiš dobré správy 🙂

karinuska22
22. jún 2016

@erijan predoperacne nerobia. Oni si to potom pri zakroku urobia, co potrebuju. Je to potom zaratane aj v cene. Aspon tak to bolo v reprofite

erijan
22. jún 2016

@karinuska22 dakujem za odpoved 😉

annavallova
22. jún 2016

Ahojte dlho som sa neozvala uz mam po v nedelu som mala transfer dve embrijka jedno ukazkove sruhe slabsie uvudime kedze som mala za poslednych 24hodin riaden stres. Tatina mi odviezla zachranka zo zlomeninou nohy v stehebnej casti a budu ho operovat. Mala som 7 vajok no len 4boli dobre na oplodnenie vsetky sa oplodnili len 4den sa dve prwstali vyvijat takze zmrazene nemame nic ale verim ze aspon jedno sa uchyti. Pristup je o milion percent lepsi ako v gin fiv. Manzel bol ori mne celu dobu pri odbere a aj bol u vkladu a ten tiez robili inak ako v ba. Keby sa to nahodou nepodarilo tak sa tam urcite vratime a zabujejeme znova. Drzim Vam palceky a verim ze sem budeme pisat iba to ako sa gulatime tfuj tfuj tfuj 😊😊😆

karinuska22
22. jún 2016

@annavallova Drzim palce, nech sa zadari. Ja som pri vklade dvoch embryjok dostala zapal priedusiek s velmi tazkym priebehom a zimnicou. Uz som si myslela, ze ten vklad bol zbytocny, ked som zostala chora. Vyse tyzdna som vobec nespala kvoli kaslu a bolesti hrudnika a predsa to jedno embryjko ustalo a uz beha medzi nami. Takze drzim palce

annavallova
22. jún 2016

@karinuska22 uvidime ako to dopadne toto bol moj 4vklad a verim ze to zle je za nami ze uz sa usmeje stastie a tiez si myslim ze ked to na byt to bude a ked nie tak nie ono to je osud ale verim ozaj ze sa to podari myslim pozitivne ja vecne negativny clovek

michallll
22. jún 2016

@annavallova ahoj držim palce aj teba aj manželovi, nedá mi nereagovať prístup v RG aj keď nám to teraz nvyšlo je neporovnateľný. Prvý poklad máme z GF ale ten prístup bol otrasný. Náš čaka ďalší pokus po dovolenke. 🙂

annavallova
22. jún 2016

@michallll dakujem verim v to ze sa podari a ked nie pojdeme znovu. Drzim palce

mette7
22. jún 2016

@annavallova a kto mal prosim ta sluzbu v nedelu? Ktory dr robil vklad?