icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

sisul_ka
30. jún 2016

@aveeva72 urciteeee, ver a neprestan dufat 🙂 Dakujem 😵

sisul_ka
30. jún 2016

@erijan tak super, nicoho sa neobavaj, najlepsie a najkvalitnejsie miesto pre prosperujuci vyvin embryjka je u teba v brusku 🙂

erijan
30. jún 2016

@sisul_ka dakujem 🙂 aj ja si myslim ze ked to ma byt to spravne embryjko tak sa ujme aj ked ho vlozia na 4.den. Verim,ze by nesuhlasili s vlozenim na 4.den keby to ohrozovalo vyvoj embrya, vsak? Ze sa s nim nemoze manipulovat na 4.den, ze? A inac tebe gratulujem 🙂

sisul_ka
30. jún 2016

@erijan to by zistili v cas, no ak je len pomalsie vo vyvoji, je lepsie ho zaviest a ma vacsiu sancu na prezitie v maternici, pretoze tu nic nenahradi 😵 Neboj, Lekar urcite vie co robi, specialne v RG. Ty si u Stelcla? Ja k nemu patrim a je jeden z najlepsich 🙂

erijan
30. jún 2016

@sisul_ka ano aj ja patrim k Stelclovi 🙂 ako clovek je super a vyzera to ze aj ako lekar 🙂 odber vajicok mi ale nerobil on a neviem ani ci bude pri vklade. Ja by som isla na vklad aj na 5.den,ale manzel nemoze a chceme ist spolu, ja by som mala potom probpem s cestovanim...tak snad to aj na 4.den bude v poriadku ked ho zavedu.

sisul_ka
30. jún 2016

@erijan urcite!!! Budem sa opat opakovat, ver svojmu telu aj embryjku 🙂

erijan
30. jún 2016

@sisul_ka 😉 😉 😉

aveeva72
30. jún 2016

@sisul_ka Na kolky raz sa Ti to podarilo?

aveeva72
30. jún 2016

@erijan jasne, neboj sa, v maternici bude embryjku lepsie ako v skumavke a este ho aj beries na dovolenku, no tak to bude mat idealne podmienky😊

sisul_ka
30. jún 2016

@aveeva72 mne sa to uz podarilo tri krat z piatich transferov, no Dva x potrat a raz biochemicke tehu. To to mame 6 transfer, tak verim, ze sa uz konecne docKam 😵

aveeva72
30. jún 2016

@sisul_ka Hm, 2 ciarky na teste su len zaciatok, este nas potom caka dlha cesta. Musi sa to uz podarit!

erijan
30. jún 2016

@aveeva72 to si asi chcela napisat druhej kocke 😀 ona planuje ist na dovolenku na 5.den, tak sa pytala ci vlozia embryo aj na 4.den 🙂 ale zhodou okolnosti aj ja som sa pytala na vklad na 4.den 🙂 ale dakujem za odpoved, ze je to normalne.

aveeva72
30. jún 2016

@erijan jej ano,prepac

erijan
1. júl 2016

@aveeva72 v pohode 😉

karinuska22
1. júl 2016

@erijan su to odbornici, a urcite vyberu to naj embryo. A ked tam bude aj ine dobre, sup do mrazaku. A neuvazovala si o vklade 2 embryi? Ked je to 4 den, tak mozno bude vacsia sanca, ze jedno z nich sa ujme. Mna doktor Stelcl presvedcil o dvoch kvoli veku a bolo to spravne rozhodnutie.

sisul_ka
1. júl 2016

Dievcence, som v ocakavani 🙂 Este zajtra spravim klasicky TT na porovnanie zo vcerajsim a v pondelok pre intralipidy 😀 😵

erijan
1. júl 2016

@karinuska22 ano ja by som brala aj 2 embryjka, ked budu chcela.by som vlozit dve pre zvysenie sance... dnes je 2.den a mame 4 kusky. zo 6 sa 2 zastavili vo vyvoji,2 su 2bunkove a 2 su 4bunkove... vraj je to ok..nemam skusenosti s tymi stadiami lebo predtym nas v Car neinformovali kolko buniek malo embryo na ktory den vyvoja.

sisul_ka
2. júl 2016

dobre ranko! po dvoch dnoch som si opat spravila TT a ciarocka pekne silnie 🙂 Este v pondelok rano a hned potom smer Brno na Intralipidy 😵
Moooc drzim prsteky aj palceky, ktore ste sa dnes rozhodli testovat, aby ste nasli vase vytuzene // 🙂

mimika1973
2. júl 2016

@sisul_ka super! 🙂
Mala si len jedno vlozene ci dve? HB?

sisul_ka
2. júl 2016

@mimika1973 len jeden zazrak a posledny 😵 uz liezlo z obalu :D

annavallova
2. júl 2016

@sisul_ka drzim silno palceky a pohodove tehulkovanie

sisul_ka
2. júl 2016

@annavallova dakujem 🙂

karinuska22
2. júl 2016

@erijan U nas sa zastavili 2 embrya a 3 embrya dovrsili piaty den a boli ok. Dve sa vlozili a jedno sa zamrazilo.

erijan
3. júl 2016

Baby a povedali vam aj akej kvality ste mali embrya?

erijan
3. júl 2016

@karinuska22 tak dali sme vlozit dve 12bunkove B kvality.

sisul_ka
3. júl 2016

@erijan zelam uspesne zahniezdenie 🙂

erijan
3. júl 2016

@sisul_ka dakujem 🙂

mimika1973
3. júl 2016

@sisul_ka aha tak toto bol vlozeny mrazacik, posledny co zostal akoze? Tak potom FRHB ked uz liezlo z obalu 😉 Je to supeeer!!! 😵

sisul_ka
3. júl 2016

@mimika1973 ano, posledny a najsilnejsi 🙂 😵

mette7
3. júl 2016

@erijan my sme vas dnes videli, akurat sme odchadzali a vy ste prichdzali autom, ak sa teda nemylim...myslim si... Držim palce 🙂