icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

erijan
3. júl 2016

@mette7 ano nejaky par prave odchadzal ked sme prichadzali 🙂 vy ste boli na kontrole alebo odber alebo vklad? 🙂 a bolo tam este zaparkovane potom jedno auto BA znacka...takze az tri slovenske pary sme tam boli dnes 😀

mette7
3. júl 2016

😀 @erijan anoooo to sme boli my , na kontrole sme boli, auto sme mali vonku pred klinikou nie vnutri. Ja som si nevšimla veru že tam bolo ešte jedno BAauto, asi tam hore lebo vy ste šli dovnutra. Sedela tam nejaka dievčina v čakarni, moc som nevidela na nu, my sme boli na 9,00 a hned nas aj bral

erijan
3. júl 2016

@mette7 ano vo vnutri bolo zaparkovane ich auto 🙂 ja som uz nikoho dnu nestretla 🙂 takze prave stimulujes?

mette7
3. júl 2016

@erijan no ved to sa čudujem lebo ked sme vychadzali tak sestrička nam musela otvorit vchodove dvere že už ako keby sme tam boli posledni...? ani ta dievčina tam už nebola, mala aj tašku , že by bol niekto hore?? Ano stimulujem

erijan
3. júl 2016

@mette7 ano aj nam tak otvarala dvere sestricka, ale my sme boli zrejme naozaj posledni...ta dievcina musela byt na vysetreni alebo zakroku kym mna vzali...tak vela stastia 🙂

mette7
3. júl 2016

@erijan dakujem aj vam, ked som videla z akej dialky idete, čo človek neurobi veru pre to mrnave

karinuska22
4. júl 2016

@erijan držím palce, bol pri vklade doktor Stelcl? Poradili Vám radšej dve?

erijan
4. júl 2016

@mette7 asi tak ☹

erijan
4. júl 2016

@karinuska22 dakujem...nie nebol dr.Stelcl, bol tam dr.Koukal a ano on poradil dve.

erijan
4. júl 2016

Dievcata, ktore mate uspesny transfer, ake ste mali embryjka na 3.a 4.den kultivacie? Ked Vam posielali info o priebehu kultivacie...

lucka_220809
4. júl 2016

@erijan na 3. den kultivacie 8bunkove, na 4.den kompaktovanu morulu. Na 5.den rano som mala hatchujucu blastocystu a kym mi ju vlozili, uz bola komplet vyhatchovana, A-ckovej kvality.

erijan
4. júl 2016

@lucka_220809 dakujem za info 😉 tak to si mala asi ukazkove naozaj

lucka_220809
4. júl 2016

@erijan no, bol sikovnik, na zaciatku mal taky raketovy start, aj sme ofiko od zaciatku o nejakych 10 dni popredu , proste hned sa asi zavrtal drobcek a teda stanstni sme z toho boli, mali sme zo softu len toto jedno , a uz ma drobcek kope v brusku denne... <3

erijan
4. júl 2016

@lucka_220809 tak to je super...a mala si len jedno vajicko alebo len jedna blastocysta ostala?

lucka_220809
4. júl 2016

@erijan mala som 3 foliky, v nich len 2 vajka, a len 1 sa oplodnilo... prave to co sa malo 🙂 bojovnicek nas najvytuzenejsi.. kiez by to aj vam a vsetkym tak vyslo ..!

erijan
4. júl 2016

@lucka_220809 tak to je naozaj velke stastie 🙂 kiez by sa aj nam ostatnym tak postastilo ako tebe..a s cim si stimulovala?

lucka_220809
4. júl 2016

@erijan fostimonom... 75 jednotiek, tj. tie najmensie davky tusim to su... no a uprimne, dufala som trosku lepsiu reakciu... po clostyle som mavala aj 5-6 vajok , a pri tomto teda len tie 3 foliky, lavy vajecnik to proste okaslal, nahal ma v stichu a nedal vajko ziadne. bola som aj smutna dost a v strese,ked mi hned druhe rano pisali, ze teda len 1 embryjko ostalo...som myslela,ze sance su uz asi jedna k milionu... no a asi tak malo byt. Uz len dufame,ze to dotiahneme aj druhu polovicu tehotenstva takto pekne az do porodu zdraveho chlapceka.

lubica1979
4. júl 2016

@lucka_220809 my sme mali len 2 vajka a jedno sa oplodnilo a dnes máme skoro už 2,5 ročnú dcérku. Všetko dobre dopadne a prajem Ti, aby si to dotiahla do úspešného konca a tešila sa z drobčeka. My ideme tiež teraz do toho, chceli by sme druhé bábo. Tak uvidíme ako dopadneme.

lucka_220809
5. júl 2016

@lubica1979 Tak to je super....no velmi vam drzim palce! pre mna je toto naozaj stale taky neuveritelny zazrak, teraz ked zacina intenzivnejsie kopat a citim ho cely den... zacinam tomu naozaj verit. Vcera som si kupila prve tri bodycka pre neho, bo doteraz som ani len to akosi si netrufala... aka krehka je ta nasa cesta za babom..
Vela stastia vasej rodinke,a nech sa este rozrastiete 😉

erijan
5. júl 2016

@lucka_220809 ano rozumiem ti..je to riadny stres ked vieme ze malo malo vajok a z toho len jedno embryjko. Ja som teraz mala clostyl+menopur 75jednotiek,tiez ta najnizsia davka menopuru a boli milo prekvapeni ze som mala 10 folikulov,z toho 8 vajok a 6 boli vhodne na oplodnenie. Aj vznikli 6 embrya, som bola stastna, taky pocet som nikody nemala, ale potom sa zastavovali vo vyvoji a ostali na 4.den tie dve 12bunkove B kvality...takze ono lepsie mat jedno kvalitne ako viac a nekvalitnych. Urcite to dotiahnes do stastneho konca, neboj 😉

michallll
5. júl 2016

Čaute tak my ideme na dovcu a stimulovať začínam okolo 29 júla dúfam, že tento pokus bude úspešný všetkým čo sa úspešne podarilo blahoželám a nám čakateľkam prajem veľa trpezlivosti a optimizmu. M

annavallova
5. júl 2016

@michallll silno drzim palceky nam sa to zial nepodarilo ale nadej je vzdy v piatok idem na konzultaciu lekar ma chce vidiet som zvedava co nam povie je to nesmierne tazke ale nadej umiera podledna a vetim ze kazdej jednej z nas sa to skir ci neskor podari 😊😊😊👍👍👍

michallll
5. júl 2016

@annavallova dakujem velmi pekne aj tebe drzim palce kedy zacinas stimulovat mozno budeme spolu 🙂

annavallova
6. júl 2016

@michallll ahoj nie ja som po neuspesnom cykle dneska 9den este krvacam a v piatok idem do brna co dalej ale urcite chcem pauzu. Manzel objednal dovolenku nechce sa mi nemam naladu ale ma pravdu treba vypnut. Drzim palce verim ze ti to dopadne dobre 👍👍

michallll
7. júl 2016

@annavallova manžel má pravdu musíš vypnúť, slnko, voda vitamín D - zvyšuje AMH ja začínam stimulku už na dovolenke tak uvidíme, možno budeme mať spoločný termín 🙂

lada_dee
7. júl 2016

Ahoj kočky, čítam vás a pomenej prispievam. Na fotke je naša vytúžená Adrianka,... S pomocou Dr. Štelcla, ktorého sme nasledovali s Reprofitu. Nevzdávať to,... Nikdy... 6 IVF a 6 KET, medzitým žiaľ boli i 3xMA, ale nakoniec náš anjelik je tu. Držím všetkým snažilkám palce, vyjde to. 😇😉

sisul_ka
8. júl 2016

@lada_dee Velka gratulacia! Adrianka je nadherna 😵 Prajem jej vela zdravicka.... 🙂
Dr. Stelcl je jeden z najlepsich!!!

erijan
8. júl 2016

@lada_dee jeeej 🙂 to je krasa 🙂 tak sa tesim ze som.si vybrala dr.Stelcla aj ja 😉 ze aj nam take krasne babo vyrobi 😀

gagirl
8. júl 2016

@lada_dee srdecne blahozelam ku krasnej dcerke 🙂

mette7
8. júl 2016

@lada_dee nadhernááá 🙂 , a kolko IVF ste abslovovali so Štelclom?