icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

zus_ke
8. júl 2016

@lada_dee naadherna je malinka :* gratulujem !!

mimika1973
8. júl 2016

@lada_dee a este je aj krasnucka! 😵 Stelcl je kouzelnik 😀 😉
Gratulka mamicka k vytuzenemu babetku! 😵 😵
Kolko tu mate tyzdnov uz?

lada_dee
9. júl 2016

@mette7... 5 IVF a aj všetky KET... Na SR 1 IVF v Heliose.

lada_dee
9. júl 2016

@mimika1973.. Máme už krásnych 8 týždňov. 😊😇
Adrianka je po KET, bezproblémové tehu a trošku komplikácie pri pôrode spôsobené endoškou.

sisul_ka
9. júl 2016

Dobre ranko dievcata!
Zacala som spinit a dost ☹ O 6:00 som isla na wc a slipka bola uz pekne spinava. Hned som si vsunula progesteron a teraz cakam. Do teraz som bola velmi kludna, no hned ma premohol strach a bojim, bojim. No stale neprestavam verit a pevne verim, ze to nebude biochemko ako vo februari a uz sa dockam vytuzeneho miminka. Ach zeny, este ze je somnou moje steniatko Charlotte, inac by som revala bez prestavky, ono sa na mna zadiva a svojim pohladom anielskym ma ukludnuje 🙂 Som rada, ze sa sem mozem vypisat. Drzte mi palce! Dakujem a vy, ktore ste v ocakavani, nech vas ani vo sne nenapadne zaspinit 😵

annavallova
9. júl 2016

@sisul_ka nestrrsuj sa moja uvidis vsetko dobre dopadne. Ja som teda nikdy este tehotna nebola ale ja som vdycky mala uz hned jasnu krv takze sa neboj. Kamoska spinila tri mesiace a teraz ma doma 1.5rocneho pokladika myslim na teba. My sme boli vcera na konzultacii a ideme na genetickecke vysetrenie a potom sa uvidi co dalej. Som velmi spokojna s jeho pristupom. Drzkaj sa moja nevesaj hlavu 💟💟💟

sisul_ka
9. júl 2016

@annavallova dakujem! Tiez Vam mooooc drzim palce 🙂

erijan
9. júl 2016

@lada_dee takze mas endosku? Tak to ma povzbudilo este viac ked sa Vam to podarilo...aj ja mam endosku ☹

lily311
9. júl 2016

@erijan aj ja:(

sisul_ka
9. júl 2016

Dievata, pre klud duse som si zasla na pohotovost, a nic vazneho nenasli. Bolo pekne vidiet gastacny vak a vytvarajuci sa zltkovy vacok, malinke este nebolo vobec vidiet, co je normalne, je este skoro, mozno buducu stredu 🙂 Lekarka mi predpisala lieky na bolest a jednu njekciu imunoglobulinom. uz len minimalne spinim, nestoji to za rec 😵 no to rano ma poriadne vylakalo. Uz sa len dockat tej stredy 😉

annavallova
9. júl 2016

@sisul_ka bude to dobre myslim na teba a hlavne klud

sisul_ka
10. júl 2016

len mala prechadzka so stenatom a pohodicka doma. Nastastie nestresujem, steniatko ma ukludnuje a robi stastnou, no to rano ma vylakalo! Manzel je pracovne v zahranici, takze ma ukludnit v naruci nemoze 😉 Nas psik to na 100% zvlada 😀 Neprestavam verit svojmu telu a nasmu zazraku, ktory sa u mna uz par tyzdnov zohrieva. Este ze nie, ved som mu poriadne natriasla perinku 😵

annavallova
10. júl 2016

@sisul_ka presne 😊. Ja ta chapem my sme vcera boli na svadbe a bolo tak 30 deti od 1 mesiaca do 7romov takze som sa riadne ovladala ked tam take 1mesacne o 11stej vecer plakalo co malo doma spinkat. Ale ja verim ze aj na nas sa stastie usmeje ved sam lekar mi povrdal ze keby to nemalo vyzbam skusat tak mi povie narovinu

erijan
10. júl 2016

@lily311 ale vidim ze mas dve deticky...

lily311
10. júl 2016

@erijan Nie jedno, mám chlapčeka a to som bola ešte mladá a zdravá, druhé som potratila hneď na začiatku v 5 tt, mesiac po tom, ako som zistila, že mám endo cystu :( mám za sebou dve ET a ešte ani tuk ☹

erijan
11. júl 2016

@lily311 aha chapem ☹ to mi je luto...ale tak aspon mas jedno dietatko,to je super 😉 ja sa dufam dockam aspon toho jedneho ☹

lily311
11. júl 2016

@erijan Určite áno, treba tomu len veriť, vlastná skúsenosť 🙂 teraz tomu neverím, a tak to vždy aj dopadne...

sisul_ka
13. júl 2016

Dievcence, musim na kontrolny UZ buduci tyzden. Vsetko bolo krasne, no malinle ebryjko aste neukazalo akciu srdiecka. Lekarka mi povedala, ze moze byt este skoro a srdiecko zacne byt az v 7 tt. Pevne dufam a verim, ze to bude v poriadku, len musim tlacit dni aby tu bol co najskor buduci tyzden stvrtok 😵

sonulienka13
13. júl 2016

@sisul_ka drzim palceky a posielam veeeela energie 🙂

annavallova
13. júl 2016

@sisul_ka jeej urcite bude 😊😊. Myslim na teba vsetko dobre dopadne 👍👍👍. Ja som to prerevala a verim ze sa aj ba nas usmeje stastie v pondelok idem lekarke na odberi a uvidim za ako dlho budu vysledky z genetiky. Drz sa a hlavne mysli pozitivne to je zaklad ja som cisty pesimista potom to tak aj vzdy dopadlo

sisul_ka
13. júl 2016

@annavallova vnutorny hlas mi hovori, ze je vsetko v poriadku 🙂

erijan
19. júl 2016

Ahojte dievcata, takze nam to nevyslo ☹ dame pauzu a potom skusime zase Soft... ak by ste mala niektora zvysny Menopur, napiste mi kludne 😉 dakujem a papa

sisul_ka
19. júl 2016

Dievcata, rano som opat zacala krvacat, tak som hned isla do nemocnice a tam mi zistili, ze cely gestacny vacok je obklopeny hematomom a preto aj tolko spinim a dnes aj krvacam, Takze je tam risk, ze o to pridem :( Dnes embryjko nemohla najst a ani akciu srdiecka :( Som vypisana min. dva tyzdne a buduci tyzden na kontrolny UZ. Ak nebude Embryjko tak sa ukonci tehotenstvo ☹ Stale bojujem a nevzdavam to, no je to sila tie nervy!!!

boba245
19. júl 2016

@erijan Ahoj. Mrzi ma to :( . Prvy pokus v novej klinike nevysiel, ale verim, ze druhy bude uspesny 🙂 . Mozno nieco zmenia, lepsie nastavia a podari sa 🙂

erijan
19. júl 2016

@boba245 dakujem... tak verim tonu, ze sa raz dockame...ano upravili inac davkovanie tak snad toto bude uspesne...a ty ako? Uz lepsie trosku?

erijan
19. júl 2016

@sisul_ka citala som tvoj pribeh, mrzi ma to a velmi drzim palce nech vsetko bude v poriadku...verim ze tak aj bude...

sisul_ka
19. júl 2016

@erijan ja tiez a dakujem!

boba245
19. júl 2016

@erijan ano, je to uz lepsie. nejako sa mi tu udalost dari vytesnit z hlavy. dnes som sa bola objednat na hematologii, ale termin mam az 24.8. lebo mali uz dost naobjednavane a navyse od 1.8.-12.8. + vikend maju dovolenku. nevadi. po potrate sa teraz aj tak neponahlam a poslala som aj prepustaciu spravu a info na kliniku tak cakam aj na info co navrhuju dalej. no ako hovorim, na KET sa teraz velmi neponahlam a manzel ma utesuje a zartuje ze mozno sa nam to nakoniec podari aj prirodzene dokial pojdeme na KET...nasiel take pripady ked po neuspesnom IVF , resp. po potrate a aj so 100% patalogiou spermii zeny otehotneli. No ja uz co sa tyka prirodzeneho oplodnenia sa na to nespolieham a ani tomu nejako neverim, no nechcem mu kazit radost a odhodlanie 🙂. aj tak to asi robi skor kvoli mne, aby som nebola smutna nepodlahla pesimizmu. teraz sa chcem viac sustredit na dokoncenie domu, nech sa konecne aspon na konci jesene mozeme stahovat.

lily311
19. júl 2016

@boba245 Neboj, neviem aký máte problém, ale môj mm mal pred 4 rokmi 100%patologiu, mali sme vypísanú žiadosť na ivf a čakala som na schválenie a bum, vyšlo nám prvé IUI. 🙂 Teraz patologia 98% a dve ET neúspešné, takže tak ☹

boba245
19. júl 2016

@lily311 dakujem, si mila 🙂 . my sme po IVF , no minuly tyzden som potratila dvojicky v 13tt. bolo to prve tehu aj prvy pokus. ja mam endometriozu, a mala som v minulosti myom, a pred IVF cystu a polyp. manzel mal len 1% normalnych spermii, dokonca v den odberu len 0,5%, takze u nas takto. no a teraz mam opat 15mm myom v maternici tak uvidime co a ako. nastastie mame este 2 mrazacikov, len sa musim zotavit a dat si do poriadku aj krv, kedze som jej dost stratila a mavam aj anemiu tak mi v nemocnici odporucili ist aj k hematologovi. akurat dnes som sa bola objednat.